Dekupaj tekniği ile ilgili bilgisi lan kızlar? (Peçete tekniğiymiş)

LolaBunnyy

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2014
933
110
23
35
Diğer

Bilgisi olan dicektim arkadaşlar kusura bakmayın :)

Arkadaşlar bu teknikle ilgili bilgisi olan varmı hiç?
Ben bu çerçevelere bayıldım. Ve bu şekilde nice aksesuarlar yapılmış.
Öncelikli sorum bu kursa gitmeden evde kendi kendime yapabileceğim bişey mi denemek istiyorum.
İkinciside bu malzemeleri nereden edinebilirim. Nerde satılır böyle şeyler?

Malzemeler :
Ahşap fotoğraf çerçevesi
Beyaz akrilik boya
Gül kurusu akrilik boya
Peçete tutkalı
Su bazlı vernik
Fırça
Sünger Zımpara

Başka bir sorumda; ben evde bitakım şeyler yapmak istyiyorum aksesuar olarak. Ama bu mazlemeler nerelerden edinilir bilmiyorum.
Mesela çerçeve süslemek için inciler, çerçeve yaparken kulllanmak için sünger vs...

Son düzenleme:

yakınlarınızda kurs merkezlerı varsa...
oradaki ogrencılere hangı gun ahşapcının geldıgını sorup ogrenın...
ahşapcıda soyledıgınız tum malzemeler bulunuyor...

nerden başlıyım yardımcı olmaya

nerden başlıyım yardımcı olmaya

Özel mesajda atmışsınız ilginiz için çok teşekkür ederim :)
Ben msj atamıyormuşum şimdilik :)

Resimdeki çerçeveyi çok beğendim. Oturma odamada uyacağını düşünüyorum bu tarz aksesuarların.
Yazıda anlatıldığı kadar kolaymı emin olmak istedim.

Yani peçeteyi kesiyorsun peçete tutkalıyla yapıştırıyorsun ve gerçekten bu kadar şık bi görüntüye ulaşıyor mu? Hiç eğrelti durmuyor.

aynen öyle, gerçekten bu kadar kolay ve şık ana rengi güzel boyadıktan sonra peçeteyi yapmak gerçekten kolay, yapabilirsiniz ben yaptım ordan biliyorumm çok şirin oluyorlarr en kısa zamanda tavsiye ederimmm

aynen öyle, gerçekten bu kadar kolay ve şık ana rengi güzel boyadıktan sonra peçeteyi yapmak gerçekten kolay, yapabilirsiniz ben yaptım ordan biliyorumm çok şirin oluyorlarr en kısa zamanda tavsiye ederimmm

Peki bu malzemeleri nereden ediniyorsunuz?
Fırça falan önemli değilde, işlem görmemiş ahşap çerçeveyi mesela? Peçete tutkalı ayrı bişeymi? Onu nereden bulabilirim

Peki bu malzemeleri nereden ediniyorsunuz?
Fırça falan önemli değilde, işlem görmemiş ahşap çerçeveyi mesela? Peçete tutkalı ayrı bişeymi? Onu nereden bulabilirim

ahşap boyama malzemeleri satan yerler vardır mutlaka ilinizde, yada kırtasiyelere sorarak yardımcı olmalarını isteyebilirsniz, işlem görmemiş çerçeve olması gerekmez siz evinizdeki çerçevenin bile rengini değiştirerek yapabilirs,niz bunu, akrilik boyanın üzerine vernikle gayet kullanışlı olurlar
peçete tutkalı diye geçen tutkalı dekupaj tutkalı diye yine ahşap malzemeler satan yerlerde bulabilirsinizz

Çok teşekküler yardımlarınız için.

youtube da cok video var, ordan seyredip yapabilirsin.

malzemeler icin de: genelde kurslarin yakinlarinda (ISMEKlerin falan) malzeme dukkanlari oluyor. Hic bir yerde bulamazsan, internetten de alabilirsin:

mesela : http://www.hobisitesi.com/

ama disardan daha uygun fiyata bulursun, internete nazaran

Firinlanmayan boyalar var. Markasını bilen var mı acaba? Ve bu cam aksesuarları en ucuz Nerede bulabilirim? kendi kullanımından çok birazda satmak amaçlıyapmak iistiyorum. Millet interneti alt üst etti yapıp da Sata Sata ben de istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…