• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dekorasyon ve Komple Tadilat

unendinglove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
11
4
36
Merhaba Arkadaşlar

Biz dekorasyon işi yapıyoruz. Banyo, mutfak, italyan boya, parke, cam balkon, gergi tavan, alçıpan tavan.. Burda evlerini yenilemek isteyenler, fikir almak isteyenler, fiyatla ilgili bilgi almak isteyenlere yardımcı olmak isterim. Evinizi yenilemek istiyor ve İstanbul'da ikamet ediyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz. İnternet sitelerimiz mevcut fakat burda veriliyor mu bilmiyorum.

Merhaba Arkadaşlar

Biz dekorasyon işi yapıyoruz. Banyo, mutfak, italyan boya, parke, cam balkon, gergi tavan, alçıpan tavan.. Burda evlerini yenilemek isteyenler, fikir almak isteyenler, fiyatla ilgili bilgi almak isteyenlere yardımcı olmak isterim. Evinizi yenilemek istiyor ve İstanbul'da ikamet ediyorsanız bizlerle iletişime geçebilirsiniz. İnternet sitelerimiz mevcut fakat burda veriliyor mu bilmiyorum.
TELEFON NUMARANIZI VE ŞİRKETİNİZİN NEREDE OLDUĞU BİLGİSİNİ VERİRMİSNİZ

Merhaba
Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın.
Firmamız İstanbul/Gaziosmanpaşadadır

adresinden iletişim bilgilerimize ulaşabilirsiniz ve sitemize göz atmış olursunuz. Dilerseniz sitemizden ücretsiz keşif formunu da doldurabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X