• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Degersizlik ,sevilmemek

Zooni19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
93
69
38
Iyi aksamlar.Bu biraz ic dökme gibi olucak ama rahatlamak için yazıyorum.
Ben gerçekten aile disinda kimseden sevgi gormuyorum.Zaten kendi yasitlarimla da anlasamiyorum.
Sırf vakit gecsin diye yemek yerken filan onlarlayım.Ama çoğunlukla tek başımayım gercekten olsem annem dışinda kimse uzulmez.Beni neden kimse takmiyor deger gostermiyor bilmiyorum.Iyi niyetli bir insanim zaten insanlarla kotu olucak kadar da vakit gecirmiyorum ki.Mesela okuldan yakin hissettigim iki kisiye dogum gunlerinde hediye aldim onlar almadilar bile ben gitmesem takmiyolar bile beni.Zaten sohbetleride sarmiyor.
Yalnızlık kesinlikle daha güzel geliyor ama insan konusmaya konusmaya da sıkılıyor.Ev okul arasi bir hayatim var.
Annem olmasa yasamak bile istemiyorum.
Sizce nasil bu durumu asabilirim?
Nasil herkesin sevdigi anlastigi biri olurum?

Bir yandan insanlarla olmak istiyorsun ama insanlarla cok durduğunda muhabbetlerinin sarmadığını anlayıp yalnız kalmak istiyorsun. Yalnız kaldığında ise yalnızlığın verdiği korku ve üzüntüden kurtulmak için insanlarla beraber olmak istiyorsun. Ve bu döngü böyle devam mı ediyor hep?

Evet kafa dengi insan bulsam istemem aslinda ama arkadas edinme sorunum var

Kaç yaşındasın sanırım küçüksün daha. Karşına iyi insanlar çıkmamış olabilir dünyanın sonu değilya. Aile en önemli şey onlar iyiyse bu kadar kafana takma.

Belki de kafa dengi arkadaş bulamıyorsundur. Şahsen benim durumum öyle. Sanirsam daha öğrencisin. Bol bol kariyer ve ögrenci etkinliklerine katılabilirsin. İlla kendi okulunun etkinliklerine katilmak zorunda değilsin. Okul kulüplerine katılabilirsin. Son olarak da gönüllü çalışıp sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsin. Buralarda boş konuşmayan daha kafa dengi, senle aynı çizgide olan insanları bulabilirsin kanka olmasan bile.

20 yasindayim tabiki aile her seyden once gelir ama insan arada bir cikip kafa dagitmak istiyor dertlesmek istiyor bide ders aralari uzun gercekten cok sıkıliyorum

Aynen
Belki de kafa dengi arkadaş bulamıyorsundur. Şahsen benim durumum öyle. Sanirsam daha öğrencisin. Bol bol kariyer ve ögrenci etkinliklerine katılabilirsin. İlla kendi okulunun etkinliklerine katilmak zorunda değilsin. Okul kulüplerine katılabilirsin. Son olarak da gönüllü çalışıp sosyal sorumluluk projelerine katılabilirsin. Buralarda boş konuşmayan daha kafa dengi, senle aynı çizgide olan insanları bulabilirsin kanka olmasan bile.
Aynen herkes bir yerlere katil diyorda gittigim yerde de bulabilcegimi dusunmuyorum zaten genelde herkes kendi arkadaslariyla kurs vb yerlere geliyo

Derslerin yoğun değilse okulda kütuphanede veya ogrenci işlerinde de çalışabilirsin.

Aynen

Aynen herkes bir yerlere katil diyorda gittigim yerde de bulabilcegimi dusunmuyorum zaten genelde herkes kendi arkadaslariyla kurs vb yerlere geliyo

Arkadaş bulamasan bile yalnız hissetmezsin kendini ya da yalnızlık duygunu hatirlamazsin kafanı başka bir işe verdiğin için. Yoksa kurs falan hikaye. Nadir arkadaş çıkar kurslardan tabi emekli değilsen.

