Deliriyormuyum...Kabuslar kabuslar...

moryel-00

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
106
62
18
Gecen gece esim denen manyak mutfaktan satirla kesip oldurucem dedikten sonra orda satirin oldugu kasiklikta catir catur bisiler aradiktan sonra bende ondan ayirdigim yatakta yatmis uyumak üzereydim.
Gece ise bu psikolojiyle uyuyunca ben olanlar oldu.kapida biri var gibi ama o degil bu elinde kanca gibi bisi var kurtarin beni diye bagirmaya baslamasim o sirada heralde diger odadan o gelmiş onunda elinde satır var gibi gördüm bu kezde titremeye bagirmaya basladim sonra o beni kendime getirmeye calisti gel yatagimiza gidelim dedi bende git badimdan dedim anladimki butun bunlar kabusmus.
Ertesi sabah mutfakta ne dedigini duydum o sekilde uyuyuncada kabuslar gördüm bende insanim dedim.oda ben öyle birsey demedim dedi....
Nasil derki bunu benmi uyduruyorum yani dedi dedi duydum .
Olmuyor olmuyor olmuyor...
Deliyorummm....

Konularınızı okudumda eşiniz bunları söylüyo size ama hiç birini hatırlamıyomu ya da hatırlamıyomus gibi mi davranıyo? Ben cok korkmaya basladım sizin icin bi doktora gidin ayrı kalın biraz bence nasıl dayanıyosanız bunlara

Konularınızı okudumda eşiniz bunları söylüyo size ama hiç birini hatırlamıyomu ya da hatırlamıyomus gibi mi davranıyo? Ben cok korkmaya basladım sizin icin bi doktora gidin ayrı kalın biraz bence nasıl dayanıyosanız bunlara
Aynen demedim yapmadım söylemedim diyor bende korkuyorum...

Gecen gece esim denen manyak mutfaktan satirla kesip oldurucem dedikten sonra orda satirin oldugu kasiklikta catir catur bisiler aradiktan sonra bende ondan ayirdigim yatakta yatmis uyumak üzereydim.
Gece ise bu psikolojiyle uyuyunca ben olanlar oldu.kapida biri var gibi ama o degil bu elinde kanca gibi bisi var kurtarin beni diye bagirmaya baslamasim o sirada heralde diger odadan o gelmiş onunda elinde satır var gibi gördüm bu kezde titremeye bagirmaya basladim sonra o beni kendime getirmeye calisti gel yatagimiza gidelim dedi bende git badimdan dedim anladimki butun bunlar kabusmus.
Ertesi sabah mutfakta ne dedigini duydum o sekilde uyuyuncada kabuslar gördüm bende insanim dedim.oda ben öyle birsey demedim dedi....
Nasil derki bunu benmi uyduruyorum yani dedi dedi duydum .
Olmuyor olmuyor olmuyor...
Deliyorummm....
Sizin "oldu" dediğinize eşiniz "olmadı" diyorsa acil doktor!

eski konularini okudum..
doktor yardimi almayi kabul etmez mi?
herseyden once sen bu adamla evli kalmak istiyor musun,cunku bosanmayla ilgili de konu acmissin.
eger ilerisini hayal edemiyorsan ayir yollarinizi ya da tedavi olun.

Kesinlikle ruh ve sinir hastalıklarına görünmelisiniz.3. Sayfa haberlerindeki okumak istemiyoruz sizin konuyu

daha önceki iki konunuzuda anımsıyorum...
kk hatunları denebilecek şeyleri demiş önerilecek şeyleri önermişlerdi
ben konuya yorum yapmamıştım ama sizde bile isteye o evi hemde maddi manevi gücünüz olduğu halde terketmiyorsanız,
ya ciddi problemi olan sizsiniz yahut da burada milleti korkutmak niyetindesiniz...
belkide kk ahalisi olarak şöyle sağlamca bir FAKE kişi ve konu ile karşı karşıyayızdır! ha ne dersiniz?

Bu durumu değiştirmek için ne yapıyorsunuz?
Yine aynı öneriler gelecek: Doktora git, boşan vs vs. Boşuna konu açıp milleti de korkutuyorsun.

Her seferinde ayni tür konuyu açıp her seferinde de buradaki insanlar size üzülüp doktora gidin diyorlar başka öneriler buluyorlar ama siz napiyorsunyz Hiç
Biraz da çözümlere dikkat edin uygulayın
Hala oldugunuz yerde sayıyorsunuz
Daha ne yapabiliriz buradan size

Zaman zaman kendinizi tehlikede hissettiginiz ya da yolda falan yaninizdan gecen herhangi bir insanin size zarar verebilecegini dusundugunuz tedirgin oldugunuz oluyor mu ? Benzeri seyleri daha once de yasamissiniz saniyorum. Uzman yardimi almanizi tavsiye ederim bir hemsire olarak.
Eski konulara goz atinca cift olarak gitmenizin daha dogru olacagini dusunmye basladim

Son düzenleme:
belki de eşiniz söylemiyor siz halüsülasyon görüyorsunuz. birlikte bir psikiyatra gitmelisiniz acilen.

daha önceki iki konunuzuda anımsıyorum...
kk hatunları denebilecek şeyleri demiş önerilecek şeyleri önermişlerdi
ben konuya yorum yapmamıştım ama sizde bile isteye o evi hemde maddi manevi gücünüz olduğu halde terketmiyorsanız,
ya ciddi problemi olan sizsiniz yahut da burada milleti korkutmak niyetindesiniz...
belkide kk ahalisi olarak şöyle sağlamca bir FAKE kişi ve konu ile karşı karşıyayızdır! ha ne dersiniz?
Fake kişi filan değilim ha deyince oluyormu bazı seyler ...buraya yasadigim seyleri yasadimm hepsi dogru hepsi gercek.icimi döktüm kime anlatilirki bunlar yanliz olmadığımi hissettim cogu yorumda psikolojikmen kendimi hazırlıyorum sona ..
Pılımi pirtimi toplayip baba evine gelmiycem basks bir sehirde sil bastan hayat kurucam kafamda şekilleniyor tek tek cokkk zorrr coookk
O kadar sevgi dolu yüreğim sevgisiz birinin elinde harap oldu gitti.
Kolaymi hiç degil ama basaricam...

Onceki konuyda okumuştum. Kari koca psikiyatriste gorunun bence. Sizin icin yapilacak baska birsey yok.

Back
X