- 2 Şubat 2017
- 3.372
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Sorunlu hayatımı burda bilen bilir.Elimi nereye atsam kuruyor.Kurutuyorum ....ugursuzum sanırım....Ne olur bir akıl verin tatlişlerim.Suçluyum ama hayatımda ilk kez kendim için bişey istedim çok şey mi isitedim anlamadım.suçluyum ama kadın pskolojisini kim anlar.Eşim de böyle şeye müsade etmezdi ki.Ben babamı bebek aşta kaybettim.Halalarım amcalarım ve ben "ortaklığın giderilmesi"davamız sonuçlandı mallar satışa çıkıyor.Bende bu paraya güvenerek 5.000n tl kredi çektim.Buruş buruş sarkık bir karnım var.karın germe ameliyatı için eltim ve ben arkadaşıyla anlaştık.aramızda kalması kaydıyla.Ameliyatı olucaktım ücretten eşimin haberi olmayacaktı.ben onu ufak taksitlerle ödeyecektim.Sigorta karşılayacaktı güya.Görümcemde aynı Dr olmak isteyince sigortanın karşılamadıgı ortaya çıkmış ve kadın benim yüzümden eşinden birde tokat yemiş

Eşimi aramış o tarafta kıyamet bizim tarafta kıyamet (eşimde haklı)ama söylesem bile anlayış göstermezdi işin içinde para olunca.oysaki ben parayıa lınca borçlarımızı ödiyecek eşime iş yeri açacak bi de hayalini kurdugum ameliyatı olacaktım.berbatım kızlar ameliyatımın ertelendiğine mi yanayım.olanlara mı yanayım o kadına mı yanayım
((