Dekoratif mum yapmak için uygun fiyata süslü mum kalıbı arıyorum

ensereh06

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
278
124
323
Ankara
Mum yapıcam malzemelerini aldım ama ufacık bi süslü kalıp bile 50 lira çok pahalı diye almadım bildiğiniz bi yer var mı :(

fotograf yuklemeniz mumkun mu nasil bir sey aradiginizi gorelim. tepsi gibi icinde minik minik kalip bosluklari olan bir sey mi ariyorsnz yoksa tek bagimsiz kaliplar mi?

Canım kapla birlikte mi durucak mum? Ben çok eskiden yapmıştım kabı sadece kalıp olarak kullandım kapsız kullanıyorum üzerinde simler var..Böyle bişey düşünebilirsin belki?

fotograf yuklemeniz mumkun mu nasil bir sey aradiginizi gorelim. tepsi gibi icinde minik minik kalip bosluklari olan bir sey mi ariyorsnz yoksa tek bagimsiz kaliplar mi?

Tepsi içi de olur tek te olur $image.webp mesela bunu yapmak için kalıp

mum kalıbın ıcınde duracakmı?
yoksa kalıpla sogutup o seklımı alacak
oyleyse eger kurabıye kalıplarıda olmazmıkı :)

Cutemum yeminle ben yazacakdım hiç anlamadığım için bu işlerde deyipde karizmayı çizdirmeyim dedim senden cesaret edip itiraf etti bekleyelim bakalım ne olcak sonu

Cutemum yeminle ben yazacakdım hiç anlamadığım için bu işlerde deyipde karizmayı çizdirmeyim dedim senden cesaret edip itiraf etti bekleyelim bakalım ne olcak sonu

ha yani karizmayı ben cizdirdim :) yada ihtimali göze aldım

Cutemum yırtıkkkkk bak karizma çizilcemesini geç tavan yaptı oluyormuş demekki

Benimde aklımda silikon kurabiye kalıplarıyla deniycem iyi fikir

neden ugrasıyorsunkı bu kadar daha makul fıyata cıkmazmı acaba hazır alsan?
hem kendın yapcan olmucak kopucak dusucek dagılıcak fılan?

neden ugrasıyorsunkı bu kadar daha makul fıyata cıkmazmı acaba hazır alsan?
hem kendın yapcan olmucak kopucak dusucek dagılıcak fılan?

cutemum mesela kendimi ornek vereyim illaki ugrasacak birseyler bulurum bende kendime peynir yapacam dedim mayasi sutu mutu telasida cabasi peynir alsam daha ucuza gelir yaptimda ne oldu tatsiz tuzsuz birsey oldu benden baska yiyen yok sabah esim soruyor bu niye tutsuz diye diyet bu ondan dedim sus sus aramizda tuzu tutturamamisim:52: diyet deyip cikdim isin icinden:1:gecen sene copcu kadin gibi oldum ne bulsam birseyler yaparim bundan dedim gordugum sus cicek pul aldim attim kenara :16:gecen temizlik yaparken bunlar ne kim toplamis bunlari diye:26: moruldanirken kendimin topladigi aklima geldi allah iyilinigi versin sera dedim attim kurtuldum :27:asla bir daha yapmam ya resmen ruh sagligim bozuldu :ssz:arkadas mum deneyecek o cok cok iyi benim yanimda ben nerdeyse evdeki eski bir ise yaramayan kablolari bile toplayacakdim ne derece copculukse bu :52::52:

cutemum mesela kendimi ornek vereyim illaki ugrasacak birseyler bulurum bende kendime peynir yapacam dedim mayasi sutu mutu telasida cabasi peynir alsam daha ucuza gelir yaptimda ne oldu tatsiz tuzsuz birsey oldu benden baska yiyen yok sabah esim soruyor bu niye tutsuz diye diyet bu ondan dedim sus sus aramizda tuzu tutturamamisim:52: diyet deyip cikdim isin icinden:1:gecen sene copcu kadin gibi oldum ne bulsam birseyler yaparim bundan dedim gordugum sus cicek pul aldim attim kenara :16:gecen temizlik yaparken bunlar ne kim toplamis bunlari diye:26: moruldanirken kendimin topladigi aklima geldi allah iyilinigi versin sera dedim attim kurtuldum :27:asla bir daha yapmam ya resmen ruh sagligim bozuldu :ssz:arkadas mum deneyecek o cok cok iyi benim yanimda ben nerdeyse evdeki eski bir ise yaramayan kablolari bile toplayacakdim ne derece copculukse bu :52::52:
kablolardan ne yapacaktın yavrum kazakmı orecektin

