degişik görüşlere ihtiyacım var

burcnNn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
32
1
26
İzmir
arkadaslar ben sevgilimden ıkı ay önce ayrıldım.bu ayrılıktan bı üç ay önce baska bır kız ıcın büyük bir kavga etmistik.bana yeminler etmisti bisey yok aramızda diye neler neler aklınıza gelir zaten bende inanmıstım .aslında ne yalan söliyeyim öle olmasını umut edmıstım .sonra ıste aradan üc ay gectı biz ayrıldık. iki ay gecmeden de bu o kızla beraber

bunuda ben gecen aksam bi facesine bakıyım dedım normalde bütün bilgileri arkadas harici icin saklıdır.ama o kızla cekındıgı ıkı fotografı herkeze acık. şimdi bu ben göreyim diye yapılmıs bı olay mı yoksa gercekmı siz ne dersınız bırde ben sevgılı cok iyi tanırım onun bakısından ne hissettigini bilebiliyorum bazen biseylerı anlatması icin bana bakması yetiyodu. hatta cogu zaman aramızda oynadıgımız ve keyif aldıgımız bı oyundu . şimdi resime bakıyorum onun resmi gülümseyi yani gercekten mutlu oldugu için gülseydi anlardım .yada bana mı öle geliyo öle olmasını mı istiyorum bilmiyorum bende yüzükleri var kıyamamıstım ayrıldıgımıda vermedımde atmadımda şimdi ne yapmalıyım ona geri mi yollıyım yoksa çöpemi atayım .

off aslıında bu gibi durumlarla ıyı bas eden biriyim ama aklım şimdi karmancorman lütfen bana biraz akıl verin ne yapmalıyım

Hicbir sey yapma.
Hayatini yasa, mutlu ol bu ona en güzel cevap olacaktir.
Neden ona onu önemsedigini gösteresin ki?
Bosver kimle ne yapiyorsa yapsin.
Yollarinizi ayirmissiniz zaten.
Eger o fotorafi sen göresin diye koymussa emin ol yakinda bir sekilde seninle iletisimede gecer.
Onsuz cok mutlu oldugunu gördügü anda etekleri tutusur zaten hala aklinda yüreginde sen varsan.

arkadaslar ben sevgilimden ıkı ay önce ayrıldım.bu ayrılıktan bı üç ay önce baska bır kız ıcın büyük bir kavga etmistik.bana yeminler etmisti bisey yok aramızda diye neler neler aklınıza gelir zaten bende inanmıstım .aslında ne yalan söliyeyim öle olmasını umut edmıstım .sonra ıste aradan üc ay gectı biz ayrıldık. iki ay gecmeden de bu o kızla beraber

bunuda ben gecen aksam bi facesine bakıyım dedım normalde bütün bilgileri arkadas harici icin saklıdır.ama o kızla cekındıgı ıkı fotografı herkeze acık. şimdi bu ben göreyim diye yapılmıs bı olay mı yoksa gercekmı siz ne dersınız bırde ben sevgılı cok iyi tanırım onun bakısından ne hissettigini bilebiliyorum bazen biseylerı anlatması icin bana bakması yetiyodu. hatta cogu zaman aramızda oynadıgımız ve keyif aldıgımız bı oyundu . şimdi resime bakıyorum onun resmi gülümseyi yani gercekten mutlu oldugu için gülseydi anlardım .yada bana mı öle geliyo öle olmasını mı istiyorum bilmiyorum bende yüzükleri var kıyamamıstım ayrıldıgımıda vermedımde atmadımda şimdi ne yapmalıyım ona geri mi yollıyım yoksa çöpemi atayım .

off aslıında bu gibi durumlarla ıyı bas eden biriyim ama aklım şimdi karmancorman lütfen bana biraz akıl verin ne yapmalıyım

canım benim de 2 yıllık bir ilişkim olmuştu adamda bana evlilik neymiş felan diyodu evlenmem ben bende zaten istemiyodum o zamanlar sonra bir gün bana sana bişey sölicem üzülme dedi artık görüşemicez ayrılmamız gerekiyo dedi ben anladım ama ben evleniyorum dedi kitlendim hiç bişey diyemedim..ama sonra nişan resmini koydu kız güzel bende senin gibi mutsuz gözlerinden belli diyordum :) ama şimdi 1,5 yıllık evliyim şimdi bakınca aynı resme adamın gözlerinin içinin güldüğünü görüyorum :) inan geçerrr zaten kaypakmış kusura bakma arkasındna konuştuğu bir kızla sevgili olmak erkeklik değildir :) kızada seni kötülüyodur..anlıcan arkadaşım böle seviyesi düşük karşısındakini düşünmeyen insanlar için üzülmeye değmez :10::8::21::24::12:

Son düzenleme:
Back
X