- 14 Eylül 2015
- 562
- 337
- 103
Kizlar ben daha once de yazmistim esimle sorunlarim vardi küsüp hic konusmuyoduk ama simdi daha kotu oldu cok am cokkkk buyuk kavga ettik yine sacmasapan bsey ama o benim gururumu ben ee onunkini paramparca ettk soyleneblecek en agir seyleri soyledik bundan daha buyuk kavga olamaz nerdeyse ustume yuruycekti sebebi sorarsaniz tv yani cok kucuk bsey ben burak ozcvit yakisikli dedgm icin acildi konu ama sonra bambaska yerlere gtti sonra ne ben kendimi kontrol edebildim ne o... Ustelik annemler de bize gelcekti bsey belli etmemeye calistik ama onlar gidince ben bi odada o salonda hic konusmuyoruz ben yemek de hazirlamadm kendim yemistim ona da tabak cikardim acikinca yesin dye smdi salata yapiyo galiba ama ben odadan cikmalimiyim ben cok kirginim cok agir konustk ciksam napym bi akil verin hapishanede gibiyimmmm deliricemmmm kafayi yemek uzereyimmm buarada yanina gidip askim yardim edym flanlarla da duzelecek bi durum degllll ki benim de icimden gelmiyi zaten ama bu boyle nereye kadar gtcek yaaaa