değiştirmeli miyim :(

lancelotx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
6
0
86
Ordu
kızlar, bayılarak aldığım kabanın iş arkadaşımın kabanına çok benzediğini fark ettim sizce değiştirmeli miyim?

Son düzenleme:
Merhaba ,

Firmalar genelde birbirine benzer modeller ürettikleri için her koşulda bir benzerini yanımızdaki kişide görebiliriz. Bence değiştirmenize gerek yok. Güle güle giyin kabanınızı.

Merhaba ,

Firmalar genelde birbirine benzer modeller ürettikleri için her koşulda bir benzerini yanımızdaki kişide görebiliriz. Bence değiştirmenize gerek yok. Güle güle giyin kabanınızı.

haklısınız evden çıkıp markete gidene kadar 3 kişide gördüm geçen gün ama aynı iş yerinde olunca yine de kararsız kaldım. herkes bir sürü çeşit buluyor ben o kadar arıyorum bulamıyorum bende de sorun var heralde

Takılmayın bu tarz detaylara. Kullanışlı , bütçemize uygun oluşuna göre alışveriş yapıyoruz günün koşullarında. Kabanınızda gayet güzel gözüküyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Ben aynı montun 2 farklı rengini almıştım. Birini anneme birini kendime. Ki biz aynı evden çıkıp beraberce dolaşan insanlarız. Bence sorun değil. Aynı olsa da yüksünmezdim. Değiştirirseniz aklınız bu kabanınızda kalabilir. Güzel ve şık. Güle güle kullanın

uygun bişeyler bulmak çok zor bir sürü çeşit var ama fiyatlar uçuyor ve bir kabana 600-700 vermek en azından benim için çok zor. ne yalan söyleyeyim cevabınız içimi rahatlattı çünkü gözüm kalacaktı kabanda :) bir an önce giymek için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…