Küçükken ve gençken bütün günümü evde hayal kurarak geçirirdim. Ama bu hayaller hep geleceğe yönelikti. Bu durumu beni evden dışarı çıkarmayan aileme bağlıyordum. Şimdi yolun yarısına yaklaştım ve hiçbir hayalim kalmadığından olsa gerek bi gün kendimi geçmişe yönelik hayal kurarken buldum. Süper bir ben oluşturmuştum. Sonra o hikayeyi aklımda kurmaya devam ettim ve bi bağımlılık oldu bu. Orda küçük bir ben büyütüyorum istediğim gibi. Bu beni korkutuyor. Ninem ve dedem şizofreni hastalığı olan insanlardı. Yaşlanmaktan korkuyorum o yüzden. Benim gibi geçmişe yönelik hayal kuran var mı?
Bende yaparım aradaKüçükken ve gençken bütün günümü evde hayal kurarak geçirirdim. Ama bu hayaller hep geleceğe yönelikti. Bu durumu beni evden dışarı çıkarmayan aileme bağlıyordum. Şimdi yolun yarısına yaklaştım ve hiçbir hayalim kalmadığından olsa gerek bi gün kendimi geçmişe yönelik hayal kurarken buldum. Süper bir ben oluşturmuştum. Sonra o hikayeyi aklımda kurmaya devam ettim ve bi bağımlılık oldu bu. Orda küçük bir ben büyütüyorum istediğim gibi. Bu beni korkutuyor. Ninem ve dedem şizofreni hastalığı olan insanlardı. Yaşlanmaktan korkuyorum o yüzden. Benim gibi geçmişe yönelik hayal kuran var mı?
Evet özellikle doğru seçimler yapan zeki başarılı güzel sevilen biri oluyorumailede şizofreni var ise bi doktora görün derim..
hayali herkes kurar ama geçmişe dönük olanını hiç duymadım
mesela kendini başka seçimler yapmış başka bir insan olmuş gibi mi düşünüyosun
Bende yaparım arada
Şizofren yada deli olabileceğim hiç aklıma gelmemişti
Bakalım kk hatunları nasıl değerlendirecek
Bence korkma gayet normal . Ben de gecmise dayali hayal kurarim :) aynen yazdigin gibi bambaska biriymisim gibi :)
Zaten ilerisi için korkuyorum. Nenenm ve dedem de yaşlanınca duvarlarla halılarla konuşmaya başlamışlar. Eskiden böyle değillermisPsikiyatra gidin ama bu şizofreni değil, korkmayın. Şizofren olsaydınız bunların hayal değil gerçek olduğunu düşünürdünüz.
Küçükken ve gençken bütün günümü evde hayal kurarak geçirirdim. Ama bu hayaller hep geleceğe yönelikti. Bu durumu beni evden dışarı çıkarmayan aileme bağlıyordum. Şimdi yolun yarısına yaklaştım ve hiçbir hayalim kalmadığından olsa gerek bi gün kendimi geçmişe yönelik hayal kurarken buldum. Süper bir ben oluşturmuştum. Sonra o hikayeyi aklımda kurmaya devam ettim ve bi bağımlılık oldu bu. Orda küçük bir ben büyütüyorum istediğim gibi. Bu beni korkutuyor. Ninem ve dedem şizofreni hastalığı olan insanlardı. Yaşlanmaktan korkuyorum o yüzden. Benim gibi geçmişe yönelik hayal kuran var mı?
Cok kotuymus ya Allah korusun boyle olmaktan korkarim dogrusu zaman zaman sizin yasadiginiz korkulari yasiyorunZaten ilerisi için korkuyorum. Nenenm ve dedem de yaşlanınca duvarlarla halılarla konuşmaya başlamışlar. Eskiden böyle değillermis
Allah korusun, muhakkak doktora gidin. Genetik yatkınlık varmış çünkü.Zaten ilerisi için korkuyorum. Nenenm ve dedem de yaşlanınca duvarlarla halılarla konuşmaya başlamışlar. Eskiden böyle değillermis
Aynen katılıyorum.Keskelerle baslayan hayaller herkes kurar heralde.Ama sen yınede bi destek al derim.
Keşke keşkelerden kurtulabılsekAynen katılıyorum.
Keşke demeye itiraz olarak geliştirilmiş bir savunma mekanizması gibi bişey.
Bende de mevcut.
Bunun için bile keşke diyorsak bizden olmaz yavKeşke keşkelerden kurtulabılsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?