Deliricem yardim edin nolur ben simdi napmaliyim cokkkkk kirginim ama o da cok kirgin offf

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
337
103
Kizlar ben daha once de yazmistim esimle sorunlarim vardi küsüp hic konusmuyoduk ama simdi daha kotu oldu cok am cokkkk buyuk kavga ettik yine sacmasapan bsey ama o benim gururumu ben ee onunkini paramparca ettk soyleneblecek en agir seyleri soyledik bundan daha buyuk kavga olamaz nerdeyse ustume yuruycekti sebebi sorarsaniz tv yani cok kucuk bsey ben burak ozcvit yakisikli dedgm icin acildi konu ama sonra bambaska yerlere gtti sonra ne ben kendimi kontrol edebildim ne o... Ustelik annemler de bize gelcekti bsey belli etmemeye calistik ama onlar gidince ben bi odada o salonda hic konusmuyoruz ben yemek de hazirlamadm kendim yemistim ona da tabak cikardim acikinca yesin dye smdi salata yapiyo galiba ama ben odadan cikmalimiyim ben cok kirginim cok agir konustk ciksam napym bi akil verin hapishanede gibiyimmmm deliricemmmm kafayi yemek uzereyimmm buarada yanina gidip askim yardim edym flanlarla da duzelecek bi durum degllll ki benim de icimden gelmiyi zaten ama bu boyle nereye kadar gtcek yaaaa

Çok gereksiz incir çekirdeğini doldurmayacak bir tartışma bence.
Bunun için insan tartışmaz bile ki siz birbirinizin gururunu kırma noktasına gelmişsiniz.
Birbirinizden kaçarak halledemezsiniz, bir şekilde konuşmak durumundasınız.

Bence esiniz de Fahriye Evcen'e cok guzel bi kadin deseydi,sonuc daha kotu olabilirdi.:KK59:

Ben mi adim atmaliyim o mu ama ikimiz de cok kirginizz

Bence öncelikle odadan çıkın, kırgınlığın sebeplerini konuşmadan halledemezseniz, değilse bu kırgınlıklar en ufak bir tartışmada, bir bakışta bir sözde yeniden gündem konusu olur.. Şu an yemek yiyorsa yanına gidin, sonuçta eşiniz ,ona kırgınlığınızı anlatın,Konuşun , sonra onu dinleyin, o da kırgınsa vardır makul bir sebebi..

Büyüklük sende kalsın git konuş gerisini eşin getirir nasılsa abuk sabuk şeyler için şu mübarek günde şeytanları sevindirmeyin

aynen bencede siz konuşun çok üzüldüm bunlar çok ufak şeyler ama insan o anda düşünemiyor galiba o_O

Valla hakaretlere bagli. Gururumu ve onurumu ayaklar altina aldiysa yuzune bile bakmam.

Kizlar tesekkur ederim ben odadan ciktim salona geldm o da mutfaktaydi balik kzartms sofra hazirlams yemek yedik simdi pek konusmadik ama bakalm nolcak

Back
X