- 5 Haziran 2023
- 44
- -102
- 6
- Konu Sahibi Honkidonki
Mrb, sizi çok seven ama aynı zamanda kinci (konuşmayan) eşe nasıl davranırsiniz zira ben artık yildim.. normalde benim kin tutacağım konular ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sudan boş sebepler geneldeBende kindarımdır sevsem bile .
Bunun sevgiyle ilgisi yok.
Yapılan büyük hatalar varsa kalbim çok kırıldıysa kin tutarım unutmam asla.
Ama çok önemli bir hata yapılması lazım.
İyi taktik valla denicem bidahakineBen hakliysam ve buna ragmen koca kisisi kendini hakli gorup kinlenip konusmuyorsa sanki vde yokmus uzaklara göreve gitmis gibi davranirim yok sayarim inadina onun sevdigi yemekleri yapar kendim yerim
O da kinci ya yemegimi yememesi lazim kudursun diye dusunurum
Arada eski fotolara bakarim ne kadar da nur yuzlu kocam varmis simdi uzaklarda calisiyor diye ic geciririm![]()
Seviyorsa niye kırıcı? Bu işte bir tezatlık var dun işten geldi kumbaramiz vardı açalım dedik çok atamadık içine falan konusu geçti dedim sen atmiyon aşkim fazla vermiyon harçlık durdu harçlık mi dedi aşkım şu aralar biliyosun durumlar sıkışık ev yapiliyorda ondan bahsediyor birde özel hastaneye gidiyoruz her ay doğum için bana hemen böyle durumdan bahsediyor bu bayram görürsün dedim geçen ay bayramda benimde elime iki 50 lik verip iki kız yegenine bayram parası verdirtti kendide iki ellilik verdi. gene bişey demedim hadi dedim yegenidir ama abarttı bana vermedi çocuğu olcak sonuçta insan bozulmuyor değil yani bol keseden onlara gelince ben bişi diyince harçlık mi diyor zaten herşeyimiz bir degilmi diyo ne harçlığı diyo durum böyle diyip bu bayramda aynısını yapar çünkü yeğenleri.bide kumbarayi sayıp al aşkım bunları harçlık yaparsın istediğin gibi harcarsin dedi sakın sakın gitti odaya benim çocuğum olsa onun abisi veya yengesi bir o bir o vermez adım kadar eminim madem keseler bir abartmanin anlamı ne
O zaman saçma.Sudan boş sebepler genelde
Seviyorsa niye kırıcı? Bu işte bir tezatlık var dun işten geldi kumbaramiz vardı açalım dedik çok atamadık içine falan konusu geçti dedim sen atmiyon aşkim fazla vermiyon harçlık durdu harçlık mi dedi aşkım şu aralar biliyosun durumlar sıkışık ev yapiliyorda ondan bahsediyor birde özel hastaneye gidiyoruz her ay doğum için bana hemen böyle durumdan bahsediyor bu bayram görürsün dedim geçen ay bayramda benimde elime iki 50 lik verip iki kız yegenine bayram parası verdirtti kendide iki ellilik verdi. gene bişey demedim hadi dedim yegenidir ama abarttı bana vermedi çocuğu olcak sonuçta insan bozulmuyor değil yani bol keseden onlara gelince ben bişi diyince harçlık mi diyor zaten herşeyimiz bir degilmi diyo ne harçlığı diyo durum böyle diyip bu bayramda aynısını yapar çünkü yeğenleri.bide kumbarayi sayıp al aşkım bunları harçlık yaparsın istediğin gibi harcarsin dedi sakın sakın gitti odaya benim çocuğum olsa onun abisi veya yengesi bir o bir o vermez adım kadar eminim madem keseler bir abartmanin anlamı ne
Aynen öyle valla insanı sogutuyolar evlilikten normalde cok yapışıktr sever ilgilenir duygusaldir ama genelde her konudada özellikle şu aile konularında kendini arşta benide haksız görür kin tutar yokmuşum gibi davranır bir iki gün sürer uzarsa 3_4Erkeğin zırt pırt küseni ota moka alınanı hiç çekilmiyor cidden. Benim babam böyleydi ki hâlâ böyle. Her şeyi burnumuzdan getirirdi. Arada hâlâ küser alıştık artık bir iki güne normale dönüyor![]()
Bende konuşmuyorum o öyle yapınca birkaç sefer sizin gibi yaptım baktım bitarafi kalktı daha napiyosa yapsinİlk başlarda bizimki de küserdi , ben üzerine gittim . Sıcağı sıcağına tartıştık , sonra barıştık. Şimdi hemen çatır çatır tartışır benimle
Doğrudur keşke söylenebilse insan gerisini düşünmeden evde bir ablam bir abim var ablamlada anlasamayiz pek annem babam olsa tek düşünmeden dersinde borc içinde memur abin ve eve canı estiğinde para veren ablan varsa o eski zor günlerin sırtındaki yüklerin gelir aklına böyle ondan cesur olamazsın.evin küçüğü ama bütün yükü sirtlananiydimsoğudum senden çok ağır bir laf bana göre ve eğer değişmiyorsa soğudum senden böyle giderse tek celsede boşarım seni derim. önceden diyemezdim ama artık derim korkmuyorum artık hiç bir şeyden kimseden. kimse mutlu olmadığı değer görmediği yerde kalmasın.