dekolte arkadaş...

beyazrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
62
20
18
slm arkadaşlar benim bi sıkıntım var sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.Evliyim ve açık bayanım ama giydiklerime dikkat eden biriyim açık giymem.Eşimin çok samimi olduğu arkadaş var eilecek görüşürüz.arkadaşının eşi kapalı ama ne zaman evlerine gitsek açık dekolte giyiyor.Karşısında kim olursa eğiliyo ve gögüsleri görünüyor.Ve ben rahatsız oluyorum.Eşimin gözlerine bakıyorum bakacakmı diye.Görüşmeyin diyeceksiniz çok samimiler yıllardır arkadaşlar.Ben bi kaç sefer uyardım bayanı ama nafile.Kocası nasıl görmüyo yada ne kadar saf anlamıyo.neticede eşim erkek şeytan bir dürtmese ikinciye dürtecek diye korkuyorum.

Kapalı olmayı sadece ev dışında kapanmak olarak algılamış galiba arkadaşınız.
Evinde eşi varken istediği gibi giyinir ama başka bir erkek evdeyken açık saçık giyinmekte nedir yani.
İnsan eğilirken eliyle kapatır çay tutarken vs, bunda oda yok.
Mesafe koyun derim.

Dekolte giyip giymemek tamamen arkadaşınızın insiyatifinde. Bu konuda sizin uyarı hakkınızın olduğunu da düşünmüyorum. Eşinizin gözü kayar diye başkası niye kıyafetine dikkat ediyor onu hiç anlamadım. Kaldı ki kadın dikkat etti diyelim giyimine dışarda da zilyon tane dekolte giyen kadın var eşinizi şeytan dürtüp (sizin deyiminizle) bakarsa napmayı düşünüyorsunuz.

Açık olmasını geçtim bir de dekolte. :KK53:
Çok ilginç gerçekten.. Her gelen misafirin yanında mı öyleymiş yoksa sadece siz gidince mi öyle.

Gocmenlerde evde acik disarda kapali muhabbeti var da dekoltelisini ilk duydum.
Esin gun icinde onlarca dekolteyle karsi karsiya geliyordur, kiskanmamayi ogren.

Bence burda rahatsız eden dekolteden çok kapalı bir kadının, kocasının yanında neden bu şekilde dekolte
giydiği sanırım konu sahibini rahatsız eden.. Ha normalde de giyim tarzı öyle olsa tamam ama burda
kadın kapalı biri ama sonuçta başka bir erkeğin yanında dekolte giyiyorsa kadının aklının karışması çok normal.

Valla açık kapalı demeden evlenen kadınlarda gözlemlediğim bir şeydir. Örneğin dışardaki dekolteli kadınlardan ya da açık saçık reklam panolarından eşlerinin yanındayken rahatsız olurlar. Evlenen kadın az çok erkekleri ve kocasının nelerden etkilendiğini vs çözüyor bu durumda sokaktaki panolar bile rahatsız ediyor ki çok normal. Erkekleri tahrik edecek bu reklamlara izin verilmesini de anlamıyorum. Böyle diyince de geri kafalı oluyoruzdur belki bazılarınızın gözünde! Ama maalesef durum bu.
Bununla ilgili iğrenç bir anım var. Otobüs beklerken arkamda penti reklamı varmış önünde duruyodum öyle derken otobüse binince farkettim ki bir adam afedersiniz şeyini açmış bişi yapıyo kadınlara baka baka. Şoka girdim. Bunu penti reklamına bağlayamam bu sapık zihinli erkek hiçbir şey görmeden de o pisliği yapar orası ayrı. Aklıma geldi öyle anlatayım dedim offf:KK12::skandal:

İkinciye dürtmezse üçüncüye dürter, üçüncüye dürtmezse dördüncüye...
Bu böyle sonsuza uzanan bir doğrudur, sayı doğrusu gibi. Neticede eşiniz bir "erkek" çünkü.
Onları şeytan dürter garipler şeytana uyarlar, biz kadınlar ise kuyruk sallarız(!) mesela, dekolteli arkadaşınız(!) gibi.

Kapalı bir kadının ev içinde yabancı erkek yanında dekolte degaje olması zaten ayrı bir konu, hiç girmeyeyim ona.

İnsanların giyim tercihlerine karışılmamasından yanayım, ünlü bir düşünürün de dediği gibi 'ben bu şekil geyinirim, o şu şekil geyinir' :) Eğer o çiftin yaşam şekli sizinkine uymuyor ve sizi bu kadar rahatsız ediyorsa görüşmeyin, herkes tıpatıp sizin kopyanız olamaz, 7 milyar insan var, herkes farklı, kardeşler bile farklı farklı, beraber yaşamayı öğrenmeliyiz. Aksi taktirde otobüste şort giydiği için kadınları tekmelemeyi kendine hak gören adamlar ortaya çıkıyor.
Size çok garip gelen bir durum başkası için hiç önemli ve dikkat çekici olmayabilir, belki eşiniz sizin kadar umursamıyordur

Uyardım demişsinizde ne dediniz anlamadım. Kapalı olmasaydı da uyarabilecekmiydiniz?
Bana haddinizi aşmışsınız gibi geldi. Açığım ama biri bana giyimimle ilgili uyarıda bulunsa sanane der ağzının payını veririm net.
Ayrıca her yerde çokça dekolte giyen bayan var ve hep olacak,gidip hepsini uyaracak mısınız böyle?

Back
X