- 9 Mart 2022
- 2.488
- 1.810
- 83
- 39
- Konu Sahibi Anksiyeteli
Sosyal ortamlarda degersizlik duygusu hep agir basiyo.Yenemiyorum mantigimla. Aslinda farkindayim kimse benden ustun degil, tabi ben de ustun degilim yani herkesin artilari oldugu kadar farkli hususlarda eksileri de var.Disardan gozuken hic bir sey gorundugu gibi degil tam olarak.Mukemmel zNnedilen hayatlarda da puruzler var. Bana deger veren el ustunde tutan bir eşim, koruyup gozeten uzerime titreyen canim annem babam... Tabi bilerek kasten olmasa da kucukken anne babamin bazi yanlis tutumlari bunum tohumunu ekmis olma ihtimali yuksek.
Psikolojik destek alma imkanim hem maddi acidan hem de bulundugum yerde bulunmamasi sebebiyle yok.Keske hazir cevap olabilseydim yeri geldiginde.Aslinda hic yok degil ama Allah biliyor ya yapmacik davranmayi beceremedigimden dolqyi oyle anlarda kasilip kaliyorum.Rahat olamiyorum, bir seylere yenilmislik hissi var.
Kaziyip atamadim bu hissi yillardir.Atabilseydim cok farkli bir ben olabilirdim eminim.Ne bileyim icimi dokmek istedim.
Psikolojik destek alma imkanim hem maddi acidan hem de bulundugum yerde bulunmamasi sebebiyle yok.Keske hazir cevap olabilseydim yeri geldiginde.Aslinda hic yok degil ama Allah biliyor ya yapmacik davranmayi beceremedigimden dolqyi oyle anlarda kasilip kaliyorum.Rahat olamiyorum, bir seylere yenilmislik hissi var.
Kaziyip atamadim bu hissi yillardir.Atabilseydim cok farkli bir ben olabilirdim eminim.Ne bileyim icimi dokmek istedim.