deliriyorum.babamı kaybettim :((

aysenazzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1.496
21
158
39
2 nisan 2012 gecesi babamı trafik kazasında kaybettim.az önceden beride kaza videosunu izleyip duruyorum. 17 eylüldede minik kızımı 12 günlükken kaybettim.
sanırım su an delirme asamasındayım. babamı cok özlüyorum.kızımın acısından bahsetmiyorum bile. o hiçbi acıya benzemiyo. babamın sesi yankılanıyo kulagımda.
deliriyomuyum sanki ne.???? babamı ilk kaybettiğim zamanlar izlemiştim kaza videosunu. bu aksamki yalnızlık bana hiç yaramadı. :'((((((((((

2 nisan 2012 gecesi babamı trafik kazasında kaybettim.az önceden beride kaza videosunu izleyip duruyorum. 17 eylüldede minik kızımı 12 günlükken kaybettim.
sanırım su an delirme asamasındayım. babamı cok özlüyorum.kızımın acısından bahsetmiyorum bile. o hiçbi acıya benzemiyo. babamın sesi yankılanıyo kulagımda.
deliriyomuyum sanki ne.???? babamı ilk kaybettiğim zamanlar izlemiştim kaza videosunu. bu aksamki yalnızlık bana hiç yaramadı. :'((((((((((

offf canım içim çok kötü oldum bir anda ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş, ölüm hepimiz için metanetini korumaya çalış burdan söylemesi kolay tabi diyebilirsin ama kızın orda senin şefaatçin olacak melek annesi, orda seni bekliyor kuzun bunu düşün, inşallah yeniden anne olacaksın, Allah sabır versin.

yanına çağırabileceğin kimse yok mu? Allah rahmet eylesin :( çok acı, lütfen seyretme videoyu canım, acını daha fazla arttırma.

babacığın da bebeciğin de huzur içindeler.

yalnız kalma ama, birini mutlaka çağır

neden o videoyu izleyip duruyorsun arkadaşım.
Kendine eziyet ediyorsun resmen.
Kendine bunu yapma.
Lütfen izleme hatta yok et o görüntüleri.
Çok ağır acılar yaşamışsın ama sen böyle yaptıkça kendinede zarar vereceksin.
Lütfen yanına birini çağır, yalnız kalma acını paylaş, ağla , bağır ama bunu yapma.

deliriyomuyum sanki ne.???? babamı ilk kaybettiğim zamanlar izlemiştim kaza videosunu. bu aksamki yalnızlık bana hiç yaramadı. :'(((((((((([/QUOT

:((CANIM YAAAA RABBİM SABRINI ARTTIRSIN İNŞ.ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN:((

Rabbım metanet nasıp etsın cok zor seyler yasamıssın yınede dua et RABBIM acılarını unutturacak daha beterını vermesın
mutlu gunlerın senınle olması dılegıyle...

deniyorum deniyorum yok olmuyo :((( eşim bi tanıdıgına gitti nerden bilsin garibim halimi. videoyu silmek??? bilgisayarıma indirmedim bile. netten cihan haber ajansından izliyorum. cok uzun zamandır acmamıstım. bu aksam kızımın acısını gene yasarken bi anda gene babam aklıma düştü. sesini hissettim sanki. nasıl anlataBilirimki bu içinden çıkamadıgım duyguları. karmakarısıgım. babamla biraz küs ayrılır gibi olduk. su an o son gördüğüm hali geliyo gözümün önüne. biçareydi sanki. tüm cocukları ondan uzak duruyordu. :((( içimdeki duyguyu anlayamıyorum. kızımıda tamamen yasadıgım strestten kaybettim. :(( herseye ragmen tek kızdıgım kişi kendim. kızıma karsı cok sucluyum. yasadıgım strestleri geri plana atıp ona odaklanamadım. :(((( kızım bi melek. babam mekanın cennet olsun. Allahım rahmetini üstünden esigemesin inş :(((

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin cnm benim yaa Rabbim yardımcın olsun bencede yalnız kalma ya bir yere git yada birini çağır insan yalnızken daha çok düşünür

Başınız sağolsun psikolojik destek almanız iyi olur diye düşünüyorum umarım bu süreci hızlı bir şekilde atlatırsınız.

o videoları izlemeyin
siz akıl sağlığınızı kaybederseniz babanız dahil kimseye faydanız olmaz
şimdi akıl ve beden sağlığınız yerindeyken babanız için faydalı şeyler yapın
onun sizden beklediği çok şey vardır şu an
tek ihtiyacı dua, sadaka, hayır
ölüm bir bilettir, son değil
babanız yok olmadı
siz de onunla buluşacaksınız
iş ki bu buluşma için hazırlık yapın
hayırlı evlat olun, hayır yollayın
sizler de ebedi aleme gidince babanız için kim hayır işler ki
fırsat varken onu mutlu edecek şeyleri yapın da güzel bir alemde babanız ve bebeğinizle buluşun
ölümün son olmaması, insanların yok olmaması, inananlar için müjde değil mi
tüm sevdiklerinizle yeniden kavuşacağınızı bilmek mutlu etsin sizi
size daha önce de yazdım, bebeğiniz cennet çocuğu oldu
yüzlerce yıl yaşasa bu makamı elde edemezdi
Allah rahmet etsin, size sabır versin

canım benım öncelıkle allah yardımcın olsun

,rabbım mekanlarını cennet eylesın dıyorum .

