• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Dekolman Plasenta Sonrası Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkeze merhaba..bugun doktordaydim.detayli bir sekilde muayene oldum.idrar kesesi ve rahim arasinda kan birikmesi varmis.ilk kez duydum.ilacli emar cekildim birkac gune sonuclar cikar..gebelik konusunda doktor hanim 1 yil beklesen iyi olur dedi muayeneden once.cok beklemek istemedigimi uzgun oldugumu toparlayamadigimi falan soyledim.muayeneden sonra yumurtaliklarin gayet iyi islevine baslamislar dedi.alti ayini doldurdunmi korunmayi birak folikasit baslayalim dedi.okadar mutlu oldumki..ayrica muayene masasinda kizimin cinziyetini ogrendigim gun geldi gozumun onune.hem cok agladim hem cok mutlu oldum bugun duygularim karmakarisikti.insallah emar sonuclsrida iyi cikar.buraya yazmak istedim cunku kimseye ne huznumu ne sevincimi anlatamiyorum.buraya yazdimki guzel gunler geldinizde buraya bakip hatirlamak istiyorum.guzel haberler her isteyene nasip olsun guzel anneler..

Tekrar yazmaya karar verdim.cevap yazilirmi bilemem ama icimi kemiren birsey var..burayada yazdigim gibi bebegimi 35 haftalikken karnimda kaybettim..hergun ayri bir aciyla uyaniyorum neden hic hafiflemedi.acin gecmez ama alisirsin demislerdi.hergun farkli sebeplerden yarami desiyorum.isim mevzusu var hazmedemedigim.esim kizimiza annesinin ismini vermek istedi hep.ta bekarliktan beri soylerdi.sonra annesi vefat edince seneler evvel ben koymak istemedim.cevremizdeki kuzenlerdede cok vardi ayni isimden.sonra anlastik esimle ama onun hala umudu vardi son anda annesinin adini koyarim diye dusundu hep.ben bir isim belirlemistim.sonra bebegimi kaybedince ameliyat sonrasi narkozluyken bebegi annenin uzerine defnet adida annenin adi olsun dedim.asiri duygu yukluydum..esim buruk bir sevincle yerine getirdi.buraya kadar sikinti yok aslinda.simdi seneye tekrar gebe kalmak istiyorum Allah nasip ederse tabi.eger bir kizim daha olursa istedigim ismi ona vermek istedigim icin vicdan azabi cekiyorum.birinden alip oburune vermek gibi.biri kullanmayacagi icin digerine vermek gibi.cok basit gelebilir kimisine.ama ben bebegime haksizlik ettigimi dusunuyorum..isimdende vazgecemiyorum.dogmamis cocuga don bicmek gibi sanki kiz olacagi kesinmis gibi.ven artik neye uzulecegimi sasirdim.acaba acidan uzuntuden iyilesmekmi istemiyorum.yardim alacagim boyle giderse.
Canım benim tesadüf eseri yazını gördüm, başınız sağ olsun ben de aynı sebepten dolayı 2 yıl önce erken doğum yapıp bir ay yaşadı bebeğim küvez'de .bende de plasenta ayrilmasioldu .daha sonra gebe kalamadım tüp bebek tedavisi ile kaldım hala korkularım var seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben de oğlum olursa adını yine aynı şekilde koyacaktım Ama benim adım 3 yaşında vefat eden rahmetli ablamın adıymış belki de ablamın kaderini yaşıyorum dedim o yüzden oğlum olursa asla ismini koymayacağım dedim isimler çocuklarımıza özel onlar bizim meleğimiz lütfen güçlü ol yeni bir bebek için bunu yapmak zorundasın

Canım benim tesadüf eseri yazını gördüm, başınız sağ olsun ben de aynı sebepten dolayı 2 yıl önce erken doğum yapıp bir ay yaşadı bebeğim küvez'de .bende de plasenta ayrilmasioldu .daha sonra gebe kalamadım tüp bebek tedavisi ile kaldım hala korkularım var seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben de oğlum olursa adını yine aynı şekilde koyacaktım Ama benim adım 3 yaşında vefat eden rahmetli ablamın adıymış belki de ablamın kaderini yaşıyorum dedim o yüzden oğlum olursa asla ismini koymayacağım dedim isimler çocuklarımıza özel onlar bizim meleğimiz lütfen güçlü ol yeni bir bebek için bunu yapmak zorundasın
Cok haklisiniz.iyilesmeye calisiyorum fakat cok zor oluyor..isim konusunu dusunmemeye karar verdim.hersey oraya kadar sorunsuz ilerlesinde isim sonradan dusunulur diye erteledim biraz acikcasi.insan acisindan her ince detayi dusunuyor once.sonra esas meselenin daha onemli seyler oldugunu hayat yuzune carpa carpa ogretiyor.sizin ilk bebeginizmiydi.bana doktorum alti ay dolunca yeniden gebe kalabilirsin dedi ama rahimlerimin uzerinde kan birikintisi cikti.ilkcona mudahale edilecek.gun sayiyorum resmen..

Cok haklisiniz.iyilesmeye calisiyorum fakat cok zor oluyor..isim konusunu dusunmemeye karar verdim.hersey oraya kadar sorunsuz ilerlesinde isim sonradan dusunulur diye erteledim biraz acikcasi.insan acisindan her ince detayi dusunuyor once.sonra esas meselenin daha onemli seyler oldugunu hayat yuzune carpa carpa ogretiyor.sizin ilk bebeginizmiydi.bana doktorum alti ay dolunca yeniden gebe kalabilirsin dedi ama rahimlerimin uzerinde kan birikintisi cikti.ilkcona mudahale edilecek.gun sayiyorum resmen..
Geçmeyecek canım ölene kadar geçmeyecek ama acısı az da olsa hafifleyecek evet benim ilk çocuğumdu daha önce 3 tane de düşügum vardı doktor yaşımdan dolayı bana 6 ay son demeyi bilirsin dedi

Geçmeyecek canım ölene kadar geçmeyecek ama acısı az da olsa hafifleyecek evet benim ilk çocuğumdu daha önce 3 tane de düşügum vardı doktor yaşımdan dolayı bana 6 ay son demeyi bilirsin dedi
Evet genelde bebek isteyenlere alti ay diyorlar..insallah en kisa zamanda yeni evlatlarla yuregimize su serpilir..genetik test yaptirdinizmi

Back
X