Deliriyorum yardmm!!!

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.372
3.509
133
Sorunlu hayatımı burda bilen bilir.Elimi nereye atsam kuruyor.Kurutuyorum ....ugursuzum sanırım....Ne olur bir akıl verin tatlişlerim.Suçluyum ama hayatımda ilk kez kendim için bişey istedim çok şey mi isitedim anlamadım.suçluyum ama kadın pskolojisini kim anlar.Eşim de böyle şeye müsade etmezdi ki.Ben babamı bebek aşta kaybettim.Halalarım amcalarım ve ben "ortaklığın giderilmesi"davamız sonuçlandı mallar satışa çıkıyor.Bende bu paraya güvenerek 5.000n tl kredi çektim.Buruş buruş sarkık bir karnım var.karın germe ameliyatı için eltim ve ben arkadaşıyla anlaştık.aramızda kalması kaydıyla.Ameliyatı olucaktım ücretten eşimin haberi olmayacaktı.ben onu ufak taksitlerle ödeyecektim.Sigorta karşılayacaktı güya.Görümcemde aynı Dr olmak isteyince sigortanın karşılamadıgı ortaya çıkmış ve kadın benim yüzümden eşinden birde tokat yemiş:KK17::KK61::KK61::KK61::KK61:Eşimi aramış o tarafta kıyamet bizim tarafta kıyamet (eşimde haklı)ama söylesem bile anlayış göstermezdi işin içinde para olunca.oysaki ben parayıa lınca borçlarımızı ödiyecek eşime iş yeri açacak bi de hayalini kurdugum ameliyatı olacaktım.berbatım kızlar ameliyatımın ertelendiğine mi yanayım.olanlara mı yanayım o kadına mı yanayım :(((

İyi de eşinizin ücretten haberi olurdu estetik netice de bu herkes bilir bunun ücretli olduğunu. Biraz can sıkıcı olmuş am anlıyorum sizi ben de dişlerime taktım bir ara o dönem az param olmasına rağmen zorluk içibde yaptırdım. Yapacak bir şey yok artık olan olmuş

İyi de eşinizin ücretten haberi olurdu estetik netice de bu herkes bilir bunun ücretli olduğunu. Biraz can sıkıcı olmuş am anlıyorum sizi ben de dişlerime taktım bir ara o dönem az param olmasına rağmen zorluk içibde yaptırdım. Yapacak bir şey yok artık olan olmuş
yemin ederim dokunsaşar ağlıycam :/

Sorunlu hayatımı burda bilen bilir.Elimi nereye atsam kuruyor.Kurutuyorum ....ugursuzum sanırım....Ne olur bir akıl verin tatlişlerim.Suçluyum ama hayatımda ilk kez kendim için bişey istedim çok şey mi isitedim anlamadım.suçluyum ama kadın pskolojisini kim anlar.Eşim de böyle şeye müsade etmezdi ki.Ben babamı bebek aşta kaybettim.Halalarım amcalarım ve ben "ortaklığın giderilmesi"davamız sonuçlandı mallar satışa çıkıyor.Bende bu paraya güvenerek 5.000n tl kredi çektim.Buruş buruş sarkık bir karnım var.karın germe ameliyatı için eltim ve ben arkadaşıyla anlaştık.aramızda kalması kaydıyla.Ameliyatı olucaktım ücretten eşimin haberi olmayacaktı.ben onu ufak taksitlerle ödeyecektim.Sigorta karşılayacaktı güya.Görümcemde aynı Dr olmak isteyince sigortanın karşılamadıgı ortaya çıkmış ve kadın benim yüzümden eşinden birde tokat yemiş:KK17::KK61::KK61::KK61::KK61:Eşimi aramış o tarafta kıyamet bizim tarafta kıyamet (eşimde haklı)ama söylesem bile anlayış göstermezdi işin içinde para olunca.oysaki ben parayıa lınca borçlarımızı ödiyecek eşime iş yeri açacak bi de hayalini kurdugum ameliyatı olacaktım.berbatım kızlar ameliyatımın ertelendiğine mi yanayım.olanlara mı yanayım o kadına mı yanayım :KK43:((

Canımmm üzülme sakın eşini al karşına uzun uzun anlat psikolojik bakımdanda normal hayattada neler yaşadığını bence anlayışla karşılayacak kendini iyi hissetmediğini bunları konuş bence eşin kıyamaz anlamaya çalışır seni.. haklı olarak şaklamışsın ama hata yapmışsın saklamasaydın keşke ama olan oldu artık eşinin gönlünü almaya bak biran önce

çalışan bir mahluğum ben kendim çok istediğim ameliatu olamadım :KK43:

Sorduğum şeyle bunun alakası ne ?
Babandan paralar gelince iyi o parayla amelyat olunca kötü kocaya iş açınca iyi

Verme sakın kocana uçar o para heryer kapanıyo kurumsal firmalar bile kocan mı kalıcak ayakta

İstiyosanda git ol amelyatı karın senin para senin

Ameliyati olur musun olmaz misin senin bilecegin is de kocan para isterse bir kurus verme. Rezalet ya. 5000 nedir calisan bir bayan gonlunce para harcayamayacak mi?
eşim istemiyor canım cocuklara bakıyor borçlar birikiyor .İŞyeri açacak o yine bize dönecek.ama şu olaylar beni bıktırdı

Canımmm üzülme sakın eşini al karşına uzun uzun anlat psikolojik bakımdanda normal hayattada neler yaşadığını bence anlayışla karşılayacak kendini iyi hissetmediğini bunları konuş bence eşin kıyamaz anlamaya çalışır seni.. haklı olarak şaklamışsın ama hata yapmışsın saklamasaydın keşke ama olan oldu artık eşinin gönlünü almaya bak biran önce
zamana bıraktım bebeğim şu an kaldıç.

Ya bı şey söyleyecek ama kızma çalışıyorsun 5 bin bı şey değil ama habersiz olması yanlış. Eşinle aramda başka sorun var mı bilemiyorum ama sana söylemeden çalışıyorum kendi param deyip 5 bin harcasaydiniz hoş olmaz.
Sıkma canını olacağına varıyor iş. Ortam biraz yumusasin halledersin iz

Bu ne ya? Neyin kafası bu? Nasıl kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz? Suç mu sanki güzelleşmek istemen. Tek suç saklaman fakat sizi bir şeyler saklamak zorunda bırakan adamları hayatınızda tutmak daha büyük bir sıkıntı.
ameliyata bişey demez şu an bu kadar borcun üztüne krdi çekmem olayı çıgrından çıkarttı.

Ya bı şey söyleyecek ama kızma çalışıyorsun 5 bin bı şey değil ama habersiz olması yanlış. Eşinle aramda başka sorun var mı bilemiyorum ama sana söylemeden çalışıyorum kendi param deyip 5 bin harcasaydiniz hoş olmaz.
Sıkma canını olacağına varıyor iş. Ortam biraz yumusasin halledersin iz
inşallah canım sağol :)

5000 tl ile mi borç ödeyip iş yeri açacaktın kaldı ki....kredi bile çekilir...çekebilirsin görünüşün için....
Benim doğumdan hiç bir yerim etkilenmedi dişlerim hariç...çalışmıyorum ama kocaya da paşa paşa kredi çektirip yaptırcam...sen üstelik kendi paranı kazanıyorsun
Bu kadar taviz verme lütfen

Back
X