hamilelikte bel ağrısı olmasının normal olduğunu biliyorumda .. omurgada kuyruk sokumunda falan diye canlandırmıştım gözümde . dün gece öyle bi ağrıyla uyandımki . ağrının şiddetinden çok ağrının yeri beni şaşırttı diyebilirim .. belinin bu bölgesi ağrıyan varmı ? bu arada 29 haftanın içindeyim.. sadece sol tarafım ağırıyordu. acaba karnım büyüdüğü için içten et falan mı yırtılıyo noluyo bana anlamadım ki..
benim adet olurken de sol yanım ağrırdı sol kasığımla birlikte...
bel ağrısının nedeni belin zayıf olması olabilir yani güçlendirmeniz gerekebilir dr a danışın... bir de rahim büyüdükçe kemiklere baskı yapabiliyor demişlerdi.
aynen o da olabilir. sol tarafa yatmanın hamilelikte daha faydalı olduğunu duymuştum uygulamaya çalışıyorum sanırım o tarafa çok uyuduğm için olmuş olabilir..
Skolyozun varmiydi ya da bel fitigi baslangici.benim belim agrimaya basladi daha yeni yeni cok sukur. Korkuyordum cunku basindan beri. Sag tarafim agriyor hafiften de bacagima iniyor agri. Sagimdaki agrinin sebebi belfitigim.
Skolyozun varmiydi ya da bel fitigi baslangici.benim belim agrimaya basladi daha yeni yeni cok sukur. Korkuyordum cunku basindan beri. Sag tarafim agriyor hafiften de bacagima iniyor agri. Sagimdaki agrinin sebebi belfitigim.
benim hiç belle alakalı sorunum yoktu. . dediğim gibi benim meselem belimin ağrısı değil. sol tarafın ağrıması normalmi acaba . 3 gün sonra doktora gidicem gerçi ama burdada yaşayan yada yaşamış hamilelerdende bilgi almak istedim.
Anladim. Bilmiyorum ki bi sorunun da olmayinca belki gecicidir kramp gibi filan. ben de hem skolyoz var hem bel fitigi var hem de iki tane minnakim var. Bakalim neler yasayacagiz. Rabbim saglikla dunyaya gelmelerini nasib etisn hepimize