deli gibi seven aşık ama bir o kadarda kıskanç sizi resmen boğan bir eş mi ...

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
sizi çok seven deli gibi aşık gözü sizden başka birini görmeyen yalan söylemeyen..ama aşırı kıskanç ana kuzusu bir eşmi
yoksa tam tersinimi isterdiniz..(tam tersi derken tabiki yalan söylesin ama kıskanmasın değill):26:

bu opsiyonlu konularda yeni moda oldu kanımca :27:

soruyu tam olarak anlamadım ama ana kuzusu olmayan bir evlat yok bence? 30 yaşıma geldim hala ana-baba-hala-babaanne kuzusuyum. çok düşmeyin üstüne, evlilik oturunca kuzuluk da kalmıyor inanın :34:

Son düzenleme:
yengeç burçları anakuzusu oluyor demedi demeyin :52: :37:

herşey dozunda güzel....

evet burcu yengeç..hemde ne ana kuzusu sormayın... sırf beni sıktığı bunalttığı için nişanı attım :( .ncir çekirdeğini doldurmasada yanlışlarıda olmadı değil ...nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum :(

Keske bir de Diğer (belirtiniz) şıkkı koysaydiniz. Secenekler cok az, yapamiyorum, bu soruyu bos birakiyorum. :31:

Hatırlıyorum hatırlıyorum derken hatırladım ve diğer konuna yaptığım yorumu buldum.

Evlenmezdim..
Keşke her erkek evlenmeden önce ailesine olan aşırı düşkünlüğünü açık etse de
kimsenin canı yanmasa..
Şanslısın.. Kaç kurtul diyorum:ssz:

Kıskançlığıyla,saçmalıklarıyla boğan değil, mantıklı gerekçelerle sahiplenen eş isterim.
Anası söz konusu olunca da dünyayı unutmasın karım karım diye de anasını atmasın.
Adil olsun yeter.. Bunu isterim bunu istedim..
:31:

...yoksa size hiç karışmayan gayet rahat ilgilenmeyen kıskanmayan ...vs

Hersey dozunda guzeldir. Ya bir ucta ya diger ucta olacak diye birsey yok.
Adam gibi adam olsun, ne karsindakini hastalik derecesinde kiskancligiyla bogsun, ne de umursamamazlik etsin. Evliligin yukunu kaldirabilir, esiyle, baba evinin arasindaki dengeyi kurabilir olsun.

Soruyu okudugumda sanki biri bir ucta, digeri diger ucta iki aday var karsinda gibi hisettim. Esas sorunu yazarsan yardimci olabiliriz sanirim.
:31:

Back
X