Değişik bir komşu

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar herkese hayırlı bayramlar.

Benim bir komşum vardı.
Aramız iyiydi de .
Bir iki benden bir şey aldı getirmedi.biyle bir kaç hafta bende 2 sinde de gidip istedim.
İlkinde sıkıntı yoktu ama ikinci de istedikten sonra bana küsmüş gibi .
Görünce yol değiştiriyor.
Ariyinca açmıyor.
Karşı karşı ya gelsek mecburi konuşuyor gibi .
Bu insanlar neden böyle.
Yine büyüklük bende kalsın dedim.
Bayram mesajı attım cvp yazmadı.
Anladım ki insanlara verirsen iyiysin.
Şimdi şu saaten sonra sizce tutumun ne olmalı

Emanet veririm ama işin bitince getir.ne yani tutuyorsun evinde hiç hoslanmam

Benim bir komşum vardı.
Aramız iyiydi de .
Bir iki benden bir şey aldı getirmedi.biyle bir kaç hafta bende 2 sinde de gidip istedim.
Ariyinca açmıyor.
Bu insanlar neden böyle.

Çıkar ilişkisi kuran insanlarla bundan sonrası diye bir düşünce taşımak bana göre doğru degil.
Msj cevap yamamak yol değiştirmek çocukca hareketler belli ki komşunuz büyümemiş

Benim bir komşum vardı.
Aramız iyiydi de .
Ariyinca açmıyor.
Bu insanlar neden böyle.

Hiç tinlamam öyle komşuyu alıyorsan getireceksin tabi getirmiyorsanda isterim yani benim malım çünkü ben ne istiyorsam o olur komsunun sizi züccaciyeci olarak görmüş siz istemissiniz küsmüş bosverin onu

Ben yeni bosh marka buz kırma özelliği olan blender almıştım doğrama robotlu falan alt komşum aldı daha doğrama kısmını kullanmamıştım bile bir kaç saat sonra geri getirdi çekmeceye koydum işim vardı bakamadım sonra lazım oldu bir baktım doğrama yerinin bıçağın oturduğu plastiği eritmis benim daha taksidini bitirmedigim kullanmadığım makina gidip sordum aldığımda öyleydi dedi bide tamam dedim çıktım yukarı bir daha tövbe ettim vermem kimseye bozulacak hiç birşeyimi

Ben yeni bosh marka buz kırma özelliği olan blender almıştım doğrama robotlu falan alt komşum aldı daha doğrama kısmını kullanmamıştım bile bir kaç saat sonra geri getirdi çekmeceye koydum işim vardı bakamadım sonra lazım oldu bir baktım doğrama yerinin bıçağın oturduğu plastiği eritmis benim daha taksidini bitirmedigim kullanmadığım makina gidip sordum aldığımda öyleydi dedi bide tamam dedim çıktım yukarı bir daha tövbe ettim vermem kimseye bozulacak hiç birşeyimi
Yani evet sizinkide kötü olmuş ben mesela her şeyi paylaşabilirim ama kullan getir evinde neden aylarca haftalarca tutuyorsun.
Benimki çok küçük biseydi almaya kalksan maksimum 50 TL

Çıkar ilişkisi kurmaya çalışmış. Emanet şey almam. Tabağı bile anında boşaltıp veririm. Yan komşum da benimle samimiyet kurmaya çalıştı. İlk başta hoşuma gitmişti ama baktım ki kadın çıkar ilişkisi kurmuş. Evde yokken, çocuklarını gözetmem içln aramalar. Evde sürekli eksik olan bir şeylerini istemeler. Yıllar sonra zorla gebeliğim oldu. Serklaj oldum. Kaç hafta istirahat ettim. Yalnızca bir defa kapıma vurup halimi hatırımı sordu. Bir şeye ihtiyacın var mı demedi. Bu olaydan sonra uzaklaştım ondan.

Verdiğin eşyan neydi ve kadında ne kadar kaldı? Benim cevabım bunlara göre şekillenir şahsen. Kase verdiysen mesele yapacak şey değil, ütü istediyse ve sana lazım olduysa hemen git iste

Back
X