Merhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim canım mazot kokusu çekiyor eşim benzinciden TEM'in etti . Bende her gece koklayıp yatıyordum iki hafta oldu ama dün akşam kendimi bagımlı hissettiğim için çöpe attımVe yatamadım sabah yediye kadar vücudum titriyordu çok kötü oldum . Aklıma geldikçe canım istiyor . Ve işin kötü yanı elektriklisüpürgenin toz torbasının kokusunu da canım çekiyor yememek için zor tutuyorum kendimi aglıcammmmmmm niye boyleyimmmmmmmmmmm
Merhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim canım mazot kokusu çekiyor eşim benzinciden TEM'in etti . Bende her gece koklayıp yatıyordum iki hafta oldu ama dün akşam kendimi bagımlı hissettiğim için çöpe attımVe yatamadım sabah yediye kadar vücudum titriyordu çok kötü oldum . Aklıma geldikçe canım istiyor . Ve işin kötü yanı elektriklisüpürgenin toz torbasının kokusunu da canım çekiyor yememek için zor tutuyorum kendimi aglıcammmmmmm niye boyleyimmmmmmmmmmm
Allah sabır versin kuzum. Bir kaç ay kedimin mamasını aşerdim. Zor tuttum kendimi yememek için. Sanki bal börek gibi geliyodu bana. Şükür geçti. Düşünmemeye çalış. Süpürgeden bir süre uzak dur mesela.Merhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim canım mazot kokusu çekiyor eşim benzinciden TEM'in etti . Bende her gece koklayıp yatıyordum iki hafta oldu ama dün akşam kendimi bagımlı hissettiğim için çöpe attımVe yatamadım sabah yediye kadar vücudum titriyordu çok kötü oldum . Aklıma geldikçe canım istiyor . Ve işin kötü yanı elektriklisüpürgenin toz torbasının kokusunu da canım çekiyor yememek için zor tutuyorum kendimi aglıcammmmmmm niye boyleyimmmmmmmmmmm
canım geçmiş olsun .pika denilen bir rahatsızlık var ondan sanırım yiyecek olmayan şeyleri aşeriyormuşsun. TLC TV de sıradışı hamilelikler diye bir program var orda görmüştüm . 38 haftalık gebe ordada taş aşerip taş yiyordu.Merhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim canım mazot kokusu çekiyor eşim benzinciden TEM'in etti . Bende her gece koklayıp yatıyordum iki hafta oldu ama dün akşam kendimi bagımlı hissettiğim için çöpe attımVe yatamadım sabah yediye kadar vücudum titriyordu çok kötü oldum . Aklıma geldikçe canım istiyor . Ve işin kötü yanı elektriklisüpürgenin toz torbasının kokusunu da canım çekiyor yememek için zor tutuyorum kendimi aglıcammmmmmm niye boyleyimmmmmmmmmmm
Doktorunuz vitamin yazsin mutlaka bi eksiklik varMerhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim canım mazot kokusu çekiyor eşim benzinciden TEM'in etti . Bende her gece koklayıp yatıyordum iki hafta oldu ama dün akşam kendimi bagımlı hissettiğim için çöpe attımVe yatamadım sabah yediye kadar vücudum titriyordu çok kötü oldum . Aklıma geldikçe canım istiyor . Ve işin kötü yanı elektriklisüpürgenin toz torbasının kokusunu da canım çekiyor yememek için zor tutuyorum kendimi aglıcammmmmmm niye boyleyimmmmmmmmmmm
İlaçları kullandığımdan beri çok istemiyorum. Yine arzum var ama ağlatacak şekilde degil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?