Değmicek biri için gururumu ayaklar altına altım kendimi küçülttüm aptalm bn:(

pinkbox2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
156
0
66
İstanbul
Merhabalar arkadaslar.2 senelk ilskm vardı pireyi deve yapann herseyi sorun yapan kıskanc ksııtlayıcı güvensiz bi erkk arkadsm vardı aramzda yüzük bile takmstk ama çok seviodUM HEp idare ettim küser di bn arardım haksız oldugu haldee hiç gurur yapamazdm ama smdi akıllandm degmezms küçülenn gurursuz olan ben oldm seviyorm diye diye harcadm kendmi hep aman suyuna gidym aman kavga çıkmsn ben idare ediym diye diye cok yıpranmsm kendime güvenm kalmams anladmki bana karsı hep güvenszligi vardı saygısı yoktu diyeblrm tokat bile yedm bekart knsnda hiç bi sucum gnhm yokken iftiraya bile maruz kaldım acaip degsken paranoya yapan bi insandıı . suan ayrıyz.. çok abuk subuk bi sebebten dolayı benle 1 ay knsmadı bende kapısına gittm gel knsalm ne derdn diye gelmedi o gun sınrlendm agzma geleni saydm ayrıldm hiç bişi demedi bile . 2 ay aramadm sormadım faceini açms beni ekledi kabl ettm direk atladm sonra baktım silmss sildkten snra bi umut yne semtine gittm gel konusalm dedm gelmedi gelemynce bende artık ona artık ona karsı hiç bişi yapmıcagmı unutucagmı bir daha ne arıcamı ne sorcamı ölse bile umrmda olmucagnı söledm tabi cvb vrmedi kısacası pesnden dusucem dedm ben suan kendimi çok gurursz onngöznde küçük hissediorm çnkü hep ona karsı vazgeçilmez oldugunu hissettirmsm vede pesne dusmsm ben erkektm o kız artık böle yaptgm hatalarn pismanlıklarını çekmek istemiorm yaklask 1 aydr aramıorm sormuorm o mesajı attgm gn engelledm onu faceden smdi 1 hfta oncede açtm yptgm davrans cocukca gbi gldi artık istiyormki söle düsünsn beni umursamıyo beni unutmaya çalısıo hayatnı yasıo desn intkam almak istiyorm adeta bir baskasyla çıkmaya hazr deglm ama face ortamnda yalandan yere ilski mi yapsamda görse söle kafasnı allak bullak etmek istiorm ya bu kz bnm pesmde gezioduu allah allah nolms buna falan desn kendmi çok küçülttm artık nası yenden toplayablrm kendimi .ben güçlym hani yıkılmadm ayaktym imajını nası vereblrm yaklask 3 aydır ayrıyız 1 aydır aramıorm sormuorm oda öyle 3 aydır aramıo bu dönemde hep mesaj atan ben oldm. ne yapablrm arkadaslar hani kaçan kovalanr derlerya hep ben kovaladm smdi napmalymki o bni düsünsn kovalasında demiyimde(çünkü çcuk ayrlk mesajna bile cvb atmadıki kovalasın) çatlasın bnm o küçük ezik kız olmadgmı düüsnmeye baslasın ?

1-pireyi deve yapann herseyi sorun yapan kıskanc ksııtlayıcı güvensiz bi erkk arkadsm vardı
2-tokat bile yedm
3-bekart knsnda hiç bi sucum gnhm yokken iftiraya bile maruz kaldım
4-acaip degsken paranoya yapan bi insandıı .
5-çok abuk subuk bi sebebten dolayı benle 1 ay knsmadı bende kapısına gittm gel knsalm ne derdn diye gelmedi
6-faceini açms beni ekledi kabl ettm direk atladm sonra baktım silmss

çatlasın bnm o küçük ezik kız olmadgmı düüsnmeye baslasın ?

Size hakaret eden, tokat atan, kafasına göre irtibatı kesen, buna rağmen kapısına gittiğiniz halde oralı olmayan, sizi terk eden kendisi olduğu halde parmağında oynatmak üzere hesabına kafasına göre ekleyip sonra da silen biri ezik olduğunuzu düşünse ne olacak dünyayı kuratacak kadar güçlü olduğunuzu düşünse ne olacak?

Size saygı mı duyacak, saygı duyacak potansiyeli olsa böyle davranır mıydı?

Zaten yıllarınızı ona kendinizi sevdirme derdiyle çöpe atmışsınız bir de onu "çatlatacağım" diye bundan sonrasını heba etmeyin bari, zararın neresinden dönülse kar... "Değmeyecek biri için gururumu ayaklar altına aldım" demişsiniz, uğraşmaya değmediğinin de farkına varırsınız umarım...
:51:

