- Konu Sahibi okyanus-nehir
-
AWUKAT ARKADAŞA Bİ SORUDA BNDEN BEN EŞİMLE NİKAHSIZ YAŞIYORUM:çok üzgünüm: BAZI SORUNLARDAN YAPAMIUOR YADA YAPMIYOR. BENIDE EN ÇOK DÜŞÜNDÜREN ÇOCUKLAR 2 KIZIM WR BİRİ 8 BİRİ 4 YASINDA BEN HER DEFASINDA BARI ŞU COCULARIN GELECEGINI BIR GARANTI ALTINA ALSAN DEDİGİMDE BEN HALLETTIM DIYOR NE SOLE BENDE BİİLİM DEDİĞİMDE SES YOK GECENLERDE KASAYI KARISTIRIRKEN OTURDUGUMUZ EWIN TAPUSUNUN ALTINA BU EW KIZLARIMa MIRASIMDIR YAZMIS .MERAK ETTİĞİM BU YAZININ BİR GECERLİLİĞİ WARMI 2 TANE EŞİNDENDE COCUGU WAR ONLARDA YARIN BİR GUN BU YAZI OLMASINA RAGMEN MİRASA GİRERLERMİ O YAZIYA İSTİNADEN BU EW KIZLARIMINMI OLUR GÜNLERDİR KAFAMDAkafamçokkarıştı TAM BİR ŞEYDNE EMİN OLMADAN EŞİMEDE BİR ŞEY DEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM.a.s.
AWUKAT ARKADAŞA Bİ SORUDA BNDEN BEN EŞİMLE NİKAHSIZ YAŞIYORUM:çok üzgünüm: BAZI SORUNLARDAN YAPAMIUOR YADA YAPMIYOR. BENIDE EN ÇOK DÜŞÜNDÜREN ÇOCUKLAR 2 KIZIM WR BİRİ 8 BİRİ 4 YASINDA BEN HER DEFASINDA BARI ŞU COCULARIN GELECEGINI BIR GARANTI ALTINA ALSAN DEDİGİMDE BEN HALLETTIM DIYOR NE SOLE BENDE BİİLİM DEDİĞİMDE SES YOK GECENLERDE KASAYI KARISTIRIRKEN OTURDUGUMUZ EWIN TAPUSUNUN ALTINA BU EW KIZLARIMa MIRASIMDIR YAZMIS .MERAK ETTİĞİM BU YAZININ BİR GECERLİLİĞİ WARMI 2 TANE EŞİNDENDE COCUGU WAR ONLARDA YARIN BİR GUN BU YAZI OLMASINA RAGMEN MİRASA GİRERLERMİ O YAZIYA İSTİNADEN BU EW KIZLARIMINMI OLUR GÜNLERDİR KAFAMDAkafamçokkarıştı TAM BİR ŞEYDNE EMİN OLMADAN EŞİMEDE BİR ŞEY DEMEDİM YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM.a.s.
ilk eşinden olan çocuklara da yazık..
konuya hakim arkadaşlar işin hukuki açıklamasını zaten yapmış..
ama nikahsız yaşayıp iki de çocuğun hayatını karartıp sonra ilk çocuklaırn miras ortkalıklarıın hesaplamak hiç hoş değil..
muhtemelen hala ilk eşiyle evli resmi olarak..
Allah Akıl fikir versin cümlemize..[/Q
ben kımenın evliliğine bi zarar vermedim eşim 10 yıldır
ayrıydı aralarındaki anlaşmazlık benımle alakalı deıl dıger cocuklarının hayatınıda karartmadım dıger cocuklarının herşeyi yapilmiştir bnmde var evladım ne ekersen onu bıcersın demişler o ka da rda sütü bozuk deilim tzkler yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?