dehidroepiandrosteron (dhea) YUKSEK ÇIKAN

Emelguclu89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
92
52
88
35
Selam kızlar 5yildir bebegim olmuyor. Tedavi gordum olmadi ordan burdan duydugum bilgilerle kadin doguma gittim dhea tahlili istedim 506 cikmis. Yasaklar yuzunden doktora gidip danışamıyorum. Internette herkes yumurta kalitesini bozuyor falan yazmis yuksek olmasi. Ama benim yumurtalarimda hic sorun oldugunu soylemediler duzeli yumurtluyorum opudan sonrada gayet kaliteli ve döllendi dediler. Acaba bu yuksek oldugu icin mi bir turlu gebe kalamiyorum. Kimisi endokrine git yazmis. Nereye gitmek gerekiyor bunun icin. Yuksek cikip ne gibi tedavi gordunuz hangi bolumde bilen varmi. Yoksa umursanmamasi gereken birseymi

Dheas daha cok böbrek üstü bezi ile ilgilidir endokrinin alanıdır. Cinsiyet hormonlarının bir çeşidi olduğu için gebeliği etkileyebilir

Ben adetın 2.yada 3.gunu yapılması gerektıgını duymustum yoksa genellıkle yuksek cıkıyormus

Canm aynı durum bnde de var DHEAS hormonu bnmde çok yüksek 500lerde 700 lerde. Endokrine gidiyorum Bi sürü tahlil tetkik istedi Baska Bi sorun çıkmadı ama böbrek üstü bezlerim çok çalışıyormuş buda gebe kalmaya engel Bi durum yani. Ben 4 yıldır doktor geziyorum hala gebe kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…