değişen durumlar, fikirler, tavırlar .....

canım benim şimdi para hoş görünüyor ona ama bak ilerde sorun olur yine ikinize yazık olur
su kkda bile tayinimiz cıkmadı 5 yıldır ugrasıyoruz aramız bozuk diye ne konular acılıyor
nişanlına anlat bu durumu cocuk oyuncagı sanmasın tayin işini.

söylüyorum ama nafile. bi tanıdıkları var 1 yıla gelmiş eşi, eş durumundan sürekli onu gösteriyo bak geldi zor değil diyor.
zaten sadece benim yakınlarımı yaz diyo,26 falan açmayacak kadar yüksek bi puan alabilecem sanki off :31:

söylüyorum ama nafile. bi tanıdıkları var 1 yıla gelmiş eşi, eş durumundan sürekli onu gösteriyo bak geldi zor değil diyor.
zaten sadece benim yakınlarımı yaz diyo,26 falan açmayacak kadar yüksek bi puan alabilecem sanki off :31:
tatlım o kendince her şeyi ayarlamış sana da kabul etmesi kalmış nişanlına göre heralde
ne diyeyim kuzum insallah mutlulugunuza zarar gelmez. :nazar:

tatlım o kendince her şeyi ayarlamış sana da kabul etmesi kalmış nişanlına göre heralde
ne diyeyim kuzum insallah mutlulugunuza zarar gelmez. :nazar:

ne yazıkki düşüncesi öyle. ama benimde bildiğim tek bişi var ki gitmeyecem oraya... benim düşüncemi huzurumu önemsemiyorsa, benim adıma karar alıp ayarlıyorsa herşeyi gitmeyecem .

tercih dönemine kadar (10 gün daha) bişi demicem. ama tercih yapmazsa resti çekecem galiba.
başka yapacak bişi bırakmıyor çünkü bana :31:

Back
X