- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
nasıl yok oldu ya uçtu mu eridi mi noldu adama?ailesi Müge ANLI' ya çıksın bari:)şaka bi yana cidden merak ettim:)ilk aşkım derler ya ilk aşklar unutulmazmış allah belasını versin unuttum adını dahi anmıyorum hayatımın kazıgı .yaşım 17 liseye gidiyorum bir güzellik gördü gözlerim allahım çarpıldım adrenalin maltonin adosilin ne var ne yok tüm saçma sapan hormonlarım alev aldı yaktı beni .seyre daldım önümdeki güzelliği farketti tabi bu yakışıklı dikizlendiğiniz izledim bir süre sonra cevresini çözdüm yakın arkadaşlarını tanırmışım tanıştım neyse varmış onunda bende gönlü başladık serüvene .hiç kırmadı beni hiç üzmedi gözünü gözümden ayırmadı okul çıkışları beni evime kadar götürdü ders aralarında hiç erkek arkadaşlarıyla gezmedi hep benleydi bir liseli daha ne isterdiki canım ne kadar mutlu etti beni derken okullar tatil olacak görüşemeyegiz korkusu sardı bir baktım bir gün elinde bir paketle gelmiş bana dediki sana cep telefonu aldım görüşemeyecegiz artık hergün ama konuşalım en azından sesini duyayım denk getirirsek buluşuruz .cep telefonları yeni çıkmış babam bile daha telefon almamış şaşırdım dolarla satılıyordu o zamanlar ilk çıkıyor neyse ben dört köşe olmuşum yarım dönem çıktık ilk kez o gün tuttu elimi ayyyyyyyhhhhhh bu ne his kalbim can çekişti sanki depar attı sanki 100metre koşuya çıkmışım gibi .okul kapandı ben geldim evime ilk defa gördüğüm cep telefonunu başladım kurcalamaya canım hatta almış içine kendi adınıda kaydetmiş birciğim .aradım konuştum seni çok seviyorum dedim bir yaz boyunca konuştuk fırsat buldukça buluştuk ne masumdu elimi tutabilirdi sadece bende onun ilk aşkıydım kıymet biliyorduk kırmıyor kırılmıyordum.hafta içi bir lokantada çalışıyordu hafta sonu tüm haftalıgını benimle bir günde harcıyordu yiyor içiyor geziyorduk allah keyif bizde bir gün denize gittik bununla kumsalda saatlerce sohbet ettik bir kıza bakmadı başını cevip oysa ne güzeller vardı etrafta ilk kez öptü beni orda ayhhhh bu daha beter bir heyecan yumuşacıktı dudakları dilini hissettim aynı filmlerdeki gibi .neyse akşam oldu geldim eve hala dili dilimde aklıma geldikçe basamıyorum yere uçuyorum adeta .diğer hafta sonu geldi bana dediki senin telefonu alayım ben bunu satıp sana antensiz cep telefonu alacam onu daha kolay saklarsın tamam dedim verdim .kızlar adam gidiş o gidiş bir daha ne aradı ne sordu çalıştıgı lokantayı aradım işi bırakmış antalyaya kaçmış arkadaşlarını aradım kaçmış yok ortalıkta anası babası arıyor adam firari yok ortalıkta şimdi üzeinden 9 yıl geçti adam hala yok nebiçim öptüysem artık uzaya uçtu galiba![]()