- Konu Sahibi Sympathique
çok güzel görnüyor.
hemde farklı bir tarif.dnemek lazım.
bu tarifi bizlerle paylaştığın için sağol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende merak ettim şimdi bunu,makarnalar fırında pişiyor değilmi.güzelde görünüyor elinize sağlık..muhakkak birgün deneyeceğim bu tarifi...teşekkürler arkadaşım..
bende tesekkur ettim canim guzel yorumun icinçok güzel görnüyor.
elıne sağlık canı bende yaptım ama değişik az kremalı tavuk kullandım çorba ve içine tavuk dıttım az
bende bu nudel-schinken gratin dan coook yapardim eskiden, artik niye yapmiyorum onuda bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 aklima getirdin tadi harika. yillar önce aldigimda okumustum bende icindekilerini domuz olmadigini görünce almistim.
ellerine saglik harika olmus
bikerede bi sos almistim okumadan , sonra pisirince kokusundan anladim :sinifsinif: hemen okudum paketi speck varmis yani domuz yagi, öggg hemen cöpeakannehir yani zaten kokusundan anlasiliyor domuz olunca ben anliyorum:hulya:
aklima geldi onuda anlatayim yazik annem almanyaya ilk geldigi günlerde bilmeden domuz yagi almis, yemek yapmaya baslamis yag bi tuhaf kokuyormus, süphelenmis komsuya sormus komsuda domuz deyince ,annecim tencereyle beraber hepsini atmis cöpe:roflol: tencerede mundar oldu diye:1rolleyes: