Delircem kötü bi evlilik icin sehirdisina tasinp tum sevdiklerimden ayrilcam degermiiiii

Ilk okarak hic kimse kimseye birsey demiyor bunu söyleyelim. En azindan kendi adima konuşayım bosan diyenler kotu diye birşey demedim!!!!

Fakat ortada bir evlilik var ve sadece 4 aylık bir evlilik. Birbirlerini iyi tanimadan evlenmisler ve suan yuzlestikleri icin boyle oluyor. Okudugumdan anladigim kadariyla tek sorun hanim efendinin esi abisine birsey diyemiyor ve o diyemeyince hanim efemside eltisine birsey diyemiyor. Sorun adamin pasif bir insan olması. Hepinize soruyorum BU BIR BOSANMA SEBEBİ MI????

Bence degil. Hanim efendi belli ji severek evlenmiş hatta benim düşüncem hala seviyor. Sadece bu duygu durum bozukluklarindan dolayi sarsilmis ve duygulati karışık. Yapmayın Allah aşkına ya. Burda biz bosanmayin diyenlere laf söylemek icin kadinin hayatini o kadar kotu aktariyosunuz ki. Sonucta oda bir cozum aradığı icin buraya yazıyor. Kafa karistiracaksaniz yazmayin. Bardagin bos tarafi degil dolu tarafi da var.
!!!!!!
Yahu arkadas simdi de biz mi suclu olduk?
Kisi kocasini pasif goruyor ise yaramaz goruyor hersey cozumsuz diyor, degmeyen bir hayat diyor ve en onemlisi bunlari dort ay icinde kararlastirip soyluyor biz de bosan diyoruz evet
Hepimiz mutlu olmak icin evlendik ve ortada herhangi bir mutsuzluk varsa evet bu bosanma sebebidir, neden saldirip duruyorsunuz ki anlamadim? Herkes baska akil verir kimi bosan der kimi cabala der herkes sizinle ayni fikirde olamaz

Cogu kisi severek evleniyor,evlilikte sorunlar tabi ki olur aşılır,ama keske evlenmeseydim mutsuzum demek bana göre pismanlik göstergesidir ve konu sahibide bundan dem vurmus

Evet bence kisi mutsuz ise bosanma sebebidir

Her mutsuz olus bir bosanma sebebi olamaz. Hangi evlilik yuzde yuz mutlu olarak devam ediyor? Lutfen biraz enpati kurun ayni sorunu buraya siz yazsaydiniz ne denmesini beklerdiniz? Eger gercek hayat böyle olsaydı her ufacik şeyde ayrilardi insanlar suan evli bir çift bulmamız neredeyse imkansiz olurdu. Çünkü hic bir insan birbirine yüzde yüz uyum saglayamaz bu bir kere ademoglunun fitratina ters!!! En basta söylediğim cumlemin arkasindayim
"BEKARA KARI BOSAMAK KOLAY GELİYOR" burdaki bekardan kasitida aciklayayim sonra ben evliyim falan dersiniz. Disaridan bilmeyen insana anlamındadır. Uzatmak istemiyorum siz oyle düşünün ben böyle. Düşünce özgürlüğü olan bir ulkedeyiz. Nasılsa gerçekten hic kimse basina gelmeden anlayamaz.
Beni anlamak istiyrsaniz size tavsiyem sadece 1 dk gozLerinizi kapatin ve kendi esinizle aynı durumda olduğunuzu düşünün.

Yahu arkadas simdi de biz mi suclu olduk?
Kisi kocasini pasif goruyor ise yaramaz goruyor hersey cozumsuz diyor, degmeyen bir hayat diyor ve en onemlisi bunlari dort ay icinde kararlastirip soyluyor biz de bosan diyoruz evet
Hepimiz mutlu olmak icin evlendik ve ortada herhangi bir mutsuzluk varsa evet bu bosanma sebebidir, neden saldirip duruyorsunuz ki anlamadim? Herkes baska akil verir kimi bosan der kimi cabala der herkes sizinle ayni fikirde olamaz
Arkadasim cümleye başlarken bile kimseye birsey demedigimi sadece kendinfikrimi soyledigimi söylüyorum biraz okuyarak yorum yapim ya :)

Bosanmayi dusunemiyorum cunku daha 4aylik evliyiz uzun bi nisanlilik süresi gecti o arada da yiprandik ama nolursa olsun ayrilmadik ama simdi sanki daha farkli ben bi de vajinismusum yani esimi o konuda mutlu edemiyorum yine de yüzüme vurmuyo o o yuzden bosanmazken ben bu yuzden nasil bosanalm diyim ben kendimi ikna edemiyorum sadece eşimin bazen pasif olmasi gözümde kücültyo onu bde su elti meselesi iste.....icimde cözümü de bulamiyorum cok karmakarisigim..

eltinizi gozunuzde fazla buyutmussunuz
sanirim onu kiskaniyorsunuz
o da bunun farkinda
sizde farkinda oldugunun farkindasiniz
bende cok farkinda dedigimjn farkindayim :)

Bosanmayi dusunemiyorum cunku daha 4aylik evliyiz uzun bi nisanlilik süresi gecti o arada da yiprandik ama nolursa olsun ayrilmadik ama simdi sanki daha farkli ben bi de vajinismusum yani esimi o konuda mutlu edemiyorum yine de yüzüme vurmuyo o o yuzden bosanmazken ben bu yuzden nasil bosanalm diyim ben kendimi ikna edemiyorum sadece eşimin bazen pasif olmasi gözümde kücültyo onu bde su elti meselesi iste.....icimde cözümü de bulamiyorum cok karmakarisigim..
elti için kocami bo$anir yaws:KK64::KK64:

Gitmeyin o zaman.
Sevmediğiniz, mutlu olmadığınız biri için hayatınızı, şehrinizi değiştirmeye değmez bence.

Fark etmemisim AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ Sağol:)
Canim bence buyutulecek bi mevzu yok esine abisinden ayri bir birey olduğunu artik kendi atakkari üzerinde durmasi gerektiğini anlatmaya çalış bu durumdan tahatsiz olduğunu esin ona hayr diyemedigi icin eltinin de seni ezdiginden ya da ezmeye calistigindan bahset. Daha 4 aylik evlisiniz canim bu isi 40 yil surdurenler var bence evlikik muessesi bir iyun parki degil istediginde evlen istediginde bosan olmaz! Bunu belki evlenmeden once sorsan yapma evlenme diyebilirdik belki ama suan ki dusuncem bu canim. Sabret sabrin sonu selamettir dua et duanin sonu zatn senin için cennettir. Bu arada tekrar vurgulamak istiyorum diger arkadaslarin goruslerine de saygi duyuyorum kimseye birsey dedigimiz yok ekbetteki fikirlerini soylemek benim olduğu kadar onlarinda hakki. Teşekkür ediyorum fikrimi onemsedigin için iyi günler diliyorum ♡

Her mutsuz olus bir bosanma sebebi olamaz. Hangi evlilik yuzde yuz mutlu olarak devam ediyor? Lutfen biraz enpati kurun ayni sorunu buraya siz yazsaydiniz ne denmesini beklerdiniz? Eger gercek hayat böyle olsaydı her ufacik şeyde ayrilardi insanlar suan evli bir çift bulmamız neredeyse imkansiz olurdu. Çünkü hic bir insan birbirine yüzde yüz uyum saglayamaz bu bir kere ademoglunun fitratina ters!!! En basta söylediğim cumlemin arkasindayim
"BEKARA KARI BOSAMAK KOLAY GELİYOR" burdaki bekardan kasitida aciklayayim sonra ben evliyim falan dersiniz. Disaridan bilmeyen insana anlamındadır. Uzatmak istemiyorum siz oyle düşünün ben böyle. Düşünce özgürlüğü olan bir ulkedeyiz. Nasılsa gerçekten hic kimse basina gelmeden anlayamaz.
Beni anlamak istiyrsaniz size tavsiyem sadece 1 dk gozLerinizi kapatin ve kendi esinizle aynı durumda olduğunuzu düşünün.