Öncelikle faceni kapatmaya başlayarak, "kaçan kovalanır" taktiğinin birinci adımını gerçekleştir. Her istediğinde sana ulaşamasın, canını yakamasın, kur yapamasın. Sana ulaşamadıkça çevrende görünmeye başlar göreceksin.. Aman öyle yalandan ilişki yapiyim, kıskansın, unuttuğumu görsün ayaklarına yatma, kendini küçük gösterirsin. O kişiyede yazık olur.
Sen kendini tutmayı öğrenirsen, sorduğun sorulara cevap olursun. Bırak arama, sorma, mesaj atma, gitme yanına, yolda görsen gülümseyip geç -surat yapıp görmemezlikten de gelme bu onu unutamadığın, çok canını yaktığı izlenimi verir-
Sonra kendine değer ver. Gez, dolaş kafanı dağıt.
Olurda mesaj atacak olursa "ölüyorum depresyondayım sensiz yapamıyorum" tarzı şeyler söyleme. Mesela; "Arkadaşlarlaydık bugün çok eğlenceli bigündü çok eğlendim :)" tarzı mesajlar at. Sonra diyecek ki "nolmuş bu kıza". İşte bunnu dedirt ona.
Yazdıklarına göre, çok peşinden koşmuşsun, beyimizin totosunu kaldırmışsın sana olan saygısıda gitmiş..
bkz: tokat atması, bekaret konusu vs
Sen öncelikle kendini değiştir, sonra bunu çevrendeki herkese hissettir.. Kolay gelsin canım:34:

Merhabalar arkadaslar.2 senelk ilskm vardı pireyi deve yapann herseyi sorun yapan kıskanc ksııtlayıcı güvensiz bi erkk arkadsm vardı aramzda yüzük bile takmstk ama çok seviodUM HEp idare ettim küser di bn arardım haksız oldugu haldee hiç gurur yapamazdm ama smdi akıllandm degmezms küçülenn gurursuz olan ben oldm seviyorm diye diye harcadm kendmi hep aman suyuna gidym aman kavga çıkmsn ben idare ediym diye diye cok yıpranmsm kendime güvenm kalmams anladmki bana karsı hep güvenszligi vardı saygısı yoktu diyeblrm tokat bile yedm bekart knsnda hiç bi sucum gnhm yokken iftiraya bile maruz kaldım acaip degsken paranoya yapan bi insandıı . suan ayrıyz.. çok abuk subuk bi sebebten dolayı benle 1 ay knsmadı bende kapısına gittm gel knsalm ne derdn diye gelmedi o gun sınrlendm agzma geleni saydm ayrıldm hiç bişi demedi bile . 2 ay aramadm sormadım faceini açms beni ekledi kabl ettm direk atladm sonra baktım silmss sildkten snra bi umut yne semtine gittm gel konusalm dedm gelmedi gelemynce bende artık ona artık ona karsı hiç bişi yapmıcagmı unutucagmı bir daha ne arıcamı ne sorcamı ölse bile umrmda olmucagnı söledm tabi cvb vrmedi kısacası pesnden dusucem dedm ben suan kendimi çok gurursz onngöznde küçük hissediorm çnkü hep ona karsı vazgeçilmez oldugunu hissettirmsm vede pesne dusmsm ben erkektm o kız artık böle yaptgm hatalarn pismanlıklarını çekmek istemiorm yaklask 1 aydr aramıorm sormuorm o mesajı attgm gn engelledm onu faceden smdi 1 hfta oncede açtm yptgm davrans cocukca gbi gldi artık istiyormki söle düsünsn beni umursamıyo beni unutmaya çalısıo hayatnı yasıo desn intkam almak istiyorm adeta bir baskasyla çıkmaya hazr deglm ama face ortamnda yalandan yere ilski mi yapsamda görse söle kafasnı allak bullak etmek istiorm ya bu kz bnm pesmde gezioduu allah allah nolms buna falan desn kendmi çok küçülttm artık nası yenden toplayablrm kendimi .ben güçlym hani yıkılmadm ayaktym imajını nası vereblrm yaklask 3 aydır ayrıyız 1 aydır aramıorm sormuorm oda öyle 3 aydır aramıo bu dönemde hep mesaj atan ben oldm. ne yapablrm arkadaslar hani kaçan kovalanr derlerya hep ben kovaladm smdi napmalymki o bni düsünsn kovalasında demiyimde(çünkü çcuk ayrlk mesajna bile cvb atmadıki kovalasın) çatlasın bnm o küçük ezik kız olmadgmı düüsnmeye baslasın ?
Ne çok ayrılan kız var hepsi de aynı dertten muzdarip. Yapılan davranışlar aynı verilen tepkiler tıpatıp aynı.
Forumu okursanız aslında sizin gibi bir çok arkadaşa yazılanların, sizin içinde geçerli olduğunu göreceksiniz. Ne yazık ki çok seven hep bu hallere düşüyor.
O kadar basit nedenlerle bırakıyorlar ki.. İnsan bu yüzden mi terkedildim diyor.
İntikam almak sizi birazcık sakinleştirir ama sonrasında gene aynı şeyleri hissedersiniz. Yani hep ona tekrar ulaşmaya çalışırsınız. Seviyorsunuz hala. (gerçi üstünden zaman geçsede hissettiklerinizi bir yerlere saklar üstünü kilitlersiniz kendinizi de unuttum diye kandırırsınız ama aslında hiç unutmamışınızdır.)
En güzeli kabullenmek.
Ha intikam mı alacaksınız. Alın ya nolcak. En azından tokatın intikamını alın. Ailenizden tokat yediğinde üzülünür ama elin adamından tokat yenilince hala daha peşinde koşmaya devam ediliyor.
Aşk bambaşka bir şey.

Back
X