- Konu Sahibi SevdimSeviyorum
-
Kusursuz bir eş olarak siz tepenize çıkarıyorsunuz malesef..
Ne kadar kusurluysa o kadar kusur yaratın ona.
Eve geç mi geliyor yemek bulamasın.
Sizi umursamıyor mu ütüsüz gömlek giysin.
Kapıyı kilitli bırakın anahtarı üstünde eve giremesin.
Çok ciddiyimmm.
İki öpüp okşamasına eriyerek, her saçmalığa rağmen mükemmel ev kadını
olarak hiç bir şey kazanamazsınız üzgünüm..
ben bunların hepsini denedim dahada üste çoktı benimki küstü dışaarda yedi geldi dahada inat etti maalesef ütüsünüde yaptı hata bana inat evde yesede mutfağı özellikle dağıyor bişeyler döküyor ne inadı var bilmem benimkinde
Gerçekten kahveye gittiğine emin misiniz ?
kahve gece üçe kadar açık mı diye ben de soracaktım.başka arkadaş sormuş.belki arkadaşının yeridir,olabilir.eşinin yaşı senden çok mu büyük yani kahve kültürü genelde bir önceki nesil adeti de ondan soruyorum.anlattığın kadarıyla seni eziyor,sindiriyor.sen de kavga çıkmasın diye sabır gösteriyorsun.o kalp kırıyor sen affediyorsun.ertesi günü yine aynı şeyler.senden çekinmiyor açıkçası.nasılsa affeder mantığında.o yüzden çözüm bulman gerek.ailesini devreye sok.sabaha karşı eve geliyor de.böyle evlilik,uyku düzeni olmaz de.zaten onun da senin de iş veriminiz de günden güne düşer 2 saatlik uykuyla.birşeyler yapmalısın.
ahhh canım bu erkeklerin hedefi bu zaten bizi delirtmek bendede var aynısı bunca yıldır ne yaptıysam o kahveden koparamadım .ama benimki öyle gece yarısına kalmaz 5 te işten çıkar 8_9 gibi eve gelir her hafta sonu kahvaltı eder koşar kahveye ne tapsam engelleyemem gezelim derim akşama der çok üstüne gittimmi sonu hep kavgaonun yüzünden kahveden nefret ettim nerde bi kahve görsem içindeki erkekleri dövesim geliyor :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?