dekolte arkadaş...

Zorla mı?
Samimilerse samimiler banane der görüşmezdim ben olsam.

Neden?
Dekolte giyiniyor diye değil, eşim bakar diye de değil.
Kapalı ama evde eşimin yanında memeler fora dolaşıyor,eşi de bişey demiyor diye bu iki salaktan uzak durmak isterdim.
Evet salaklar, ne oldukları belli değil baksanıza, kapalıysa kapalı dursun, eşinizi adamdan mı saymıyor, bu ne saçmalık.
Böyle dengesiz salak insanlar neden var Allahım yaaa!

Açık olsa bu lafları etmezdim bu arada. Banane,ilgilendirmez beni..
Eşim bakar mı diye de düşünmem ayrıca.

Ayh görüşmeyin olsun bitsin.
 
örtünün hakkını verememek değil bu.
zorla aile koca baskısıyla örtünenler de olan bir şey..
ülkemiz ne yazık ki kadının kafasını kapattırmak için fırsat kollayan yobazlarla dolu olduğu için..

Zorla koca baskısıyla örtünenler/açılanlar var tabii ki. Bu iğrenç bir şey. Maalesef bu yılda bile hala var bu tiplerden her yerde. Fakat burada durum bize kıskanç bir eş tarafından aktarılıyor bunu unutmayalım. Abartılari yanlış anlaşılmalar vs olabilir. Keşke o kadında burada olsaydı. O da kendini ifade edebilseydi bizde ona göre onun hakkında hüküm verirdik.
 
Fikirler yeterince dile getirildi, kusura bakmayın mevzu dine, çarşafa, örtüye, neredeyse dekolteli kadınlara birtakım yakıştırmalara kadar geldi, konu kapanmazsa sonunu görebiliyorum, ki daha şimdiden birkaç üye banlandı bile.
 
Back
X