Merhabalar arkadaslar.2 senelk ilskm vardı pireyi deve yapann herseyi sorun yapan kıskanc ksııtlayıcı güvensiz bi erkk arkadsm vardı aramzda yüzük bile takmstk ama çok seviodUM HEp idare ettim küser di bn arardım haksız oldugu haldee hiç gurur yapamazdm ama smdi akıllandm degmezms küçülenn gurursuz olan ben oldm seviyorm diye diye harcadm kendmi hep aman suyuna gidym aman kavga çıkmsn ben idare ediym diye diye cok yıpranmsm kendime güvenm kalmams anladmki bana karsı hep güvenszligi vardı saygısı yoktu diyeblrm tokat bile yedm bekart knsnda hiç bi sucum gnhm yokken iftiraya bile maruz kaldım acaip degsken paranoya yapan bi insandıı . suan ayrıyz.. çok abuk subuk bi sebebten dolayı benle 1 ay knsmadı bende kapısına gittm gel knsalm ne derdn diye gelmedi o gun sınrlendm agzma geleni saydm ayrıldm hiç bişi demedi bile . 2 ay aramadm sormadım faceini açms beni ekledi kabl ettm direk atladm sonra baktım silmss sildkten snra bi umut yne semtine gittm gel konusalm dedm gelmedi gelemynce bende artık ona artık ona karsı hiç bişi yapmıcagmı unutucagmı bir daha ne arıcamı ne sorcamı ölse bile umrmda olmucagnı söledm tabi cvb vrmedi kısacası pesnden dusucem dedm ben suan kendimi çok gurursz onngöznde küçük hissediorm çnkü hep ona karsı vazgeçilmez oldugunu hissettirmsm vede pesne dusmsm ben erkektm o kız artık böle yaptgm hatalarn pismanlıklarını çekmek istemiorm yaklask 1 aydr aramıorm sormuorm o mesajı attgm gn engelledm onu faceden smdi 1 hfta oncede açtm yptgm davrans cocukca gbi gldi artık istiyormki söle düsünsn beni umursamıyo beni unutmaya çalısıo hayatnı yasıo desn intkam almak istiyorm adeta bir baskasyla çıkmaya hazr deglm ama face ortamnda yalandan yere ilski mi yapsamda görse söle kafasnı allak bullak etmek istiorm ya bu kz bnm pesmde gezioduu allah allah nolms buna falan desn kendmi çok küçülttm artık nası yenden toplayablrm kendimi .ben güçlym hani yıkılmadm ayaktym imajını nası vereblrm yaklask 3 aydır ayrıyız 1 aydır aramıorm sormuorm oda öyle 3 aydır aramıo bu dönemde hep mesaj atan ben oldm. ne yapablrm arkadaslar hani kaçan kovalanr derlerya hep ben kovaladm smdi napmalymki o bni düsünsn kovalasında demiyimde(çünkü çcuk ayrlk mesajna bile cvb atmadıki kovalasın) çatlasın bnm o küçük ezik kız olmadgmı düüsnmeye baslasın ?