deliriyorum.babamı kaybettim :((

Canım benim ya...
Ne denir ki böyle konularda...Kilitleniyorum, hiç bir şey yazamıyorum...

Allah yardımcın olsun, içini ferahlatsın canım...Bol bol inşirah suresi oku lütfen...

Kaybettiklerinin mekanı cennet olsun inşallah...

öncelikle başınız sağ olsun tabi üzülmemek elde değil ama dirençli olman lazım dünyaya kazık çakacak deiliz elbet hepimizin sırası gelecek ailene allahtan sabır dilerim

Başınız sağolsun,yaşadıklarınız çok ağır şeyler ama şuan dua etmekten başka bir çareniz yok.
Özlem hep içinizde olacak,sızısı da..
Bebeğiniz zaten cennette,Allah babanızın mekanını da cennet etsin..
Ve lütfen o videoyu izlemeyi bırakın ve babanızı hep güzel anlarıyla hatırlamaya çalışın..

Ben de annemi kaybettim 2,5 ay önce,annem 4 yıl boyunca kanserle savaştı ve yenik düştü..
İçinizdeki acının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum çünkü benim de birtanecik annem toprak altında..
Ve inanır mısınız,annemin son 4 yılına ait 1 tek fotoğrafı bile yok bende,çekmedim hiç..
Kanser onu eritirken ve onu kaybedeceğimi bildiğim için,o günlere ait bir resmi veya görüntüsü olmasın istedim.
4 yıl önce bugünü düşünüyordum ama annem hastanede benim kollarımda pes etti ve son nefesini verirken ben onun yanaklarını okşuyordum..
O günlere dair resim yok ama hafızamda sadece son hastane günlerimiz ve son gecemiz ve onun buradan ayrılışı var..
Acım çok yeni ama ben de umutla son günlerini ve son 4 yılımızı unutup,annemin hastalanmadan önceki o tatlı hallerini
anımsamak istiyorum..
Hergün onun için dua ediyor ve sabır diliyorum Allahtan...

Siz de o kötü görüntülerden uzaklaşın,babanızla sadece güzel anılarınızı düşünün..
Hepimizin gideceği yer orası..
Allah hepimize sabırlar versin..

Başınız sağolsun çok üzüldüm :26:Rabbim sabırlar versin size belliki çok zor bir dönemden geçmişsiniz önce babanız sonra bebeğiniz çok zor gerçekten... inşallah bundan sonra yüzünüz güler en kısa zamanda yeniden anne olursunuz umarım:26:

Öncelikle başınız sağolsun,Allah rahmet eylesin.
Bence bir psikologa gitmenizde fayda var.

Çok çok çok çokkkkk üzüldüm canım ALLAH sana sabır versin dayanma gücü versin.

Bende babamı kaybettim 9 Mayıs 2012 de...
Akciğer kanseriydi 11 ay savaştık herşey düzene girecek derken 20 günde hastalık aldı onu bizden :(

Bu durumu yaşamak ne kadar zorsa anlatmakta o kadar çok zor. Her an her saniyesi aklında yaşadığın şeyleri unutamıyorsun.
Ama herkesin söylediği birşey var zamanla unursun böyle yaşamaya bir gün alışacaksın diye ama zaman acıyı unutturmuyor yada üstünü örtmüyor sadece birazcık daha hafifliyor ilk gün kü gibi olmuyor. Öyle de gitmiyor hayat ne yazık ki :(
Ne yapsan çaresi yok. En azından sen kendini yıpratma eşine ve ailene bağlan sıkı sıkıya ki birazcık daha hafiflesin acıların.

Aradan 9 ay geçmesine rağmen unutamıyorum bir babam olduğunu hala eve gelecekmiş gibi o varmış gibi yaşıyoruz evde. Bir kız kardeşim, ben ve annem kaldık yapayalnız..

Hiç kolay değil. ALLAH kimseye yaşatmasın ama ben seni çok iyi anlıyorum.

benimle bu acıyı yasayanların oldugu bi gercek. Allahım mekanlarını cennet eylesin inş.
Garip bi duygu bu. Bi yandan özlem bi yandan kızgınlık bi yandan hayata devam etmek...
Anlatmak isterken yetersiz kalması kelimelerin... Babamı kaybedeli 10 ay,kızımı kaybedeli 5 ay oldu.
Bide beynimdeki tümörle ugrasıyorum.ii huylu ama küçülmeyen 5 aydır. Sanırım yoruldum. :(((

Çok çok çok çokkkkk üzüldüm canım ALLAH sana sabır versin dayanma gücü versin.

Bende babamı kaybettim 9 Mayıs 2012 de...
Akciğer kanseriydi 11 ay savaştık herşey düzene girecek derken 20 günde hastalık aldı onu bizden :(

Bu durumu yaşamak ne kadar zorsa anlatmakta o kadar çok zor. Her an her saniyesi aklında yaşadığın şeyleri unutamıyorsun.
Ama herkesin söylediği birşey var zamanla unursun böyle yaşamaya bir gün alışacaksın diye ama zaman acıyı unutturmuyor yada üstünü örtmüyor sadece birazcık daha hafifliyor ilk gün kü gibi olmuyor. Öyle de gitmiyor hayat ne yazık ki :(
Ne yapsan çaresi yok. En azından sen kendini yıpratma eşine ve ailene bağlan sıkı sıkıya ki birazcık daha hafiflesin acıların.

Aradan 9 ay geçmesine rağmen unutamıyorum bir babam olduğunu hala eve gelecekmiş gibi o varmış gibi yaşıyoruz evde. Bir kız kardeşim, ben ve annem kaldık yapayalnız..

Hiç kolay değil. ALLAH kimseye yaşatmasın ama ben seni çok iyi anlıyorum.

berra başın sağolsun canım :5:
ALLAH taksiratını affetsin babanın ve RABBİM annenin,senin ve kardeşin yar ve yardımcısı olsun AMİN:5:

berra başın sağolsun canım :5:
Allah taksiratını affetsin babanın ve rabbim annenin,senin ve kardeşin yar ve yardımcısı olsun amin:5:

amin canım benim sağolasın. çok teşekkür ederim dileklerin için.
Allah tüm ölmüşlerimizin taksiratını affetsin rahmet eylesin.

2 nisan 2012 gecesi babamı trafik kazasında kaybettim.az önceden beride kaza videosunu izleyip duruyorum. 17 eylüldede minik kızımı 12 günlükken kaybettim.
sanırım su an delirme asamasındayım. babamı cok özlüyorum.kızımın acısından bahsetmiyorum bile. o hiçbi acıya benzemiyo. babamın sesi yankılanıyo kulagımda.
deliriyomuyum sanki ne.???? babamı ilk kaybettiğim zamanlar izlemiştim kaza videosunu. bu aksamki yalnızlık bana hiç yaramadı. :'((((((((((

kötü oldum ya :43:

Allah küçük meleğini ve babacını rahmet eylesin, sanada sabırlar versin... hiçbişey içinde kendini suçlama Allahın takdiri buymuş.. hem ölüm yeni bi başlangıç.. asıl biz yalan dünyadayız, onlar gerçek alemde.. Allah sizi cennetinde kavuştursun...

Son düzenleme:
Back
X