• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik ayrılma hikayelerini birbirimizden dinleyelim ve bunlardan ders çıkartalım !

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
ahhhh erkekler herkesin bir ağız yanması vardır bu erkeklerden.Aşk .... daha büyük acı var mı ki, ölüm acısı bile en fazla aylar sürer, sevgilinin bıraktığı bir kokuyu bir bakışı unutmak yıllar...
Hiç unutamam ayrılamam deyipte unuttuğunuz oldu mu? Gururunuzu bir erkek için ayaklar altına aldınız mı hiç? Bir erkeği elde etmek için neler yaptınız, aldatıldığınızı bile bile o kadından vazgeçmesini beklediniz mi? Kandırıldınız mı, aldatıldınız mı? sonunda affettiniz mi, gününü gösterdiniz mi, yeni aşklara mı yelken açtınız Herkesin iyi kötü bir hikayesi olmalı... herkes içini döksün bayanlar birbirimizden güç alalım, tavsiyeler alalım.Aşkın önünde boynum kıldan incedir kimse birbirinin yaptıklarını yadırgamasın lütfen

Değişik ayrılık hikayesi derken canım ?? genelde ayrılacak erkekse aramaz sormaz ilgisi azalır,eskisi gibi kendine özen göstermez,görüşmelere bahaneler bulur,kızın ayrılmasını bekler..bana kalırsa birini ne kadar seversek sevelim o kişi her zaman bizi kaybetme korkusunu yaşamalı..

Son düzenleme:
neden kızın ayrılmasını beklerler kii...Adam olan ağzıyla söyler ayrılmak istemediğini ne bu erkekler kuş beyinlimi sinir oluyorum artık onlara

Ben mesela 4 yıl birisiyle çıktım, herşeyi yaşadık resmen karı koca gibiydik ve beni aldattı tam öss dönemindeydim yıkıldım resmen çok üzüldüm gitti 5 6 ay sonra nişanlandı... ayrılalı 2 yıl oldu benimde 1 buçuk yıldır sevgilim var ve çok mutluyum gerçekten yeniden sevebildim oluyormuş demekkiii. onlar ayrıldı şuanda ve it gibi peşimde dolanıyor bense onu hala parmağımda oynatıyorumm :D ERKEKLERE ÖLÜM

valla genelde hep ben ayrıldım karşı taraf ayrılmayı istemediği ve beni sevdiği halde ben sevmediğimi sevemiceğimi anlayınca hep bi mana hep bi sebep buldum kavga çıkartıp o gün ayrıldım :9::9::9:

Ben mesela 4 yıl birisiyle çıktım, herşeyi yaşadık resmen karı koca gibiydik ve beni aldattı tam öss dönemindeydim yıkıldım resmen çok üzüldüm gitti 5 6 ay sonra nişanlandı... ayrılalı 2 yıl oldu benimde 1 buçuk yıldır sevgilim var ve çok mutluyum gerçekten yeniden sevebildim oluyormuş demekkiii. onlar ayrıldı şuanda ve it gibi peşimde dolanıyor bense onu hala parmağımda oynatıyorumm :D ERKEKLERE ÖLÜM

süpersin cm En iyi erkek ölü erkek. en iyisinin .... :) :) :)

resmen senin yasadgnı yasadım . 2.5 yıllık cıktgm herseyimi paylastgm insan öss senemde aldattı benim . bi 3 4 ay acısı ile yasadım . ama hala gelmedi tam olarak .

resmen senin yasadgnı yasadım . 2.5 yıllık cıktgm herseyimi paylastgm insan öss senemde aldattı benim . bi 3 4 ay acısı ile yasadım . ama hala gelmedi tam olarak .

erkeklere sonradan koyuyor acısı nedense benimki de hiç gitmedii... karakter özelliği o bence canım ama unutulaz diye bişey yok herşey unutuluyor bunu yaşadım gördüm biliyorum :)))

erkeklere sonradan koyuyor acısı nedense benimki de hiç gitmedii... karakter özelliği o bence canım ama unutulaz diye bişey yok herşey unutuluyor bunu yaşadım gördüm biliyorum :)))
bende pişman olacagı zamanı bekliyorum . gerci oldu . af diledi falan ama barışmak için adım atmadı . su an yerine baskasına koyamam gb geliyo ins senin gb olur :)

bende pişman olacagı zamanı bekliyorum . gerci oldu . af diledi falan ama barışmak için adım atmadı . su an yerine baskasına koyamam gb geliyo ins senin gb olur :)

öyle güzel koyacaksın ki onla yaşadığın günleri bırak özlemeyi lanet edeceksin ne salakmışım diceksin :))

bende gurur diye bir şey kalmadı, yapılması gereken her şeyi yaptım. ama onun içinde o sevgi, o her şeyi aşacak istek kalmamış. ne aldatma oldu ne başka alçaklıklar... çok güzel anlaştığımız halde bitmesi gerekiyordu. geleceğimiz yokmuş. umarım aşabilirim, hala seviyorum onu çünkü kötülük yapmadı bana...

