• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli edecekk bu adam benii deli az kaldi cok az !

SevdimSeviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
93
0
296
Belçika
Suann sakince olanlari anlatmaya calisacagim, deneyecegim daha dogrusu.. Esimin kahve aliskanligi var bi gittimi gelmek bilmez ama zaten calisio hafta sonu ciksin kafasini dagitsin diye bsy demiodum gece 2 gibi gelirdi eve oda haftada 1-2 kez.. Ama simdilerde iyice artti saat 1 olmadan adam gelmio eve, hele dun tam saat 3bucukta geldi ben cildirdim tabi, cunki onu bekledim o saate kdr sabah 6 da kalktim ise gittim 2 saatlik uykuyla ! Ama pek bagirip cagiramam kavga edemem soylendim biraz iste ne sorumsuz insansin ben evde yanlizimm bu saate kdr napion diye alttan aldi baya bi gonlumu almaya calisti optu kokladii herneyse dedimm uzatmadim..

Yenice bsy yoktu ortada ben bikac kez dun geceyle ilgili igneleyici bsyler soyledim ama abartacak bsy deill gulerek konusuodum. Sonra beyfendinin zoruna gitti bagirmaya basladii birden bana , kufurler fln elindeki bilgisayarii firlatti yere kapiyi carpti cektii gitti

Yorgun argin bide yemek yaptim sofrayi kurdum yemek yicektikk kaldi ortada.. Buaralar iyice sinir edio beni tum hayati kahve ve pc baska bsy yokkk ! calisirim gelirim temizlikdi yemekdi bulasikdi hepsi bana bakar hicte sunuda ben yapayim demez beyimizz
sonra boyle tepeme cikio iste

Hadi naparsin bu adami simdi

Kusursuz bir eş olarak siz tepenize çıkarıyorsunuz malesef..
Ne kadar kusurluysa o kadar kusur yaratın ona.
Eve geç mi geliyor yemek bulamasın.
Sizi umursamıyor mu ütüsüz gömlek giysin.
Kapıyı kilitli bırakın anahtarı üstünde eve giremesin.
Çok ciddiyimmm.
İki öpüp okşamasına eriyerek, her saçmalığa rağmen mükemmel ev kadını
olarak hiç bir şey kazanamazsınız üzgünüm..

ahhh canım bu erkeklerin hedefi bu zaten bizi delirtmek bendede var aynısı bunca yıldır ne yaptıysam o kahveden koparamadım .ama benimki öyle gece yarısına kalmaz 5 te işten çıkar 8_9 gibi eve gelir her hafta sonu kahvaltı eder koşar kahveye ne tapsam engelleyemem gezelim derim akşama der çok üstüne gittimmi sonu hep kavga :47: onun yüzünden kahveden nefret ettim nerde bi kahve görsem içindeki erkekleri dövesim geliyor:4::4::84:

Haklisiniz sonuna kadar katiliyorum soylediklerinize, ki kendimde farkindayim butun bunlarinn.. O bagirir cagirir ne malligimi koyar ne salakligimi, sonrada siniri gecince askimmda askimm.. Ama gercekten dedigi kadarda salagim uzamasin aman kavga etmeyelim diye ben susuyorumm

Kusursuz bir eş olarak siz tepenize çıkarıyorsunuz malesef..
Ne kadar kusurluysa o kadar kusur yaratın ona.
Eve geç mi geliyor yemek bulamasın.
Sizi umursamıyor mu ütüsüz gömlek giysin.
Kapıyı kilitli bırakın anahtarı üstünde eve giremesin.
Çok ciddiyimmm.
İki öpüp okşamasına eriyerek, her saçmalığa rağmen mükemmel ev kadını
olarak hiç bir şey kazanamazsınız üzgünüm..

ben bunların hepsini denedim dahada üste çoktı benimki küstü dışaarda yedi geldi dahada inat etti maalesef ütüsünüde yaptı hata bana inat evde yesede mutfağı özellikle dağıyor bişeyler döküyor ne inadı var bilmem benimkinde :47::47:

Kizlar hala yeninesilde kahve alisksnligi varmi eskiden babamla annrmde bu konuda tartisirmid ki tek tartistiklari konuymus
Bi gidip saatlerce gelmzmis ay bu kahvede ne varki anlamadim gitti
Esinle evinde rahat oturmak varken

ben bunların hepsini denedim dahada üste çoktı benimki küstü dışaarda yedi geldi dahada inat etti maalesef ütüsünüde yaptı hata bana inat evde yesede mutfağı özellikle dağıyor bişeyler döküyor ne inadı var bilmem benimkinde :47::47:

