Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Delice bir sevda delice bir tutku bu... İçimde sancısı yüreğimde korkusu :(
bak canım her insan hata yapar ne olursa olsun..
sen yinede bu kadar üstüne gitme ya..olgun düşün..hata yaptım..ama hep sevdim onu de kendine..
kendinle kal..o isterse sana gelir zaten..ilişkiyi kurtaran erkek olsun..
sen fazla üstüne düşem..agırdan git...erkekler kolay kızları sevmezz
nasıl barıştınız demiştin ya sen..
ben onu bırakıp ondan ayrılıp başkasına gitmeme ragmen..o beni hiç bırakmdı..
hep tleden arıyordu kapıma geliyordu...
teli açmazdım hiç..bir gün o teli açtım ve barıştım onla..
bak canım her insan hata yapar ne olursa olsun..
sen yinede bu kadar üstüne gitme ya..olgun düşün..hata yaptım..ama hep sevdim onu de kendine..
kendinle kal..o isterse sana gelir zaten..ilişkiyi kurtaran erkek olsun..
sen fazla üstüne düşem..agırdan git...erkekler kolay kızları sevmezz
Canım soylediğinde haklısın ama bizim 3 senemiz geçti ve o beni kolay olmadıgım için seviodu herkesten farklı görüodu beni ama şimdi yaptıgımla kendim bile kendimi basit görüorum ve karşımdakinin çok haklı oldugunu düşünüyorum evlilik planları yapan 2 sevgiliden birinin heleki kız olanın ayrılıktan 1 ay sonra başkasıyla çıkması bana hiç normal gelmeyen bi şeydi tatlım ve kendim yaptım pişmanlığımı ona göstermessem bana nasıl güvenir ki eyvahedigeldismile
Canım soylediğinde haklısın ama bizim 3 senemiz geçti ve o beni kolay olmadıgım için seviodu herkesten farklı görüodu beni ama şimdi yaptıgımla kendim bile kendimi basit görüorum ve karşımdakinin çok haklı oldugunu düşünüyorum evlilik planları yapan 2 sevgiliden birinin heleki kız olanın ayrılıktan 1 ay sonra başkasıyla çıkması bana hiç normal gelmeyen bi şeydi tatlım ve kendim yaptım pişmanlığımı ona göstermessem bana nasıl güvenir ki eyvahedigeldismile
bak canım aynılarını yaşadım
çok tartışıyoruz diye ayrıldım ama sonra başka birini soktum hayatıma olmadı sevemedim ayrıldık
sonra ben o büyük aşkıma geri döndüm ama sonuç ne mi büyük bi hüsran
her tartışmada yüzüme vurdu
o zamanlar ayrıydık
ona rağmen beni aldattın dedi
sen sen ol onu unutmaya bak
emin ol bu dediklerim doğru çünkü hiç bi erkek unutamaz senin onu tercih etmeni
alışırsın umarım zamanla
hakkında hayırlısı
bende merak ettim yazdıklarını okuduktan sonra.ben olsam evine giderdim.seviyorsam gurur falan yapmazdım,gerekirse ayaklarına kapanırdım.sonuna kadar sevgimin aşkımın arkasında dururdum.seven insan affeder.hatasız kul olmaz,yapmışsın hata vede yanlış olduğunu görmüşsün pişmansın şimdide.aynısını o da yapabilirdi sonuçta.dilerim her şey güzel olur senn için