bende gurur diye bir şey kalmadı, yapılması gereken her şeyi yaptım. ama onun içinde o sevgi, o her şeyi aşacak istek kalmamış. ne aldatma oldu ne başka alçaklıklar... çok güzel anlaştığımız halde bitmesi gerekiyordu. geleceğimiz yokmuş. umarım aşabilirim, hala seviyorum onu çünkü kötülük yapmadı bana...

sevgisi bitmiş, kafası karışmış, başkası da olabilir hayatında... şu erkeklerin aşkının sevgisinin bitmesi muhabbetini de bir türlü anlayamıyorum abi bu ne ya kahvaltılık zeytin mi ki bu öyle bitiyor durup dururken :s hiç sevmemiş demektir bu bence

Bizimkide güvensizlik ve onun kafasına taktığı bazı şeylerden dolayı bitti.
2 seneye yakın bi ilişkimiz vardı onun bana karşı güveni yoktu ve bi ayrılık yaşamıştık o ayrılık döneminde ben çok üzülmüştüm kafamı dağıtmak için bir kaç kişiyle görüşmüştüm maalesef barıştıktan 2 ay sonra bunları sorgulamaya başladı ve yine bırakıp gitti beni...

benim eski sevgilimle ilişkim kıskançlık yüzünden bitmişti. başta o kadar deildi ama zaman geçtikçe o kadar arttı ki kıskançlığı dayanamaz hale geldim. bi erkekle basit bi konuda konuşsam bile kavga çıkarıyodu. bi keresinde bi erkeğe adres sordum diyy kavga çıkarmıştı mesela. neymiş, kadınlar varken niye erkeğe sormuşum! çok seviyodum ama bu kıskançlık huyu beni çok soğuttu kendinden ben de bitirdim ve kurtuldum.

benim eski sevgilimle ilişkim kıskançlık yüzünden bitmişti. başta o kadar deildi ama zaman geçtikçe o kadar arttı ki kıskançlığı dayanamaz hale geldim. bi erkekle basit bi konuda konuşsam bile kavga çıkarıyodu. bi keresinde bi erkeğe adres sordum diyy kavga çıkarmıştı mesela. neymiş, kadınlar varken niye erkeğe sormuşum! çok seviyodum ama bu kıskançlık huyu beni çok soğuttu kendinden ben de bitirdim ve kurtuldum.

Zaten erkekler bu şekilde kadınları çok fazla kıskanığ kısıtlayınca özgüvenlerinin eksik olduğunu bariz belli ediyorlar.Oysa biz kendine güveni olan, kıskansa da belli etmeyen, kendini biraz daha ağırdan satan işin kısacası peşinden koşturabilecek erkeklerden hoşlanıyoruz :)) ama erkek dediğinde böyle olmalı dimii

ilk aşkım derler ya ilk aşklar unutulmazmış allah belasını versin unuttum adını dahi anmıyorum hayatımın kazıgı .yaşım 17 liseye gidiyorum bir güzellik gördü gözlerim allahım çarpıldım adrenalin maltonin adosilin ne var ne yok tüm saçma sapan hormonlarım alev aldı yaktı beni .seyre daldım önümdeki güzelliği farketti tabi bu yakışıklı dikizlendiğiniz izledim bir süre sonra cevresini çözdüm yakın arkadaşlarını tanırmışım tanıştım neyse varmış onunda bende gönlü başladık serüvene .hiç kırmadı beni hiç üzmedi gözünü gözümden ayırmadı okul çıkışları beni evime kadar götürdü ders aralarında hiç erkek arkadaşlarıyla gezmedi hep benleydi bir liseli daha ne isterdiki canım ne kadar mutlu etti beni derken okullar tatil olacak görüşemeyegiz korkusu sardı bir baktım bir gün elinde bir paketle gelmiş bana dediki sana cep telefonu aldım görüşemeyecegiz artık hergün ama konuşalım en azından sesini duyayım denk getirirsek buluşuruz .cep telefonları yeni çıkmış babam bile daha telefon almamış şaşırdım dolarla satılıyordu o zamanlar ilk çıkıyor neyse ben dört köşe olmuşum yarım dönem çıktık ilk kez o gün tuttu elimi ayyyyyyyhhhhhh bu ne his kalbim can çekişti sanki depar attı sanki 100metre koşuya çıkmışım gibi .okul kapandı ben geldim evime ilk defa gördüğüm cep telefonunu başladım kurcalamaya canım hatta almış içine kendi adınıda kaydetmiş birciğim .aradım konuştum seni çok seviyorum dedim bir yaz boyunca konuştuk fırsat buldukça buluştuk ne masumdu elimi tutabilirdi sadece bende onun ilk aşkıydım kıymet biliyorduk kırmıyor kırılmıyordum.hafta içi bir lokantada çalışıyordu hafta sonu tüm haftalıgını benimle bir günde harcıyordu yiyor içiyor geziyorduk allah keyif bizde bir gün denize gittik bununla kumsalda saatlerce sohbet ettik bir kıza bakmadı başını cevip oysa ne güzeller vardı etrafta ilk kez öptü beni orda ayhhhh bu daha beter bir heyecan yumuşacıktı dudakları dilini hissettim aynı filmlerdeki gibi .neyse akşam oldu geldim eve hala dili dilimde aklıma geldikçe basamıyorum yere uçuyorum adeta .diğer hafta sonu geldi bana dediki senin telefonu alayım ben bunu satıp sana antensiz cep telefonu alacam onu daha kolay saklarsın tamam dedim verdim .kızlar adam gidiş o gidiş bir daha ne aradı ne sordu çalıştıgı lokantayı aradım işi bırakmış antalyaya kaçmış arkadaşlarını aradım kaçmış yok ortalıkta anası babası arıyor adam firari yok ortalıkta şimdi üzeinden 9 yıl geçti adam hala yok nebiçim öptüysem artık uzaya uçtu galiba :27:

