Değişir mi?

Aslihandogan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
65
79
3
35
merhaba güzel dostlar :)

Daha önce evlilikten korkmak ile ilgili bir konu açmıştım. O zamandan bu zamana düşündüğümde sanırım beni korkutan en baş sebeplerden birini buldum.

Şöyle ki etrafımdaki mutsuz evlilikleri ve sorunları göre göre bende panik yarattı evlilik arifesinde olmam. Nişanlım kendi halinde agresif olmayan genellikle sabırlı ve pozitif bir insan. Ancak sinirlendimi de tam sinirleniyor. 1 seneyi geçti tanışalı ve 4 aydır nişanlıyız. Şuanki huyları evlenince değişir diye korkuyorum ben, korkuma bir çare olurmusunuz ben nasıl kafamı toplıycam

Şans işi evlilik. Kesilmemiş karpuz misali. Evlenmeden bilemiyoruz malesef.

Kesinlikle değişir veya değişmez diyemeyiz. Kötü huylarının şiddetini büsbütün arttıran da var, hiç değişmeyip aynı kalan da var, bu her iki cinsiyet içinde geçerli tabii. Ne olursa olsun aynı evin içine giremeden bunu bilemezsin.

Öncelikle kendi ilişkini , çevrendeki diğer kişilerin ilişkileri ile kıyaslama çünkü herkes farklı kişiliklere sahip. Sürekli negatif düşünür isen davranışlarına bile yansır. Pozitif ol böyle düşüncelerden uzak dur. Aşkın keyfini çıkar

Hayır tabii, iyi huyluyken iyi bir adamken evlenince Nasıl olsa artık benim kafasına girmesinden korkuyorum (bunu yapacağını düşünmemi sağlayan birşey yapmadı, kendi kendime kuruntu ediyorum)
takip et bakalım iyi huyluysa gerçekten hep iyi huylu kalıcaktır. rol yapıyosa değişir. takipte kal

Evet bunu düşünmekten kendimi demoralize ediyorum ve bunu ona da yansıtıyorum, kendi kuruntularımı ona söylüyorum o da neden yapayım böyle şeyler senin hayatında olumsuzluklar yaratmaya gelmedim diyor. :)

Evet bunu düşünmekten kendimi demoralize ediyorum ve bunu ona da yansıtıyorum, kendi kuruntularımı ona söylüyorum o da neden yapayım böyle şeyler senin hayatında olumsuzluklar yaratmaya gelmedim diyor. :)

kontrolcü olma bence rahat bırak kendini ayyy insan verem olur böyle düşünmekte , çocuk doğru diyor insan mutsuz olmak için evlenmez ki

Aslında değişme dediğimiz şey o insanı evde hiç görmeyişimizden kaynaklı bence. Adam hep aynı adam da dışarda bir iki gün geçirmekle anlaşılmıyor aynı eve girmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…