Degersizim...

suskuntirsi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
7
2
1
30
Merhaba kizlar gunaydin.. yine sozlumle kavga ettik ve uyudu.. bense uyuyamadim. Bugun lys vardi biliyosunuz bende gec yasta girdim 20 yasindayim ama okumak istedigim icin girme karari verdim.. herneyse. Dun sozlum bana sakin ol falan dedi sonra ben ona sinava tek gidicegimi soyledim okul yakin evin 10 dk ilerisi dedim iyiymis dedi. Sabah oldu aramasini bekledim ne biliyim alarm kurup beni arayip bi iki cift guzel soz bekledim yanimda oldugunu hissettirsin diye. Yapmadi tabiki ygs sinavindada aricam seni demisti uyuya kalmisti. Hic dusunmuyo herseyi soylememi bekliyo ama soylereke anlami kalmiyoki toplantisi olurda sabah 6da ben alarm kurup 50 kez arardim uyansin isten kovulmasin diye.. cok morelim bozuk ona kirildigimi yazip ara verelim yazdim.. annem sen onu bi 10 gun arama bak nasilda degerini anlar dedi sizce haklimi

Canım değer öyle ölçülmez hatta ne kaprisli kızdı of derler yani
Ne bileyim mesela ders çalışma sürecinde destek oldu mu
Yoksa habire buluşalım deyip senin zaman kaybetmeni umursamadı mı
Sana çalışman için motive edici şeyler söyledi mi
Konuları biliyorsa yardımcı oldu mu vs vs bunlar bence o değeri daha çok belli ediyor sınav sabahı atılan mesajtansa

Son düzenleme:
Ben sizi anlıyorum ama böyle düşünmeyin.. Sevginin milyonlarca sergilenişi var. Sizin stiliniz bu tür meselelerde takındığınız tavırdır, nişanlınız için çok farklı birşeydir...

Ben sizi anlıyorum ama böyle düşünmeyin.. Sevginin milyonlarca sergilenişi var. Sizin stiliniz bu tür meselelerde takındığınız tavırdır, nişanlınız için çok farklı birşeydir...
Bu basit bi konu zaten bana degersiz hissettiren o kadar olayi varki.. anlatsam aglarim. Ben arkadaslariyla tanismak istiyorum mesela kendisi ise surekli kaciyor bu konudan utaniyor benden sanki. Hep gerek yok diyor mesela. Oysaki eski sevgilisiyle arkadaslariyla kahvaltilara gitmislerdi ozeniyorum hep cevreme

Evet oldu canim. Ama konu bu degil sozlerini tutmamasi bana aricam deyip aramamasi

Bu daha büyük bir sorun bence de
Eski sevgilisiyle yakın çevresi tanışmış seni niye esirgiyor çok tuhaf ..

"Utan"dını nerden çıkardınız ki.. Çok farklı nedenler olabilir altında. Mesela belki arkadaşları eski sevgilisi hakkında mevzuları açıp size karşı mahçup olacağını düşünüyordur... Ben utanacağı bir insanla nişanlanacağını sanmıyorum kimsenin. Ama size bunu düşündürmesi de üzücü elbet. Yüz yüze bu konuyu konuştunuz mu size ne hissettirdiğini anlattınız mı? Belki farklı nedenleri vardır.

Arkadaslarini taniyorum ben acmazlar benle konusuyolar. O kendisi beni ayni ortama sokmak istemiyo nedense kendi bilir ayrica sozlum yani aramizda yuzuk taktik nisan yok babam okulunu bitir dedi..

Çok kaprisli buldum sizi, önceki akşam aramış işte başarılar dilemiş. İlla sabah araması neden? Bunu bile sorun ediyorsanız sizin evlilik drama döner
Haklisiniz. Yalniz tek sorun bu degil emin olun. O yuzden gozume batar oldu artik herseyi

annene anlatma annen sacma yönlendirmiş herkez farklıdır uykusuna düskündür. annen yokmu evde o uyandırsın. sabah sanah lys senin için daha önemliyken ne sözlünü düsünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…