ben de taze ayrılanlardanım. en son ayrılık sebebimizi yazayım. daha öncede bazı saygısızlıkları olsa da affetmiştim ama kendini affetirmek için uğraşmıştı bunda uğraşmadı çünkü kendini sonuna kadar haklı görüyor. konu da şu:biz aynı işyerinde çalışıyoruz. o makina mühendisi,ben firmada sekreterim. yazın kardeşi ve onun eşiyle rusyaya gidicek. biraz problemli de olsa izin vermiştim. tutmuş işyerinde uçak biletini duvara asmış! bu ne dedim, herkes gideceğimi görsün de bana iş çıkarmasınlar dedi. ne gereği var indir ordan dedim. "herkes görsün de gidiceğim zaman başıma bir iş çıkarıp iptal etmek zorunda kalmayayım,ben bu firmada 3 kere tatil iptal ettirdim, biz senin gibi miyiz yerimize iki dakka leyla hanım(firmadaki yemekçi çaycı abla) baksın?" demezmi hem de orda birisi daha var. şok oldum. niye küçümsüyosun sen beni diyebildim. sen tatile giderken taa bir ay önceden rez. yaptırıyorsundur dedi. ben en son haftaya kalıyorum hep rezervasyonlarda,patron burda mı teslim edilecek iş var mı hepsini düzene sokup rezervasyon yaptırana kadar son haftayı buluyor.beni küçümsedi ve bana saygısızlık etti resmen. ben de gurur meselesi yapıp ayrıldım. kendini affetttirmek için en ufak bir çabası dahi yok çünkü kendinde zerre suç bulmuyor. işte bu da benim hikayem,bundan ne ders çıkarmalıyız şimdi kızlar :ssz:

Son düzenleme:
ben de taze ayrılanlardanım. en son ayrılık sebebimizi yazayım. daha öncede bazı saygısızlıkları olsa da affetmiştim ama kendini affetirmek için uğraşmıştı bunda uğraşmadı çünkü kendini sonuna kadar haklı görüyor. konu da şu:biz aynı işyerinde çalışıyoruz. o makina mühendisi,ben firmada sekreterim. yazın kardeşi ve onun eşiyle rusyaya gidicek. biraz problemli de olsa izin vermiştim. tutmuş işyerinde uçak biletini duvara asmış! bu ne dedim, herkes gideceğimi görsün de bana iş çıkarmasınlar dedi. ne gereği var indir ordan dedim. "herkes görsün de gidiceğim zaman başıma bir iş çıkarıp iptal etmek zorunda kalmayayım,ben bu firmada 3 kere tatil iptal ettirdim, biz senin gibi miyiz yerimize iki dakka leyla hanım(firmadaki yemekçi çaycı abla) baksın?" demezmi hem de orda birisi daha var. şok oldum. niye küçümsüyosun sen beni diyebildim. sen tatile giderken taa bir ay önceden rez. yaptırıyorsundur dedi. ben en son haftaya kalıyorum hep rezervasyonlarda,patron burda mı teslim edilecek iş var mı hepsini düzene sokup rezervasyon yaptırana kadar son haftayı buluyor.beni küçümsedi ve bana saygısızlık etti resmen. ben de gurur meselesi yapıp ayrıldım. kendini affetttirmek için en ufak bir çabası dahi yok çünkü kendinde zerre suç bulmuyor. işte bu da benim hikayem,bundan ne ders çıkarmalıyız şimdi kızlar :ssz:

İnşallah barışmazsınız !

Nasıl insanlar var yaaa pes . Kendi mühendis dye adam mı olmuş

Allah yaaa okumakla adam mı olunuyormuş.... okumak cahilliği alır eşeklik baki kalır diye boşa demişler ( herkes için geçerli değil ama eski erkek arkadaşınız için üzülerek söylüyorum bu laf cuk diye oturmuş)

Back
X