Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
Staj için babanemlerde kalıyorum farklı bi sehirde zaten burda arkadaşım falan da yok evde çıldırıcam sıkıntıdan zaten babanem çok titiz düzenli biri falandır öyle evde birinin kalmasını pek istemez. Her şey düzgün düzenli olsun ister. Bana hissettirmedi ama az önce söylendi neymiş cam kapı açmıyomuşum nasıl bulduysam öyle bırakıcakmışım ev kızıymış ben bilmem ne. Babam da diyor o yaşlı kadın ben sana söylemedim mi alınma dediklerine diye. Tamam yaşlı da sonuçta düşüncelerini söylüyo yani ben de duvar değilim. O söylenicek ben herş şeye he diyeceğim, diyemiyorum işte. Yaptığım şey de sadece yattığım odanın perdesini açmamışım bu, ama balkon falan açık ve yatagımı falan da topluyorum sabah işe giderken bile. Az önce babam aradı babanemi ona anlattı işte ben bişey demedim diyo. Benim huyumu bilmiyo musun ben titiz kadınım o zaman ben de çekemem nereye giderse gitsin böyle olmaz kedi bile s.ıçınca kapatıyo falan dedi. Hayır gören de odanın içine ettim dağıttım sanar. Bin pişman oldum cidden hiç çekemicem napcam bilmiyorum ya. Ananeme mi gitsem kalmaya babam da ayıp olur diyo.