fakat canım zor bır surecten gecerken o vıdeyu tekrar

tekrar ızlemen sana ıyı gelmeyecektır .sana tavsıyem

o vıdeoları kaldır ortadan .ıyılesme surecını hızlandırmak

ıcın acıl psıkologa gorun .cunku yasadıgın sey kolay degıl

zor bır surecten gecıyorsun agır bır travma gecırıyorsun .

mutlaka doktora gıt sakın ıhmal etme .

rabbım sabır versın

o videoları izlemeyin
siz akıl sağlığınızı kaybederseniz babanız dahil kimseye faydanız olmaz
şimdi akıl ve beden sağlığınız yerindeyken babanız için faydalı şeyler yapın
onun sizden beklediği çok şey vardır şu an
tek ihtiyacı dua, sadaka, hayır
ölüm bir bilettir, son değil
babanız yok olmadı
siz de onunla buluşacaksınız
iş ki bu buluşma için hazırlık yapın
hayırlı evlat olun, hayır yollayın
sizler de ebedi aleme gidince babanız için kim hayır işler ki
fırsat varken onu mutlu edecek şeyleri yapın da güzel bir alemde babanız ve bebeğinizle buluşun
ölümün son olmaması, insanların yok olmaması, inananlar için müjde değil mi
tüm sevdiklerinizle yeniden kavuşacağınızı bilmek mutlu etsin sizi
size daha önce de yazdım, bebeğiniz cennet çocuğu oldu
yüzlerce yıl yaşasa bu makamı elde edemezdi
Allah rahmet etsin, size sabır versin

emin olun bunları biliyorum ama bazen cok agır geliyo. hayırlarımı ona gönderiyorum elimden geldigince. onun buna ihtiyacı oldugunuda biliyorum. eminim benden daha beter durumda olanlar vardır.Allahım beterinden esirgesin diyorum. ama bazen yasadıklarım cok agır geliyo. ne düşünecegimi bilmiyorum.biraz dargın ayrıldıgımızamı yanayım yoklugunamı yasadıklarım sayesinde kızımı kaybetymememi???? hersey karman corman.

Allah yardımcınız olsun.
Çok büyük kayıplar yasamıssınız.
Lütfen o videoyu bir daha izlemeyin.
Acınızı sürekli tazeler durur.

Mekanları cennet olsun.Rabbim sabır versin sizede

Çok kötü oldum :( Çünkü dünde ben böyleydim sabaha kadar uyuyamadım babacığım aklımdan çıkmıyodu. Akşam ağlama krizi geçirdim resmen.. Lütfen yapmayın böyle, kapatın o videoyu, izlemeyin bi daha :( Allah rahmet eylesin onu da minik yavrunuzu da, mekanı Cennet olsun Babacığınızın :43:

Canım benim:(
lütfen bu işkenceyi kendine yapma!
Sana hüzün veren şeylerden uzak durmaya çalış bu aralar, O kenardaki resim gibi:26:?
Allah mekanlarını cennet eylesin, sizlerde sabır versin!

Ay nolur kapat izleme çok üzüldüm.Lütfen.. İkisi de çok ama çok ağır gelmiş olmalı evet ama kaldırabilirsin onlar için güzel dualar et şu an tek ihtiyaçları olan bu

Çok kötü oldum :( Çünkü dünde ben böyleydim sabaha kadar uyuyamadım babacığım aklımdan çıkmıyodu. Akşam ağlama krizi geçirdim resmen.. Lütfen yapmayın böyle, kapatın o videoyu, izlemeyin bi daha :( Allah rahmet eylesin onu da minik yavrunuzu da, mekanı Cennet olsun Babacığınızın :43:

Allah senin babanada rahmet eylesin cnm. agır derin bi yara bu. :(

Canım benim:(
lütfen bu işkenceyi kendine yapma!
Sana hüzün veren şeylerden uzak durmaya çalış bu aralar, O kenardaki resim gibi:26:?
Allah mekanlarını cennet eylesin, sizlerde sabır versin!

Allah razı olsun cnm. o kenardaki resim benim bütün dünyam.onu ordan silmek yada telefonumdan vs. yüreğimden silememki onu acısıda görmemekle dinsin. Allahım kimseye yasatmasın bu agır acıyı

Allah senin babanada rahmet eylesin cnm. agır derin bi yara bu. :(

Allah razı olsun cnm. o kenardaki resim benim bütün dünyam.onu ordan silmek yada telefonumdan vs. yüreğimden silememki onu acısıda görmemekle dinsin. Allahım kimseye yasatmasın bu agır acıyı
Allah sendende razı olsun canım.
seni cok iyi anlıyorum, kuzucugunu yüreğinden silmek gibi oldugunda inanırım!
ama canım benim her bakdiginda, gördüğünde bu ruhuna zarar vermeyecekmi?
Keske guzel tatlı bir kutu hazırlasan:$ ne bileyim ondan kalan guzel hatiralari orda saklsan? Hitiyacin oldugunda acar tekrar baksan:26:daha cok üzülmeni istemem :(

Bir şey dicm videoyu kaldırmalarını talep etsen haber ajansına böyle aklına düştükçe izlemek sana zarar verir :50: Bu Erzurum'da olan kaza videosu mu istersen ben yazayım mail atayım , eğer istersen tabi yoksa işine karışmak istemem.Ama böylesi senin için daha kötü :31:

Son düzenleme:
Back
X