- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.529
- 658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba! Arkadaşlar bilenler bilir benim alopesi yani sackiran hastalim var 8 yıldır ve eşimin aileside biliyor bunu 5 yaşımda kızım var ikinciye hamileyim ama kv falan kimse bilmiyor nolur nolmaz 3 aya kadar söylemicez kv çocuk yapmamızı istiyor benim o alopesiden dolayı kullandıgım ilaçlardan dolayı çocuk olmadgnı düşünüyodu eşim anneside duymuş bunu ( öyle bişe yok tabi ) sonra bugün beni aradı kv dem söyledigi şeye bak ben griptim nasıl oldun dedi bende iyim dedim kayınpederin senin için diyorki çok solgun gözüküyor acaba ciddi bi hastalıgıvarda bizden mi gizliyolar bi kızdım siz ne diyosunz ya dedim ne alakası var bi grip oldum diye hemen ölümcül hastalığın mı olmuş oluyor çok zoruma gitti bu söylediginiz dedim diyorki ben demedim baban diyor ben babana allah korusun dedim diyor öyle bişey olsa bana söyler demiş.![]()
onemseyen boyle sormaz siz daha kotusunu gordugunuz icin sanirim bunun iyi bir sey oldugunu saniyosunuz da basbayagi art niyet ve yalan var. kendi fikrini kayinbaban soyle diyo boyle diyo gillerinden kaynana bu. benim sivilce sorunum vardi. cok sorulunca bir gun kibarca elimden geleni yaptigimi ama yediklerimle vs bir ilgisi olmadigini ne yaparsam yapayim ciktigini artik sorulmasinin da beni rahatsiz ettigini soyledim o oldu agzina almadilar bir daha. varsa var benim sorunum sacim dokuldu diye sivilcem cikti diye beni bosayip oglunuza iyisini alacaksaniz alin bu ne ya.YİNE ENTERSAN BİR KONU. NE VAR BUNDA KADIN ÖNEMSİYOR SORUYOR. BİZİMKİLER OLSA GEBERSEN DÖNÜP BAKMAZLAR
Zora giden sorulup sorulmaması değil. Bir rahatsızlığın varsa her şeyinin bu rahatsızlığa bağlanması. Konu sahibinin iki düşüğü olmuş, muhakkak ki saçkıran hastalığına bağlamışlardır.zorunuza giden ne hiç anlamadım valla.bana da sorulduğu oluyor böyle hatta tekrar tekrar üsteliyorlar bazen ama hiç buna alınmam gerektiği aklıma gelmemişti.