Evet aslında ilgim olmasa da spora da heves ediyorum...Sizce hangisi uygun olur spora yeni başlayan bir insan için?Sosyalleşmek de istiyorum.Spora gitmelisin bence ennnn çok rahatlatıcı etkinliklerden :)
Sizce spora pek alışkın olmayan bir insan için hem rahatlatıcı hem de arkadaş çevresini genişletecek ne olabilir?Bu arada sağolun yorumunuz için deAah ah zamanim olsa valla spora yazilirim.. bence hersey icin vaktin var su an. Sec begen al..
spor salonuyla görüş onlar sana uygun bir program çıkartırlar hayatın bi düzene girer :)Evet aslında ilgim olmasa da spora da heves ediyorum...Sizce hangisi uygun olur spora yeni başlayan bir insan için?Sosyalleşmek de istiyorum.
Bence tiyatro kurslari olabilir. Zamaninda gitseymisim keske dedigim bir yer. Ya da guzel sanatlarla ilgili baska bir alan.. ebru kursuna da gitseydim dedigim oldu ama cevre pek yok orda.Sizce spora pek alışkın olmayan bir insan için hem rahatlatıcı hem de arkadaş çevresini genişletecek ne olabilir?Bu arada sağolun yorumunuz için de
Hanımefendi ben bugün Mune Hanıma açıklama yaptım.Anlattığım olay gerçek olmakla beraber,ben zaten birkaç arkadaşımla birlikte şikayette bulundum o şahısı.Eğer hemen üstüme yüklenmeyip banlamasaydınız bunu söyleyecektim zaten.Neden böyle bir konu uydurmaca olsun ki?Bundan ne payım olabilir?Dün hemen çıktı konudan demişsiniz uyumaya gittim olmayacak bir şey mi?Siteye yeni kayıt olmuş bir insanım acemiyim ayrıca.Ayrıca burada o adamın ismini söylesem de bir faydası yok çünkü adı sanı da sahte olabilir biz her zaman karşılaşacağımız bir yerde bulunuyoruz o yüzden ismi sahte olsa da bulunabilir yani...Gerekli şikayette bulundum buraya yazmamın tek amacı kadınlara buna benzer olayların da olabileceğini göstermekti.Ama demek ki başka yerlere çekiliyor.Neyse.Yine de bir kadın olarak size teşekkür ederimDünkü konunuzda istediğimiz bilgileri vermediniz egm’ye Bildirdik. Umarım okumuşsunuzdur. Bilginiz olsun diye söylüyorum.
Ve lütfen gözünüzün açılacağı bir alan seçin aktivite olarak.
Ben zaten sahte demedim farkındaysanız okumadıysanız diye söyledim. Şikayette bulunmanıza çok sevindim ben teşekkür ederim :) iyi forumlarHanımefendi ben bugün Mune Hanıma açıklama yaptım.Anlattığım olay gerçek olmakla beraber,ben zaten birkaç arkadaşımla birlikte şikayette bulundum o şahısı.Eğer hemen üstüme yüklenmeyip banlamasaydınız bunu söyleyecektim zaten.Neden böyle bir konu uydurmaca olsun ki?Bundan ne payım olabilir?Dün hemen çıktı konudan demişsiniz uyumaya gittim olmayacak bir şey mi?Siteye yeni kayıt olmuş bir insanım acemiyim ayrıca.Ayrıca burada o adamın ismini söylesem de bir faydası yok çünkü adı sanı da sahte olabilir biz her zaman karşılaşacağımız bir yerde bulunuyoruz o yüzden ismi sahte olsa da bulunabilir yani...Gerekli şikayette bulundum buraya yazmamın tek amacı kadınlara buna benzer olayların da olabileceğini göstermekti.Ama demek ki başka yerlere çekiliyor.Neyse.Yine de bir kadın olarak size teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?