Yapsın.. Siz de hadi bakalım kim inat diye sürdürseydiniz.
Elbet isyan ederdi diye düşünüyorum.
En azından sizi mutsuz eden bir eşe bir de üstüne hizmetçi gibi hissetmezsiniz.
Ne kadar mutlu ederse o kadar mutlu ederim valla..
Evlenmiş madem kahvede işi yok evine gelecek adam dediğin..
Vaktinde gelmiyorsa da hiç gelmesin..
Yani uyarılarıma rağmen gecenin körü kahveden gelen adamın önüne
tabak koyarken düşünemiyorum kendimi.

kahve gece üçe kadar açık mı diye ben de soracaktım.başka arkadaş sormuş.belki arkadaşının yeridir,olabilir.eşinin yaşı senden çok mu büyük yani kahve kültürü genelde bir önceki nesil adeti de ondan soruyorum.anlattığın kadarıyla seni eziyor,sindiriyor.sen de kavga çıkmasın diye sabır gösteriyorsun.o kalp kırıyor sen affediyorsun.ertesi günü yine aynı şeyler.senden çekinmiyor açıkçası.nasılsa affeder mantığında.o yüzden çözüm bulman gerek.ailesini devreye sok.sabaha karşı eve geliyor de.böyle evlilik,uyku düzeni olmaz de.zaten onun da senin de iş veriminiz de günden güne düşer 2 saatlik uykuyla.birşeyler yapmalısın.

kahve gece üçe kadar açık mı diye ben de soracaktım.başka arkadaş sormuş.belki arkadaşının yeridir,olabilir.eşinin yaşı senden çok mu büyük yani kahve kültürü genelde bir önceki nesil adeti de ondan soruyorum.anlattığın kadarıyla seni eziyor,sindiriyor.sen de kavga çıkmasın diye sabır gösteriyorsun.o kalp kırıyor sen affediyorsun.ertesi günü yine aynı şeyler.senden çekinmiyor açıkçası.nasılsa affeder mantığında.o yüzden çözüm bulman gerek.ailesini devreye sok.sabaha karşı eve geliyor de.böyle evlilik,uyku düzeni olmaz de.zaten onun da senin de iş veriminiz de günden güne düşer 2 saatlik uykuyla.birşeyler yapmalısın.

Guzell yazmissin arkadasimm sagol, evet kahve acikk o saate kdr ama yanlis bsy yapmadigindan eminimm cunku babam flnda oluo orda yegenlerim dayilarim fln onlarla takilio, bazen diyorum kahvede erkeklerin icinde oturuo baska hicbi kotu aliskanligi yok ama seninde anladigin gibi artik beni ciddiye almio nasilsa affedio diye gittikce daha bi abartio, bisey yapmam lazim ama ne ? Ailesine soyleyemem cunki onlara gore normal esim evlenmeden oncede boyleymis, ona gore ben cok abartiorum hersey gayet normal yani !

Evet benimde bildiğim kadarıyla 12 den sonra kahvede ciddi kumarlar oynanır . . Bugün oynayanlara bakar yarın kendisi de dahil olur. .Bu kez hiç önüne geçemezsiniz. .
Ciddi ve kararlı bir şekilde konuşun . . Sıkıntınızı söylerken ağlamayın bağırmayın . . Eğer düzelme olmazsa evliliğiniz için çok önemli kararlAR vereceğinizi dile getirin :ssz:

Son düzenleme:
ahhh canım bu erkeklerin hedefi bu zaten bizi delirtmek bendede var aynısı bunca yıldır ne yaptıysam o kahveden koparamadım .ama benimki öyle gece yarısına kalmaz 5 te işten çıkar 8_9 gibi eve gelir her hafta sonu kahvaltı eder koşar kahveye ne tapsam engelleyemem gezelim derim akşama der çok üstüne gittimmi sonu hep kavga :47: onun yüzünden kahveden nefret ettim nerde bi kahve görsem içindeki erkekleri dövesim geliyor:4::4::84:

:47::47::47::47::47:
canım ben bekarım, çok şükür kahve bağımlısı erkekle ilgili bişey de yaşamadım ama ne zaman bi kahve görsem, ne zaman o kahvenin içinde-önünde oturan asalak sürüsü görsem sinir basıyo beni. bazen içimden bazen de sessizce dışımdan söylenip duruyorum..
tüüüü pislikler.. evde karınız çocuğunuz bekler, siz burda mal mal oturuyosunuz. çevreye sigara dumanı yayıyosunuz.. Allah ıslah etsin sizin gibileri vs. vs...

hayır ne anlarlar o dumanın içinde oturmakdan anlamıyorum.. kafam almıyor yaaa :47::47::47:
üstleri başları, saçlarına varana kadar sigara kokuyor, evde gül gibi karısı beklerken, onu alıp dışarı çıkacakken öyle orda oturur. b.k var sanki. yaa nası sinirlendim geneee. asalakkk sürüsüüüüüüüüüüüüü :47::47::47::47::47::41::41::41::41::41:

canım sen ses çıkarmadıkça o da yapmaya devam eder hiç ciddiye almaz seni.

