- Konu Sahibi SevdimSeviyorum
Suann sakince olanlari anlatmaya calisacagim, deneyecegim daha dogrusu.. Esimin kahve aliskanligi var bi gittimi gelmek bilmez ama zaten calisio hafta sonu ciksin kafasini dagitsin diye bsy demiodum gece 2 gibi gelirdi eve oda haftada 1-2 kez.. Ama simdilerde iyice artti saat 1 olmadan adam gelmio eve, hele dun tam saat 3bucukta geldi ben cildirdim tabi, cunki onu bekledim o saate kdr sabah 6 da kalktim ise gittim 2 saatlik uykuyla ! Ama pek bagirip cagiramam kavga edemem soylendim biraz iste ne sorumsuz insansin ben evde yanlizimm bu saate kdr napion diye alttan aldi baya bi gonlumu almaya calisti optu kokladii herneyse dedimm uzatmadim..
Yenice bsy yoktu ortada ben bikac kez dun geceyle ilgili igneleyici bsyler soyledim ama abartacak bsy deill gulerek konusuodum. Sonra beyfendinin zoruna gitti bagirmaya basladii birden bana , kufurler fln elindeki bilgisayarii firlatti yere kapiyi carpti cektii gitti
Yorgun argin bide yemek yaptim sofrayi kurdum yemek yicektikk kaldi ortada.. Buaralar iyice sinir edio beni tum hayati kahve ve pc baska bsy yokkk ! calisirim gelirim temizlikdi yemekdi bulasikdi hepsi bana bakar hicte sunuda ben yapayim demez beyimizz
sonra boyle tepeme cikio iste
Hadi naparsin bu adami simdi
Yenice bsy yoktu ortada ben bikac kez dun geceyle ilgili igneleyici bsyler soyledim ama abartacak bsy deill gulerek konusuodum. Sonra beyfendinin zoruna gitti bagirmaya basladii birden bana , kufurler fln elindeki bilgisayarii firlatti yere kapiyi carpti cektii gitti
Yorgun argin bide yemek yaptim sofrayi kurdum yemek yicektikk kaldi ortada.. Buaralar iyice sinir edio beni tum hayati kahve ve pc baska bsy yokkk ! calisirim gelirim temizlikdi yemekdi bulasikdi hepsi bana bakar hicte sunuda ben yapayim demez beyimizz
sonra boyle tepeme cikio iste
Hadi naparsin bu adami simdi