Değersiz hissetmek... 3 yıldır bu durumdayım

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Benim çevremde bunu anlatabileceğim kimse yok o sebeple bu platformu çok seviyorum. İçimi döküyorum anlayan 1-2 kişi olur da yol gösterir diye. Kızlar 3 yıldır hayatıma hangi karşı cins girdiyse hep değersiz hissettim kendimi. En son 3 yıl önce ciddi bir ilişkim bitmişti artık kimseden bir değer göremeyeceğim bir daha beni seven benim sevebileceğim biri çıkmayacakmış karşıma gibi hissediyorum. Flört evresinden sonrasına geçemiyorum biraz değer gösterince kendini bir halt sanıp tuhaf havalara giriyorlar çok ciddiyim. Ben de kendime olan saygım yüzünden bu durumu sürdürtmeyip koparıyorum bağımı yediremiyorum çünkü. 2-3 kişiyle bu durum oldu. Flört diyorum anlayın işte yani sevgili de değiliz ama ondan önceki evreden bahsediyorum, böyle denildiği için flört diyorum artık adı her neyse... değer göremiyorum kimseden bu neden böyle üç yıldır anlamıyorum. Arayısta değilim kesinlikle yanlış anlaşılmasın yalnızca karsıma çıkanlar hep farklı bir havada. Yaşım 26 çevreme bakıyorum herkes bir şeylerini oturtturmuş. Bu girdaptan çıkamıyorum bir türlü... aranızda bu umutsuzluga düşüp de sonra iyileşebilen var mı merak ediyorum.

Flört dönemi karşıdakini biraz olsun tanımak için var zaten.
Flört döneminden sevgili aşamasına geçebilmek de uzun süreli ilişki yürütebilmek de kolay bir şey değil. İnsanın anlaşabileceği, beklentilerini karşılayabilecek birini bulması kolay değil çünkü.
Bu zamana kadar görüştükleriniz size uygun değilmiş demek ki. Umutsuzluğa kapılacak bir şey yok.

Valla ablacim zamane erkekleri erbat
Pesinden kosuyorlar kosuyorlar az biraz ilgi gosterince popolari kalkiyor
Sizin degerinizle ilgili bir sorun yok, erkekler artik deger vermiyor. Oyle eskisi gibi sevdigi icin daglari delen, colleri asan, karisi cocugu icin gerekirse sirtinda tas tasiyan erkekler yok. Simdiki erkeklerin cogu soytari erkek bile degil.

Okurken ay kuzenim mi acaba ki dedim ne kadar anlattıklarınız onunkine benziyor

Demiş Murathan Mungan

Eklentiler

• A4987CDA-5F48-4FCD-BDF4-A586356ACCA3.webp
    122,5 KB · Görüntüleme: 299
Seni değersiz hissettiren insanlardan uzaklaşmış olman güzel bi kere o konuda şanslısın.

Bence bilinçlisin en azından kaptırmamışsın kendini öyle insanlara..doğru insana denk gelmek şans mıdır nasip midir bilemiyorum neyse artık hayırlısı olsun senin için :)

hiç umut yok mu cherry

Ben kendımi insan olduğum için değerli görüyorum ama yollar hep adi insanlara çıktığı ıcın değersiz yanı sızın gibi hissediyorum bunu da onların karaktersizliğine bagladım bu nedenle duygusal olarak gorusmuyorum. Paramı da sevgımı de kendıme ve sokak hayvanlarına harcıyorum cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…