Kararlı şekilde sürdüreceksin konuşmayacaksın, yemek, ütü yapmıcaksın, yatıp uyuyacaksın yani bir de bu adam gecenin bir yarısı karısını nasıl bırakıyor evde ben bunu anlamıyorum benim eşim asla bırakmaz o saatte beni tek başıma. Hem dayınız yiğenleriniz falan da var orada diyorsunuz demiyorlar mı karın evde yalnız git karınınn yanına diye.

Ben 3 e kadar açık kahveye de rastlamadım yani açıkçası öyle bir iki sinirlenip yumuşamakla olmaz. Ciddi bir sorun bence.

Hiç sevmem kahveyi de kahvede vakit öldüren insanları da emekli olur falan hadi bir derece de tüm gün orada sıkılmaz mı insan gençler de var mı böyle bir kültür hayret doğrusu. Neyse ki eşim kahveleri sevmez. Zaten hep dibimde bende bir yerlere yollamaya çalışıyorum evde iş yaparken :1:

Eşinize ne diyeceksiniz ki babanız,dayınız nerdeyse bütün sülalenizin erkekleri ordaymış zaten:)
Ah be güzel kardeşim madem babanda da bu alışkanlık vardı ne diye ders almadın
Evlenmden önce bilmiyormuydun kahve alışkanlığını sanki.
Ben yaşamadım çok şükür ama kahve erkeklerde malesef bağımlılık yapıyor.
Madem vazgeçemiyor hiç olmassa haftanın sadece 2 günü filan gitsin diye konuşun bari
Öyle kapristen filan anlamıyo erkekler malesef
İnadına daha da aksi gidiyorlar.
O yüzden ya haftanın sadece belli günlerini kahvede geçirirsin
Ya da her türlü ihtiyacını bundan sonra kahvede giderirsin deyin bari..

benim kocam da kahve bağımlısı oldu diyecektim ama beterinde beteri varmış :26:benimki de boş vaktinin çoğunu kahvede arkadaşlarıyla geçiriyor orda bir nevi stres atıyor konuş gül eğlen rahatlıyor sanırım ama evde ben stres oluyorum bizde tartışıyoruz:23:ölçüyü kaçırmasalar hadi neyse de bazen cılkını çıkarıyorlar :19:ama senin kocanın durumu hiç normal değil gece üçlere kadar kahvede ne yapar bir insan:53:sana şöyle yap böyle yap da diyemiyorum çünkü ne yapsan adam daha çok zıtlaşacaktır gitme desen diretecektir çünkü bu da bir bağımlılık maalesef:50:en iyisi resti çek haftanın 2 günü kahveye git şu saatte gel her gece gitmeni istemiyorum ben böyle evlilik istemiyorum de ciddi ve kararlı konuş umarım işe yarar:31:

biz küçükken babamda çok gidermiş kahveye.sigarayı bıraktı bırakalı kahvenin yolunu unuttu.sigara kokusundan rahatsız olmaya başladı.şimdi akşamları evinde tv izliyor. :)

eşim liseli yıllarında kahve alışkanlığı varmış... şimdide birşeyine kızsam.
--kahveye gitmiyorum bak, birde laf ediyorsun diyor..
--bende ona diyorum ki. ben seninle ne diye evlendim. seninle telefonda konuşurkende yürütebilirdik. hiç olmassa annem ev işlerini yemeğimi önüme koyardı.. manyakmıyım derim.
-- nerden bilecektin ki der sonra...
-- bende evlendikten sonra çok basit seni başta eve almazdım. ha devammı ediyorsun. güle güle derdim diyorum.

istiyorsa tekrar eskiye dönsün. almam eve onu... ben kahve kültürünü bilmediğim için. eşime müsemma gösteremem...

eşinize göre en iyi yönetmi siz daha iyi bilirsiniz. ben eşimi eve almazdım. kademe kademe yaptıklarımıda yapmazdım....

Back
X