• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik Önerilerinize İhtiyacım Var

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba arkadaşlar.Son birkaç aydır zor bir dönemden geçiyorum.Bunun için kafamı dağıtmak için bir kursa yazılmaya karar verdim.Okuldaki vs.kurslar yeterli değil.İlgi alanım dahilinde değil yani.Dışarıda bir aktiviteye katılmak istiyorum.Fakat sorun şu ki nasıl bir şeye katılmam gerektiğini bilemiyorum.Çevremdeki arkadaşlarım hep tangoya filan gidiyor aslında güzel geliyor bana da ama kararsızım yine de.Şöyle ki benim spora vs. hiç yeteneğim yok.Edebiyat alanında çok yetenekliyim.Fakat edebiyat bildiğiniz üzere daha çok bireysel yapılacak bir şey.Ben bu kursu daha çok yeni arkadaşlarla tanışmak için istiyorum.Spora hiç ilgim yok,biraz sessiz birisiyim.Değişik duyulmamış vs. neye yazılabilirim sizce,önerilerinizi alabilir miyim?

Son düzenleme:
dil kursu olabilir
yetenek varsa resim vs
spora ilgim yok demişsin ama insanın hayat kalitesini artırdığını düşünüyorum hiç yapmasam da :D

Hattatlık kursu olabilir. Edebiyata ilginiz varsa Eminim işinize yarar.

Yaratıcı drama kursuna/ tiyatro kulübüne katılabilirsiniz. Hem sanat yönünüzü besler, hem stres atmanıza, insanlarla kaynaşmanıza yardımcı olur.

Bencede diksiyona gıtmelısın mutlaka sana cok artısı olur meslegını yaparken.

Senaryo,metin yazarlığı gibi kurslar var, eğer büyük şehirdeyseniz. Ya da tiyatro ile ilgili bir şey olabilir.

Aah ah zamanim olsa valla spora yazilirim.. bence hersey icin vaktin var su an. Sec begen al..

Çevre edinmek istiyorsanız tiyatro kursuna/gruplarına katılabilirsiniz

Dünkü konunuzda istediğimiz bilgileri vermediniz egm’ye Bildirdik. Umarım okumuşsunuzdur. Bilginiz olsun diye söylüyorum.

Ve lütfen gözünüzün açılacağı bir alan seçin aktivite olarak.

Sizce spora pek alışkın olmayan bir insan için hem rahatlatıcı hem de arkadaş çevresini genişletecek ne olabilir?Bu arada sağolun yorumunuz için de
Bence tiyatro kurslari olabilir. Zamaninda gitseymisim keske dedigim bir yer. Ya da guzel sanatlarla ilgili baska bir alan.. ebru kursuna da gitseydim dedigim oldu ama cevre pek yok orda.

Dünkü konunuzda istediğimiz bilgileri vermediniz egm’ye Bildirdik. Umarım okumuşsunuzdur. Bilginiz olsun diye söylüyorum.

Ve lütfen gözünüzün açılacağı bir alan seçin aktivite olarak.
Hanımefendi ben bugün Mune Hanıma açıklama yaptım.Anlattığım olay gerçek olmakla beraber,ben zaten birkaç arkadaşımla birlikte şikayette bulundum o şahısı.Eğer hemen üstüme yüklenmeyip banlamasaydınız bunu söyleyecektim zaten.Neden böyle bir konu uydurmaca olsun ki?Bundan ne payım olabilir?Dün hemen çıktı konudan demişsiniz uyumaya gittim olmayacak bir şey mi?Siteye yeni kayıt olmuş bir insanım acemiyim ayrıca.Ayrıca burada o adamın ismini söylesem de bir faydası yok çünkü adı sanı da sahte olabilir biz her zaman karşılaşacağımız bir yerde bulunuyoruz o yüzden ismi sahte olsa da bulunabilir yani...Gerekli şikayette bulundum buraya yazmamın tek amacı kadınlara buna benzer olayların da olabileceğini göstermekti.Ama demek ki başka yerlere çekiliyor.Neyse.Yine de bir kadın olarak size teşekkür ederim

Hanımefendi ben bugün Mune Hanıma açıklama yaptım.Anlattığım olay gerçek olmakla beraber,ben zaten birkaç arkadaşımla birlikte şikayette bulundum o şahısı.Eğer hemen üstüme yüklenmeyip banlamasaydınız bunu söyleyecektim zaten.Neden böyle bir konu uydurmaca olsun ki?Bundan ne payım olabilir?Dün hemen çıktı konudan demişsiniz uyumaya gittim olmayacak bir şey mi?Siteye yeni kayıt olmuş bir insanım acemiyim ayrıca.Ayrıca burada o adamın ismini söylesem de bir faydası yok çünkü adı sanı da sahte olabilir biz her zaman karşılaşacağımız bir yerde bulunuyoruz o yüzden ismi sahte olsa da bulunabilir yani...Gerekli şikayette bulundum buraya yazmamın tek amacı kadınlara buna benzer olayların da olabileceğini göstermekti.Ama demek ki başka yerlere çekiliyor.Neyse.Yine de bir kadın olarak size teşekkür ederim
Ben zaten sahte demedim farkındaysanız okumadıysanız diye söyledim. Şikayette bulunmanıza çok sevindim ben teşekkür ederim :) iyi forumlar ;)

Back
X