Değişik akıntı

Dami1512

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
41
13
3
26
Merhaba arkadaşlar ben eşimle bu ay çocuk düşünmeyi planlıyoruz fakat benim akintimda önce beyaz sonra sarilasma oluyor bilgi almak için soruyorum daha önce başına gelen oldumu acaba?

Merhaba arkadaşlar ben eşimle bu ay çocuk düşünmeyi planlıyoruz fakat benim akintimda önce beyaz sonra sarilasma oluyor bilgi almak için soruyorum daha önce başına gelen oldumu acaba?
Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi olabiliyor, benim de olmuştu ve o ay reglim çok gecikmişti, muayene olmanızda fayda var.

Muayene oldum 1 buçuk hafta fıtıl kullandım doktordan geçmedi tekrar aldım yine kullandım fakat regli hep iki gün önceden tam günü günümde oluyorum sinir testi de yaptırdım temiz cikti

Muayene oldum 1 buçuk hafta fıtıl kullandım doktordan geçmedi tekrar aldım yine kullandım fakat regli hep iki gün önceden tam günü günümde oluyorum sinir testi de yaptırdım temiz cikti
Bu devirde doktorların çoğu test yapmadan gerekli antibiyogram testi yapmadan kafalarına göre ilac veriyorlar aynılarını bizzat yaşadım bos bos gerek olmayan ilaçlar kullandım . En sonunda aşırı tuhaf hiç duyulmayan bir bakteri çıktı şimdi onun icin ilac kullanıyorum size tavsiyem iyi bir doktordan randevu alın ve onların bisey yapmasını beklemeyin siz söyleyin detaylı bakılmasını istiyorum diye mümkünse durumunuz varsa özele gidin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…