Empati yapmadigimi nerden biliyorsun,sorunlarim olmadigini nerden biliyorsun?
Ama hic bir zaman mutsuzum demedim ,ne krizler atlattik yine mutsuzum demedim!! Biliyorum ki anlik bir seydi gelip gececekti ama cozum bulduk her defasinda

4.5 yillik evliyim! Bir evlat sahibiyim ve hala diyorum mutsuzsam onuda mutlu edemem ve bitiririm net!! Sizin ki biraz polyannacılık başka bir sey degil

kubdef kubdef

Konu sahibinin yazdiklarini bastan oku ve iyice anlamaya çaliş olur mu?

1.kötü bir evlilik
2.mutsuzluk
3.kocayi pasif ,ise yaramaz görme
4.değmeyen bir evlilik icin alinan-alınacak kararlar...
5.konu sahibi tarafindan herseyin çözülmesinin zor gözükmesi
6.bu adam icin sevdiklerimden vazgecmeme deger mi?

Ee şu durumda ne demeli?otur sorunlarini çöz mü?kisi zaten çözümü zor demis! Ya da çözülemedigini düsün ..Kendi bu evlilikte mutlu degilse kocasini nasil mutlu edecek?

Kendi fikrini , bosan diyen kisilere cevap hakki dogacak sekilde yapiyorsun dolayisiyle cevap veriyoruz bizde.

Bakin ben tartismak istemiyorum amacim bu değil kimseyi yargilamadigimi defalarca söyledim tekrar söylüyorum!!!!

Tek sorunu esinin pasifligi hepsi oyüzden kaynaklanıyor. Ben birsey demiyorum size hanim efendi fakat empeti kursaydiniz yaptiginiz yorumlara dikkat ederdiniz!! Biesey demiyorum pesss!!! Yuva yikmak bu kadar basit ha!!! Bravo size hanımlar! !!!

Bakin ben tartismak istemiyorum amacim bu değil kimseyi yargilamadigimi defalarca söyledim tekrar söylüyorum!!!!

Tek sorunu esinin pasifligi hepsi oyüzden kaynaklanıyor. Ben birsey demiyorum size hanim efendi fakat empeti kursaydiniz yaptiginiz yorumlara dikkat ederdiniz!! Biesey demiyorum pesss!!! Yuva yikmak bu kadar basit ha!!! Bravo size hanımlar! !!!

Bakin hala cevap hakki doguracak yorumlar yapiyorsunuz.... tutturmussunuz empati kurun diye,ben empati kurdum bu sonuca vardim siz kurdunuz baska bir sonuca vardiniz sorun yok ortada...

Ama hala bosan diyen kisilere elestri yapiyorsunuz yapmayin bende size cevap vermek zorunda kalmayim

Bakin hala cevap hakki doguracak yorumlar yapiyorsunuz.... tutturmussunuz empati kurun diye,ben empati kurdum bu sonuca vardim siz kurdunuz baska bir sonuca vardiniz sorun yok ortada...

Ama hala bosan diyen kisilere elestri yapiyorsunuz yapmayin bende size cevap vermek zorunda kalmayim
BEnce asil ben size cevap vermek zorunda kalmayayim söylüyorum ki bu benim fikrim kimseye birsey demiyorum yazdiklarimi okumayi deneyin bence!!

BEnce asil ben size cevap vermek zorunda kalmayayim söylüyorum ki bu benim fikrim kimseye birsey demiyorum yazdiklarimi okumayi deneyin bence!!

Sizde yapin oldu mu bana soylediginiz seyi....anlayarak okuyun ama

Hatta bol bol okuyun yazin zira anlatim ve yazim bozuklugunuz var

Back
X