Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok çok çokkkkk üzüldüm canım ALLAH sana sabır versin dayanma gücü versin.
Bende babamı kaybettim 9 Mayıs 2012 de...
Akciğer kanseriydi 11 ay savaştık herşey düzene girecek derken 20 günde hastalık aldı onu bizden
Bu durumu yaşamak ne kadar zorsa anlatmakta o kadar çok zor. Her an her saniyesi aklında yaşadığın şeyleri unutamıyorsun.
Ama herkesin söylediği birşey var zamanla unursun böyle yaşamaya bir gün alışacaksın diye ama zaman acıyı unutturmuyor yada üstünü örtmüyor sadece birazcık daha hafifliyor ilk gün kü gibi olmuyor. Öyle de gitmiyor hayat ne yazık ki
Ne yapsan çaresi yok. En azından sen kendini yıpratma eşine ve ailene bağlan sıkı sıkıya ki birazcık daha hafiflesin acıların.
Aradan 9 ay geçmesine rağmen unutamıyorum bir babam olduğunu hala eve gelecekmiş gibi o varmış gibi yaşıyoruz evde. Bir kız kardeşim, ben ve annem kaldık yapayalnız..
Hiç kolay değil. ALLAH kimseye yaşatmasın ama ben seni çok iyi anlıyorum.
Canım az daha sabır Allah güzel günler de yaşatacak dilerim.![]()
berra başın sağolsun canım
Allah taksiratını affetsin babanın ve rabbim annenin,senin ve kardeşin yar ve yardımcısı olsun amin![]()
2 nisan 2012 gecesi babamı trafik kazasında kaybettim.az önceden beride kaza videosunu izleyip duruyorum. 17 eylüldede minik kızımı 12 günlükken kaybettim.
sanırım su an delirme asamasındayım. babamı cok özlüyorum.kızımın acısından bahsetmiyorum bile. o hiçbi acıya benzemiyo. babamın sesi yankılanıyo kulagımda.
deliriyomuyum sanki ne.???? babamı ilk kaybettiğim zamanlar izlemiştim kaza videosunu. bu aksamki yalnızlık bana hiç yaramadı. :'((((((((((