Kıza yazık, garibim çeyiz örneklerini gösteriyor bana hep telaş içinde . Dövsem dövemem dövülcek yaşı geçti, ne yapacağım bilmiyorum .Kardeşiniz saçmalamış. O zaman kız da onu aldatsın. Ruhu duyar mıymış akşama kadar işte olunca sordunuz mu?
Kıza yazık, garibim çeyiz örneklerini gösteriyor bana hep telaş içinde . Dövsem dövemem dövülcek yaşı geçti, ne yapacağım bilmiyorum .
Kıza yazık, garibim çeyiz örneklerini gösteriyor bana hep telaş içinde . Dövsem dövemem dövülcek yaşı geçti, ne yapacağım bilmiyorum .
Her kadinin ayni olmadigini anlatarak baslamalisiniz bence. Belli ki eski sevgilisinden cok cekmis, o deger verdikce o kiz kiymet bilmemis.Bugun öyle canım sıkıldı ki erkek kardesime, nasıl böyle değişti anlayamadım. Olay şu ki ; Erkek kardeşim nişanlı, evliliğe gidiyor, 28 yaşında öyle küçük de değil . Gelinimiz ise 25 yaşında . Bugun evlilikhakkında nasihat verdim yuvana sahip çık diye sorunlar olursa cözmeye calıs diye ? Bana ne dese begenirsiniz ? Şöyle dedi ; Abla olursa olur olmazsa olmaz, evlenince de gerekirse aldatırım bunu ruhu bile duymaz. Kadınlara sadık olmak yaramaz ben biliyorum ona ne yapacağımı. dedi .
Şok oldum.Bu çocuk böyle değildi ,hatırlıyorum 20 lerin başında gayet sevgi dolu aldatmaya karşı, insanları üzmemeye çalışan biriydi , o zamanlar hayatına bir kız girdi sonra ayrıldı ondan sonra değişmeye başladı .
Ne yapacağımı şaşırdım .
Aklıma geldi söylemek de yaşlı başlı insanların canını sıkmak istemiyorum şimdi . 20 li yaşlarının başındayken kızarkadaşlarına sürprizler yapan temiz gelecek hayaller kuran kardeşim gitti yerine ise kadını aldatan kadına iyi davranmayan yüz vermeyen yeni tip geldi . Aramızda 12 yaş var ben büyüttüm sayılır onu ama böyle büyütmedimSahsen döverdim.. Annenize babaniza da anlatın söylediklerini
Aklıma geldi söylemek de yaşlı başlı insanların canını sıkmak istemiyorum şimdi . 20 li yaşlarının başındayken kızarkadaşlarına sürprizler yapan temiz gelecek hayaller kuran kardeşim gitti yerine ise kadını aldatan kadına iyi davranmayan yüz vermeyen yeni tip geldi . Aramızda 12 yaş var ben büyüttüm sayılır onu ama böyle büyütmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?