Delirmek uzereyim!!

Nisanlinizi arayip annesinin nasil oldugunu sorabilirsiniz baktinizki konusuyor sizde konusursunuz ama ayrildiysanizda her seyi dusunmeniz gerekli bittiyse su saaten sonrada hesap sormaya hakkiniz yok

3 yillik sevgilim 1 yillik nisanlim.. insan bi cirpida atamiyoki sok oldum iliskisi olabilirdi o kizla olursa kotu olurum cunku tanidigim bi kizdi ben is yerine gittigimde bana hosgeldiniz diyodu nisanlisi oldugumu bilerek..
Bence hayırlı işler uzatılmaz .

Belki de kafasıni o kiz kurcaladigi icin sana kotu davraniodu? Kalbin manasını 3 yasinda cocuk bile bilir durduk yere konulmaz gibime gelioo.

Nişanlın in annesi hasta ve 15 gündür aramamissin şimdi resim için araman çok manasız. Seviyorum diyorsun da keşke annesi hasta adamı onbeş gündür arasaydin.
Not:Annem hasta olsa ve nişanlım 15 gun aramasa öleceğimi bilsem silerim o kişiyi.

Nisanlimla 15 gundur konusmuyoruz ayrildik sayilir... dun is arkadasi(kizi coktan taniyodum) resmini koymus kendi resmini omer cekti deyip kalp koymus omerin isminin yanina.. gelde delirme kiza istek yolladim kabul etmedi bi anlik ofkeyle ikisinide aricaktim ama kendimi frenledim.. iliski uzmanim sayesinde.. bana nisanlin seni seviyo demisti cunku. Her neyse kiz rahat bi kiz her erkekle resmi var bi kac tanesindede kalpli resim ama bilmiyorum neden kalp koyuyor yani? Cok arayasim var nisanlimi ama annesi hasta ustune gelmek istemiyorum.. nisanlimda kiskanc biri o fotolari sildirir herhalde erkekli resimleri.. ama bilmiyorum napmam gerek sizce? Nisanlimi aramalimiyim?
Öncelikle ilişki uzmanını anlayamadım. Psikolog mu, ilişki uzmanı mı? Eğer ayrı bi ilişki uzmanın varsa ona danış bence. Diğer mevzu annesi hasta diye seni ağlatan adam başka bir kızı güldürebiliyor. Kalp meselesi şöyle; "Ömer çekti ❤" ise belki Ömer'e değil fotoğrafa konulmuş olabilir ama "Ömer ❤ çekti" ise evet ilişkileri olmasa bile kızın niyeti Ömer'e karşı bozuk belli. Bir de kız nişanlı olduğunu bile bile yavşıyorsa demekki nişanlın hemen ayrıldığınızı ilan etmiş ki kız seni kabul etmemiş yoksa arkadaşının nişanlısını niye kabul etmesin ki. 3 yıllık ilişkin 1 yıllık nişanlın eğer aralarında birşey varsa sen o ilişki uzmanını değiştir 3 yıllık ilişkiden sonra 15 günde yeni sevgili bulabiliyosa seni sevdiği falan yok.

Nişanlın in annesi hasta ve 15 gündür aramamissin şimdi resim için araman çok manasız. Seviyorum diyorsun da keşke annesi hasta adamı onbeş gündür arasaydin.
Not:Annem hasta olsa ve nişanlım 15 gun aramasa öleceğimi bilsem silerim o kişiyi.
Aradim yuzume kapadi. Annemi engellemis kuzenimi engellemis babami engellemis hepimizin numarasini engellemis nasil arasaydim?

Öncelikle ilişki uzmanını anlayamadım. Psikolog mu, ilişki uzmanı mı? Eğer ayrı bi ilişki uzmanın varsa ona danış bence. Diğer mevzu annesi hasta diye seni ağlatan adam başka bir kızı güldürebiliyor. Kalp meselesi şöyle; "Ömer çekti ❤" ise belki Ömer'e değil fotoğrafa konulmuş olabilir ama "Ömer ❤ çekti" ise evet ilişkileri olmasa bile kızın niyeti Ömer'e karşı bozuk belli. Bir de kız nişanlı olduğunu bile bile yavşıyorsa demekki nişanlın hemen ayrıldığınızı ilan etmiş ki kız seni kabul etmemiş yoksa arkadaşının nişanlısını niye kabul etmesin ki. 3 yıllık ilişkin 1 yıllık nişanlın eğer aralarında birşey varsa sen o ilişki uzmanını değiştir 3 yıllık ilişkiden sonra 15 günde yeni sevgili bulabiliyosa seni sevdiği falan yok.
Kendisi uzman bir iliski uzmani

Pardon da seni ve aileni engellemiş adam yani çoktan seni bırakmış. Sen neyin pesindesin anlamadım. Gururlu ol adamdan uzak dur
Bu sekilde konusmak kolay. Insan seviyosa bi anda silemiyo ayricada onceden bende onu engelliyodum sevmiyomu oluyorum?

Back
X