- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
Hastaligin adi ne tam canim? Cok tesekkür ederim yorumun icin gercekten öyle negatif enerjiler alip götürüyor tüm guzellikleriAaa aynı ben.
Hastalık benimki, iş görüşmelerine gider kendimi aldırmaya uğraşır alındıktan sonra da sıkılıp gitmezdim.
Duygu durum deniliyor.
Çok mutluysam haberleri açıp sevmediğim bir siyasetçinin konuşması..
Çok mutlu bir günde cahil cahil şeyler duymam..
Bunlar hayat enerjimi alır götürür. Bir anda.
Lütfen psikoloğa git. Güzel kokular kokla.
Koku insanı çok mutlu ediyor.
maalesef bende de öyle. O nedenke akisina birakmayi ögrendim neyin üzerine cok düsersem olmuyor yabende senin gibiyim aslında bu aralar çok bunaldım her konuda inan herkes üzerime geliyor sanki bazen iyi oluyorum umutlu oluyorum hayatıma karşı . herşey çok güzel olacak diyorum . aradan 10 dk geçiyor gözlerim doluyor içimde bir huzursuzluk almış başını gidiyor. Aslında benim isteklerim gerçekleşse hayata daha umutlu olabilirim ama bilmiyorum sürekli beynimi kemiren şeyler var offf içim şiştiii
aynen hayatımın en zor dönemlerinden birisini yaşıyorum çok kötü günler geçiriyorum bir şeyleri güzel hayal etmeni güzel bir rüya görmeyi bile çok özledim inanki bir tek şey istiyorum oda şuan olmuyor ne yazikki inançlarımın zayıfladığını hissediyorum buraya konu açmak istiyorum ama ne yazikki burdada ya aldatılacaksın ya kaynana sorunu çıkacak ağdayla ilgili konuya bile 13 sayfa yazılıyor ilgi çekmek için bu tarz şeyler gerekiyor yoksa 3 kişi birşey yazıyor konun kaybolup gidiyor.maalesef bende de öyle. O nedenke akisina birakmayi ögrendim neyin üzerine cok düsersem olmuyor ya
aynen hayatımın en zor dönemlerinden birisini yaşıyorum çok kötü günler geçiriyorum bir şeyleri güzel hayal etmeni güzel bir rüya görmeyi bile çok özledim inanki bir tek şey istiyorum oda şuan olmuyor ne yazikki inançlarımın zayıfladığını hissediyorum buraya konu açmak istiyorum ama ne yazikki burdada ya aldatılacaksın ya kaynana sorunu çıkacak ağdayla ilgili konuya bile 13 sayfa yazılıyor ilgi çekmek için bu tarz şeyler gerekiyor yoksa 3 kişi birşey yazıyor konun kaybolup gidiyor.
burcum yengecBurcunuz nedir?
burcum yengec
yükselenim basak :)
beni nasıl bu kadar tanıyorsun .( aynı benMerhaba sevgili bayanlar..
Benim derdim isik hiziyla degisen ruh halimle ilgili.
Uzun zamandir part time is ariyordum sonunda cok iyi gecen bir görüsmem oldu. Eve geldigimde cok hafiflemis ve mutluydum. Bu enerjiyle günlerdir kilamadigim namazima basladim. Cok güzel bir enerji vardi yorgun olmama ragmen.
Cok gecmedi söndü sonra. Ve bu degiskem ruh halim epeydir var yeni birsey degil. Enerji doluyken bir süre sonra üzgün olabiliyorum. Kendimi uzun süre mutlu edemiyorum birazda baskalarindan bekliyorum ilgiyi galiba biraz ilgi hastaligi var bende. Insanlarla olmayinca birseyler paylasmayinca kurumus cicek gibi oluyorum.
Degisken ruh hali psikolojik bir sorun mudur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?