Makarnalar Degisik bir tarif hazir corbali firinda makarna (resimli)

elıne sağlık canı bende yaptım ama değişik az kremalı tavuk kullandım çorba ve içine tavuk dıttım az

bende merak ettim şimdi bunu,makarnalar fırında pişiyor değilmi.güzelde görünüyor elinize sağlık..muhakkak birgün deneyeceğim bu tarifi...teşekkürler arkadaşım..

e heralde canim pismese niye ekleyimki buraya
ve bikac arkadasta denedi begendi
zaten ozellikle yapiminida resimlerle anlattim
insallah yapinca begenirsin
yorumlarinda beklerim mumkunse resimli:hulya:

çok güzel görnüyor.
hemde farklı bir tarif.dnemek lazım.
bu tarifi bizlerle paylaştığın için sağol.
bende tesekkur ettim canim guzel yorumun icin
elıne sağlık canı bende yaptım ama değişik az kremalı tavuk kullandım çorba ve içine tavuk dıttım az

denedigin icin mercide
sanirim pek begenmedin yazin bana olumsuz gibi geldi ,
ama yinede cok tesekkur ettim

bende bu nudel-schinken gratin dan coook yapardim eskiden, artik niye yapmiyorum onuda bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 aklima getirdin tadi harika. yillar önce aldigimda okumustum bende icindekilerini domuz olmadigini görünce almistim.
ellerine saglik harika olmus
bikerede bi sos almistim okumadan , sonra pisirince kokusundan anladim :sinifsinif: hemen okudum paketi speck varmis yani domuz yagi, öggg hemen cöpeakannehir yani zaten kokusundan anlasiliyor domuz olunca ben anliyorum:hulya:
aklima geldi onuda anlatayim yazik annem almanyaya ilk geldigi günlerde bilmeden domuz yagi almis, yemek yapmaya baslamis yag bi tuhaf kokuyormus, süphelenmis komsuya sormus komsuda domuz deyince ,annecim tencereyle beraber hepsini atmis cöpe:roflol: tencerede mundar oldu diye:1rolleyes:

bende bu nudel-schinken gratin dan coook yapardim eskiden, artik niye yapmiyorum onuda bilmiyorumkaydirigubbakcemile3 aklima getirdin tadi harika. yillar önce aldigimda okumustum bende icindekilerini domuz olmadigini görünce almistim.
ellerine saglik harika olmus
bikerede bi sos almistim okumadan , sonra pisirince kokusundan anladim :sinifsinif: hemen okudum paketi speck varmis yani domuz yagi, öggg hemen cöpeakannehir yani zaten kokusundan anlasiliyor domuz olunca ben anliyorum:hulya:
aklima geldi onuda anlatayim yazik annem almanyaya ilk geldigi günlerde bilmeden domuz yagi almis, yemek yapmaya baslamis yag bi tuhaf kokuyormus, süphelenmis komsuya sormus komsuda domuz deyince ,annecim tencereyle beraber hepsini atmis cöpe:roflol: tencerede mundar oldu diye:1rolleyes:

allah seni varya guldurdun benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tencereyide atmasi normal, bidaki yemek pisirdignde icine sinmezki ,iyi etmis

demek sende yapiyodun bundan ,ben cok kisiye inandiramadim icinde domuz katkisi var diye
bu tarifi kendim uydurdum dedim dur bakalim olcakmi, hazir corbali yaptim gayet guzel oldu, altinada esas orjinal sosunuda ekledim

bu avrupada attigimiz adima dikkat etmemiz gerek
ozellikle harobo gibi sekerlerde hep jelatin oluyo cok kisi yiyor onu
bizim okulda afrikalilar, araplar falan var musluman cogunlugu, bi kac kez o kiz aldi o haribolardan ,ben ozaman onun tam musluman oldugunu bilmiyodum ,ve tum herkese dagitti herkes yedi bi ben istemedim
onra dedim herkese bunun icinde ne var siz biliyomusunuz, onlarda yok dedi ,kiza dedim sen bak bakim arkadasina kiz bi baktini ,domuz jelatini ,ama kostu bi tuvalete ,herkes agzindakini kariyo kosuyo tuvaletekaydirigubbakcemile3
sonra bana dediler neden beni uyarmadin falan diye, bende dedim senin ilkonce musluman oldugunu bilmiyodum falan diye
yani avrupada, domuz katkisi seyleri yemedim diyene inanmam, kimse isteyerek bilerek yemiyo,ama kim bilir nelerin icinde domuz katkisi var

bende baya yazdim ,aslinda anlatilcak cok sey varda ,iste herseyin icindekilerini okumamiz gerekli

değişik lezzet fikri için teşekkürler. tarifler dosyamın, hemen yapılacaklar kısmına kaydettim. eline sağlık

Back
X