Arkadaş bulamasan bile yalnız hissetmezsin kendini ya da yalnızlık duygunu hatirlamazsin kafanı başka bir işe verdiğin için. Yoksa kurs falan hikaye. Nadir arkadaş çıkar kurslardan tabi emekli değilsen.
Peki sagolun oneriler icin

Kitaplara yönelebilirsin bence.

Zorlayınca arkadaşlık kurmak çok daha zor oluyor seni anlıyorum. Biriyle tanışsan bile aklından "ay beni sevdi mi acaba, ben onu sevdim mi" vs. düşünceler geçince rahat, samimi, normalde olduğun gibi de olamıyorsundur. :) ama bunların hepsi normal, hiiiiç merak etme.

Dediğim gibi, yeni romanlara başla mesela. O uzun, sıkıldığın ders aralarında roman oku. Her okulda kesin bi kitap okuma kulübü olur, bir süre sonra onlara da katılırsın. Insanlarla ilk tanışmada kitaplar üzerine konuşmak seni rahatlatır, çok daha samimi olabilirsin.

Hem sana çok iyi gelir hem de inan daha çabuk kaynaşabilirsin. :super: kendini sıkma, hep böyle gidecek sanma. Herkesin böyle zamanları olur. :KK200:

Kitaplara yönelebilirsin bence.

Zorlayınca arkadaşlık kurmak çok daha zor oluyor seni anlıyorum. Biriyle tanışsan bile aklından "ay beni sevdi mi acaba, ben onu sevdim mi" vs. düşünceler geçince rahat, samimi, normalde olduğun gibi de olamıyorsundur. :) ama bunların hepsi normal, hiiiiç merak etme.

Dediğim gibi, yeni romanlara başla mesela. O uzun, sıkıldığın ders aralarında roman oku. Her okulda kesin bi kitap okuma kulübü olur, bir süre sonra onlara da katılırsın. Insanlarla ilk tanışmada kitaplar üzerine konuşmak seni rahatlatır, çok daha samimi olabilirsin.

Hem sana çok iyi gelir hem de inan daha çabuk kaynaşabilirsin. :super: kendini sıkma, hep böyle gidecek sanma. Herkesin böyle zamanları olur. :KK200:
Ay cok tesekkur ederim anlasildigimi dusundugum cevabi verdiniz.Aslinda yasim daha buyuk olsa etrafimda da haliylen yasca buyuk insanlar olur.Kitap okumak guzel fikir gercekten

Canım demekki kafa dengi birilerini bulamıyorsun. Herkesi anlamak, anlaşabilmek kolay değil. Umarım bu yalnızlıktan kurtulursun. Yalnız olunca insan kendi kendini dinliyor. İşte o zaman hayat çekilmez oluyor. Farklı ortamlara girmeye çalış

Ay
Canım demekki kafa dengi birilerini bulamıyorsun. Herkesi anlamak, anlaşabilmek kolay değil. Umarım bu yalnızlıktan kurtulursun. Yalnız olunca insan kendi kendini dinliyor. İşte o zaman hayat çekilmez oluyor. Farklı ortamlara girmeye çalış
aynen oyle tesekkurler cevap icin

Normali o zaten. Ay canim arkadasim diyenlerin hepsi sonunda birbirlerine kazik atiyor. Benim 15 yillik arkadasim 6 aylik hamilelige kadar soylemedi, 6 aylik hamileyken de telefonda agzindan kacirdi, nazar falan degdirirmisim bebegine .

Normali o zaten. Ay canim arkadasim diyenlerin hepsi sonunda birbirlerine kazik atiyor. Benim 15 yillik arkadasim 6 aylik hamilelige kadar soylemedi, 6 aylik hamileyken de telefonda agzindan kacirdi, nazar falan degdirirmisim bebegine .
Evet belkide oyle sadece insan arada bir konusmak istiyor dertlesmek istiyor ayrica arkadasinizda cidden ayip etmis.Bazilari boyle ama sevgili bulunca ,evlenince, bebegi olunca ha bire masallah dedirtirir ya da soylemezm

Back
X