kablolardan ne yapacaktın yavrum kazakmı orecektin
heeeee cocuklara kislik kazak iyi olurdu kalin kalin ayyy inanmiyacan ama oglumda bana ozenmismi ne ne bulsa birsey yapalim bundan diyor :9:at cocugum cop onlar dedim neme lazim bu yasda onune gecmeliyim yoksa anasi gibi copcu cikacak basimiza:37:

heeeee cocuklara kislik kazak iyi olurdu kalin kalin ayyy inanmiyacan ama oglumda bana ozenmismi ne ne bulsa birsey yapalim bundan diyor :9:at cocugum cop onlar dedim neme lazim bu yasda onune gecmeliyim yoksa anasi gibi copcu cikacak basimiza:37:

aslında benımde donem donem bu tarz ugraslarım oldu
mesela eskı evlılıgımdeyken malum cocuk yok koca yok fılan evdeyım o donem
sakallı ıpten perde yapmıstım :) sonra tuvaete tuvalet kagıtlıgı ormustum
dantel takımı örmüştüm
bebek battaniyeleri ördüm
ahşap boyama yaptım heryeri batırdım :) sanırım hepsi bu kadar
ki beni tanısan bunları yaptıgıma ınanamazsın :)
sonuc perde cok aktı sımlerı hadı o ip hatası
dantel sökülmeye basladı motif motifti
battaniyeler daracık oldu hatta ogluma yenı dogdugunda gıydırıdım yelek bır barbıe bebek yelegı gıbıydı
boyama yaptıgm seylerın renklerı gitti
:26:
en ıyısı para verıp almak zaten sımdı cocugumda var hıc vaktım kalmıyor bunlarla ugrasmaya cocuk uyudu adam ısemı gıttı evdemı temız
yan gelıp yatıyorum valal:emir_bebek:

ayyyyyyyyyyyy ayni ben benimde birtane ahsap tepsim var onunu boyadim arkasi seneye yaza boyacam insallah:52:bu sene pek vaktim yok seneye yaza olur belki:27:tek becerebildigim sey parlak gumus rengi tasli birsey aldim metreyle cerceve kenarlarini ve mumluklari sicak silikonla yapistirdim harika oldular her goren bayiliyor tek onu becerebildim koca yaz:52:gerisi hicbir ise yaramaz bos vakit dantel birkere masa ortusu yapdim ilk denememdi nerden basladim dedim kayinvalideye karsi mahcup olmayim diye bitirdim :30:o bitiremezsin bosuna basladin dedi ama ben bitirdim :23:o gazla bide bu ise yarar gerisi fissssssssssss:37:simdi dedigin gibi cocuk ev o su derken zaman yok aman yok yoksa evi insa etmeye kalkardim bide borclarinirdim ev sahibine :27:

ayyyyyyyyyyyy ayni ben benimde birtane ahsap tepsim var onunu boyadim arkasi seneye yaza boyacam insallah:52:bu sene pek vaktim yok seneye yaza olur belki:27:tek becerebildigim sey parlak gumus rengi tasli birsey aldim metreyle cerceve kenarlarini ve mumluklari sicak silikonla yapistirdim harika oldular her goren bayiliyor tek onu becerebildim koca yaz:52:gerisi hicbir ise yaramaz bos vakit dantel birkere masa ortusu yapdim ilk denememdi nerden basladim dedim kayinvalideye karsi mahcup olmayim diye bitirdim :30:o bitiremezsin bosuna basladin dedi ama ben bitirdim :23:o gazla bide bu ise yarar gerisi fissssssssssss:37:simdi dedigin gibi cocuk ev o su derken zaman yok aman yok yoksa evi insa etmeye kalkardim bide borclarinirdim ev sahibine :27:

bende tepsı koyamıstım hemde resımlı :) arkası dogaldı tabıkı dogadan gıbı :)

sımdı bısey yapmadım ama bebege battanıye yelek bısey orebılırım doguma ancak bıter belkıde ogluma atkı sapka orerım :)

Kalıp için bir tavsiyem olmayacak ama bu paraffanic oil hiç sağlıklı bir şey değil. Araştır istersen diye benden sana nacizhane bir tavsiye.

Back
X