Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cutemum yeminle ben yazacakdım hiç anlamadığım için bu işlerde deyipde karizmayı çizdirmeyim dedim senden cesaret edip itiraf etti bekleyelim bakalım ne olcak sonu
ha yani karizmayı ben cizdirdim :) yada ihtimali göze aldım
Benimde aklımda silikon kurabiye kalıplarıyla deniycem iyi fikir
neden ugrasıyorsunkı bu kadar daha makul fıyata cıkmazmı acaba hazır alsan?
hem kendın yapcan olmucak kopucak dusucek dagılıcak fılan?
kablolardan ne yapacaktın yavrum kazakmı orecektincutemum mesela kendimi ornek vereyim illaki ugrasacak birseyler bulurum bende kendime peynir yapacam dedim mayasi sutu mutu telasida cabasi peynir alsam daha ucuza gelir yaptimda ne oldu tatsiz tuzsuz birsey oldu benden baska yiyen yok sabah esim soruyor bu niye tutsuz diye diyet bu ondan dedim sus sus aramizda tuzu tutturamamisimdiyet deyip cikdim isin icinden
gecen sene copcu kadin gibi oldum ne bulsam birseyler yaparim bundan dedim gordugum sus cicek pul aldim attim kenara
gecen temizlik yaparken bunlar ne kim toplamis bunlari diye:26: moruldanirken kendimin topladigi aklima geldi allah iyilinigi versin sera dedim attim kurtuldum
asla bir daha yapmam ya resmen ruh sagligim bozuldu
arkadas mum deneyecek o cok cok iyi benim yanimda ben nerdeyse evdeki eski bir ise yaramayan kablolari bile toplayacakdim ne derece copculukse bu
![]()
heeeee cocuklara kislik kazak iyi olurdu kalin kalin ayyy inanmiyacan ama oglumda bana ozenmismi ne ne bulsa birsey yapalim bundan diyorkablolardan ne yapacaktın yavrum kazakmı orecektin
heeeee cocuklara kislik kazak iyi olurdu kalin kalin ayyy inanmiyacan ama oglumda bana ozenmismi ne ne bulsa birsey yapalim bundan diyorat cocugum cop onlar dedim neme lazim bu yasda onune gecmeliyim yoksa anasi gibi copcu cikacak basimiza
![]()
ayyyyyyyyyyyy ayni ben benimde birtane ahsap tepsim var onunu boyadim arkasi seneye yaza boyacam insallahbu sene pek vaktim yok seneye yaza olur belki
tek becerebildigim sey parlak gumus rengi tasli birsey aldim metreyle cerceve kenarlarini ve mumluklari sicak silikonla yapistirdim harika oldular her goren bayiliyor tek onu becerebildim koca yaz
gerisi hicbir ise yaramaz bos vakit dantel birkere masa ortusu yapdim ilk denememdi nerden basladim dedim kayinvalideye karsi mahcup olmayim diye bitirdim
o bitiremezsin bosuna basladin dedi ama ben bitirdim
o gazla bide bu ise yarar gerisi fissssssssssss
simdi dedigin gibi cocuk ev o su derken zaman yok aman yok yoksa evi insa etmeye kalkardim bide borclarinirdim ev sahibine
![]()