Değişen erkek kardeşim

salalala

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
65
49
3
46
Bugun öyle canım sıkıldı ki erkek kardesime, nasıl böyle değişti anlayamadım. Olay şu ki ; Erkek kardeşim nişanlı, evliliğe gidiyor, 28 yaşında öyle küçük de değil . Gelinimiz ise 25 yaşında . Bugun evlilikhakkında nasihat verdim yuvana sahip çık diye sorunlar olursa cözmeye calıs diye ? Bana ne dese begenirsiniz ? Şöyle dedi ; Abla olursa olur olmazsa olmaz, evlenince de gerekirse aldatırım bunu ruhu bile duymaz. Kadınlara sadık olmak yaramaz ben biliyorum ona ne yapacağımı. dedi .

Şok oldum.Bu çocuk böyle değildi ,hatırlıyorum 20 lerin başında gayet sevgi dolu aldatmaya karşı, insanları üzmemeye çalışan biriydi , o zamanlar hayatına bir kız girdi sonra ayrıldı ondan sonra değişmeye başladı .

Ne yapacağımı şaşırdım .

Kardeşiniz saçmalamış. O zaman kız da onu aldatsın. Ruhu duyar mıymış akşama kadar işte olunca sordunuz mu?
Kıza yazık, garibim çeyiz örneklerini gösteriyor bana hep telaş içinde . Dövsem dövemem dövülcek yaşı geçti, ne yapacağım bilmiyorum .

Her kadinin ayni olmadigini anlatarak baslamalisiniz bence. Belli ki eski sevgilisinden cok cekmis, o deger verdikce o kiz kiymet bilmemis.

Sahsen döverdim.. Annenize babaniza da anlatın söylediklerini
Aklıma geldi söylemek de yaşlı başlı insanların canını sıkmak istemiyorum şimdi . 20 li yaşlarının başındayken kızarkadaşlarına sürprizler yapan temiz gelecek hayaller kuran kardeşim gitti yerine ise kadını aldatan kadına iyi davranmayan yüz vermeyen yeni tip geldi . Aramızda 12 yaş var ben büyüttüm sayılır onu ama böyle büyütmedim

Benim okuldan bir arkadaşımda aynı bu şekilde değişti. Neden olduğunu bende pek anlamadım, ama sanırım bazi kızlar canını yaktı. Sonra görüşmeyi kestim çünkü gerçekten çekilmez birine döndü. Kardeşiniz evlenmesin o zaman. Kimsenin günahına girmeye hakkı yok. Kız onu aldatmış olabilir mi? Sanki ona karşı intikam peşinde

Sen bunu kendine yakıştırıyorsan sana kolay gelsin derdim, birde bana ağlama derdim

Kıza söyleyin ya da kardeşinizi sıkı silkeleyin. Kızın başını yakmasın uçkuru uğruna. O kız bembeyaz hayalleri olan bir anne kuzusu, heyecanını görüyorsunuz yazık etmeyin göz göre göre. İlerde bu anlatılanlar yaşanırsa vicdan azabı duymaz mısınız keşke uyarsaydım diye?

Kimse o tarz degismez. Zihniyeti böyleymis siz fark etmemissiniz demek ki.
Birsürü aldatilan ama aldatmayan insan var sonucta.

Evlenmesin madem. Kendi böyle planlar kurarken kız erken davranıp aldatmaz umarım.

Ailenize söyleseniz ne olacak..şaka yaptım, ciddiye aldı dese ne diyeceksiniz.yada koca adamın kulağını m çekecekler olmamış bir olay için?

Kardeşinize nasihat değil ancak tavsiye verebilirsiniz..kendi davranışlarından kendi sorumlu ve maalesef engel olamazsınız.

Kardeşiniz insanca davranmanın kimseye yaramadığını tecrübe etmiş.üzücü olan, bunun hıncını masum birinden çıkaracak olması.

Duyarlı çocuk gitti yerine duygusuz biri geldi, bizi de üzüyor böyle yaparak.

Erkek işte ya pff.. hepsi aynı h e p s i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…