Merhaba canım,
Ben de OKB liyim ve seni coook iyi anliyorum.
Bu hastalikta kaygi yuksek seviyededir. Asla gerceklesmeyecek şeyler için ''ya olursa,ya öyle yaparsam...''vs. Tarzi korkular duyariz. Aslinda aklimiz basimizdadir ama beynimizde emin olma merkezi düzgün calismadigi için sürekli "ya...yaa olursa" gibi sorular sorariz,bir turlu emin olamayiz,birilerinin bizi rahatlatmasini isteriz konuşup. İkna olduğumuzu sahip kisa bir sure rahatlariz fakat kaygi dolu sorular tekrar beynimize üşüşmeye baslar. Bu kisir dongudur. Ama inan geçici bir durum.su anda beyninde hormon dengesiz liginden kaynaklanıyor bu takintilar. Doktorunun verdiği ilaclari düzenli kullan bir sure sonra etki edecektir. Doktoruna sürekli temasta ol. İnan bana geçecek,sen kimseye zarar vermeyeceksin.su anda çok aci çektiğini biliyorum ama geçecek. Sana tavsiyem spor yapman,bol bol balik yemen...omega 3 de kullanabilirsin. Çok iyi beslen. Yüzmeye gidebilirsin. Tekrar ediyorum korktuğunu sşeyler olmayacak,kaygilarin yersiz,saçma...bir sure sonra bunu sen de anlayacaksın. Son olarak kişisel gelişim kitapları oku,açik havada yürüyüş yap güneş isigi iyi gelecektir.
Kendine iyi bak.