Deliricem yardım edin lütfen. 8 aylık hamileyim

Hlmrmzn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
7
4
86
30
Merhaba arkadaşlar 8 aylık hamileyim canım mazot kokusu çekiyor eşim benzinciden TEM'in etti . Bende her gece koklayıp yatıyordum iki hafta oldu ama dün akşam kendimi bagımlı hissettiğim için çöpe attım Ve yatamadım sabah yediye kadar vücudum titriyordu çok kötü oldum . Aklıma geldikçe canım istiyor . Ve işin kötü yanı elektriklisüpürgenin toz torbasının kokusunu da canım çekiyor yememek için zor tutuyorum kendimi aglıcammmmmmm niye boyleyimmmmmmmmmmm

Cani toprak cekeni duydum da mazot kokusu, supurge torbasi cekeni ilk kez duyuyorum. (Supurge torbasinin koktugunu da ilk kez duyuyorum)

Sadece hamilelikte degil normalde de vucudun neye ihtiyaci varsa canimiz onu ceker diye duymustum. Bence en kisa zamanda doktorunla bir gorus. Mazot kokusu bagimlilik da yapmis olabilir

Bagimlilik yapmis olmali keske bu durumu doktorunuza danissaydiniz ilk kez duyuyorum 1 yasima daha giriyorum farkli bisimiS ALLAH yardimciniz olsun

Ben şokkkkk...! Mazotun bagimlilik yapacagini bilmeniz gerekiyordu. Bende hamile degilim ama pril kokusu çeker canim surekli :) ve cok krizim gelmistir herkes dalga geçer. Sizinki daha garipmiş :)

Cok buyuk hata. Hamilesiniz neden doktora sormadan kendi basiniza boyle bir ise kalkistiniz. illa ki bagimlilik yapti. Tevekkul et dua et dusunme onu. Allah yardimcin olsun. Yarinda ilk isin doktorunla gorusmek olsun.

Elektrikli süpürge nasıl kokarki yav

Ben de bir yaşıma daha girdim vallahi, herşey iyi hoşta kalkıp mazotu koklamak ne demek bu kadar doğuma yaklaşmışken? Normal bir insanın bile yapmaması gerekirken sizin bir hamile olarak yapmanız normal mi eşinizde mi uyarmadı sizi anlayamadım

çok inandırıcı gelmedi açıkcası sanki konu sahibi dalga geciyor,eger dogruysa da Allah yardımcın olsun ve en kısa sürede doktora görünmeni tavsiye ederim.

Allah sabır versin kuzum. Bir kaç ay kedimin mamasını aşerdim. Zor tuttum kendimi yememek için. Sanki bal börek gibi geliyodu bana. Şükür geçti. Düşünmemeye çalış. Süpürgeden bir süre uzak dur mesela.

canım geçmiş olsun .pika denilen bir rahatsızlık var ondan sanırım yiyecek olmayan şeyleri aşeriyormuşsun. TLC TV de sıradışı hamilelikler diye bir program var orda görmüştüm . 38 haftalık gebe ordada taş aşerip taş yiyordu.

Bende hamileyken tozlanmış yeri silip kokluyordum. canım beton gibi bir istiyordu. Bi de Cif döküp lavaboyu yıkıyordum öyle onu kokluyordum. Hamileyken bence canının ne isteyeceği belli degil. Anlıyorum sizi. Su an mesela hiçbirini yapmıyorum demekki o an bir eksiklik oluyor vücutta.

Doktorunuz vitamin yazsin mutlaka bi eksiklik var

Merhaba arkadaşlar ne yazılı şaka degil . Keşke oyle olsaydı ama bu bambaşka bi duygu vücudum titriyordu. Bişey olmaz yeme ama kokla dediler . Bilinçsizdim zaten . ben sigara bile hayatımda ağzıma sürmedim. Doktorumla görüştüm kan tahlili yaptım değerlerim çok düşmüş Demir kan vitamin bu yüzden olabilirmiş kesinlikle uzak dur dedi oyle yapmaya çalişiyorum 15 tane iğne b 12 vitamini iki kutu kan ve Demir hapı verdi .

İlaçları kullandığımdan beri çok istemiyorum. Yine arzum var ama ağlatacak şekilde degil .

İlaçları kullandığımdan beri çok istemiyorum. Yine arzum var ama ağlatacak şekilde degil .

Gecmis olsun hic vitamin kullanmiyormuyduz onceden bu kadar degerlerinizin dusme nedeni var mi dr unuz hic test ypmams miydi hangi hastaneye kintrol oluyordunuz

O bisey olmaz yeme ama kokla diyenleri de hayatindan cikarman da iyi bir tedavi yontemi olacaktir. Gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…