- Konu Sahibi Dreamer023
Merhaba bayanlar. Nerden başlasam. Nasıl başlasam bilemiyorum.
Ben nişanlıyım. Hayatımın merkezine resmen nişanlımı koymuşum. Kıskancım. Çoğunlukla Belli etmemeye çalışıyorum. Kendisinin işi yüzünden de inanın kızlar peşini bırakmıyor. Kızın birisini nişanlımın telefonundan engellemiştim.. Kız nişanlıma ulaşmak için soruşturup İş yerini bulup telefon dahi etmiş. . Böyle örnekler malesef çok yaşadım.
Övünmek için söylemiyorum. Güzellik konusunda kendime çok güveniyorum . Beğenilen birisiyim. Ama kıskançlık huyumdan vazgeçemedim. Neden bu özgüvensizlik. Ben mi anormalim. Kız arkadaşı olmasına dahi tahammül edemiyorum. Arkadaş grubunda bayan olsun istemiyorum. Kıskançlık huyumdan vazgeçmeyi nasıl başarırım. Hemcinsim birisi nişanlı olduğunu bildiği halde nasıl ısrarcı olabiliyor anlamıyorum. Ve ben olayı nişanlımdan duyduğumda sakin kalamıyorum. Onunla mutlaka kavga ediyorum. Mesela motor alacaktı. Erkek arkadaşları ile buluştu. Onların da bir bayan arkadaşı varmış. Oda gelmiş. Kızın motoru almak istediğim motordu, kızın motorunu denediğini söyledi. Ben çileden çıktım.
Empati kurup aynı şekilde ben bir erkeğin motorunu sürsem kendisi bana demediği lafı bırakmaz.. Ve çok kıskanır. Nasıl yapmalıyım. Benim sorunum ne. Değişmeli miyim. Tepkilerimi kontrol edemiyorum. Çok tecrübesizimm
Olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum. Eleştirinin her türlüsüne açığım.
Bende bi vakit çok kıskançlık krizlerine girerdim ama bunu eşime pek belli etmemeye çalışır kendimi yer bitirşrdim İki yıldır evliyiz artık daha kontrollüyüm sanırım tecrübe ve gecirdipimiz zamanla ilgili. Kontrolü elimden bırakmadım ama artık bu yüzden pek kriz yasamıyoruz cunku eşimde özenli davranıyor bu konuda. Bence içinde bulunduğun ruh haliyle ilgili biraz bende evdeyken ona sarıyordum cık azcık sosyalleş ve duygularını bastırmaya calış