Değişen bthcg testi

marymelo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2022
35
10
3
34
Merhaba herkese aranızda yeniyim ; kizlar bı üç dort gün önce toz pembe bı lekelenme oldu fakat adetime daha 14 gün vardı o günü içime kurt dustu çünkü sürekli de başım dönüyor test yaptım ilk başta çok net iki çizgi çıktı ilk 6 ile 20 dakikayı baz alin diyor kutusunda bende bekledim baktım ki 20 dk sonra ikinci çizgi artı gibi olmuş ama halen ikinci çizgi net belirgin sonra merak ettim.gece baktım teste iki çizgi olmuş kafam öyle bir karisti ki anlatamam yarın yeni bı test alacağım ama kaç gündür düşünüyorum başına böyle bişey gelen varmı çok istiyorum

Yumyrtlama kanamasi o hamile degilsiniz daha yeni yumurtluyorsunuz

Adetinize 14 gün kala yumurtlama olur. Acaba yumurtlama akıntısı mı yaşadınız bazen böyle pembe gelebiliyormuş ama çok yaygın bir durum değil. Adetlerinizde düzensizlik varsa içinize sinmediyse sabah ilk idrarla yine test yapın derim Gönlünüzce olsun inşaAllah

Günaydın amin sizinde herşey gönlünüzce olsun yok adetimde düzensizlik yok ama çevremde bı arkadaşım geç döllenme olmuş olabilirsin dedi çünkü geçen ay dan beri belirtim var bide normalde adet günüm 5 gündür geçen ay 3 gün gibi kısa sürdü test yapmamin sebebi de buydu o testte pozitif çıktı 20 dk sonra kontrol ettim artı gibi olmuştu bilmiyorum kafam çok karışık bugün tekrarliyacam testi

Böyle gebelik testi ilk kez gördüm değişik geldi. Biz ucuz kaset testleri silik görmeye alıştık böylesini bilemedim

Ya bende hiç bişey anlamadım işte ilk gebeligim değil acaba test mı bozuk dedim
Gönlünüzce olsun ben de regl ile yerleşme kanaması arası birşey yaşıyorum dünden beri kulüpten çıkamadım kafayı yiyorum galiba

Gönlünüzce olsun ben de regl ile yerleşme kanaması arası birşey yaşıyorum dünden beri kulüpten çıkamadım kafayı yiyorum galiba
Ben ilk oğluma hamile kaldığımda böyle pembe bı leke gelmişti sağlıkla dogdu sonra ikinci kez hamile kaldım ex doğum yaptım bebeğim doğumda kalbi durdu kurtaramadilar ondada hamile kaldığımda Pembe leke gelmisti ondan acaba oldum inşallah sizde hamissinizdir

Yaaa Rabbim bi daha yaşatmasın aynı şeyleri. Evlatlarınızı size bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…