Delirmeye az kaldı, doktorum nerde ?

laylagokhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
357
0
96
38
Kocaeli
selam arkadaşlar sıze kısaca anlatmak istiyorum 7senelık evlıyım 6yaşında bı oğlum bırde 3aylık bı bebişim var sorunum şu aşırı duygusalım ben herşeye ağlarım anında...eşimse tam tersı mantıkla iş yürüten duygusallığı sevmeyen sert sinirli bi yapıya sahip beni aşırı derecede

kırabılıyo evet bazen özür diliyo ama ben düzelemıyorum...
çok sakın ve sabırlı bıyapım vardı bekarken artık hiç bişeye katlanamıyorum yanlız herşeye patlıaybılıyorum oğluma anneme babama cevreme....

ama eşimle tartışırken dut yutmuşa donuyorum haksız bıle olsa cevap veremıyorum içime atıyorum korkar gibiyim resmen artık dayanamıyorum

neolur akıl verın..

tam olarak sorununu anlayamadım canım neden eşine bu kadar sessizsin eşinden korkuyormusun ve tam olarak sornlarınız neler daha açıklayıcı bilgiler versen belkki bizde sana yol gösterici cevaplar yazabiliriz tatlım

canım eşimle kavga ederken sesız kalıyorum o ofkesını kusabılıyo bense içime atıyorum susuyorum uzamasın dıye..

daha sonra siniri geçince sorunlarınızı paylaşmayı denedinmi mtlaka denemişsindir seni hiç dinlemiyormu hep benim dediğim doğrumu havalarında eşin

o zaman biraz sesini çıkarma vakti gelmiş o seni sindiriyorsa sende doğruları belki sesini yükselterek belki inatla anlatmaya çalış tabi sınırlarını sen ayarlarsın yoksa ağlamyan çocuğa kimse meme vermiyor başka sorunlarınızda varmı acaba eşin şiddet yanlısı falan mı ondan çekiniyosun hani aşırı sinirli falan olurdaa

susma arkadaşım benden sana tavsiye.ben de iki yıllık evliyim aynen senin gibiydim ilk zamanlar.eşime haklı olduğum halde bişey diyememek o kadar sinir stres yaptı ki anlatamam.neden bilmiyorum ama belki de tartışmaya girmemek için bilemiyorum öylece susardım karşısında.daha sonra içten içe hayali ne kavgalar ederdim eşimle yok şunu deseydim yok bunu deseydim diye.bende senin gibi bütün siniririmi çevremden çıkarırdım.ama olan sadece bize oluyor inan bana.ne zaman ki artık susmamaya hakkımı savunmaya başladım artık kuşlar gibi rahat ve hafif hissediyorum kendimi.toprağı nem insanı gam derler ya o kadar doğru bir laf ki.içine atma hiç bişeyi.bi defa başlasan devamı geliyor.ayrıca erkekler sustukça daha çok üstüne gidiyor kadının.benim eşim öyleydi ama şimdi roller değişti artık o benim karşımda dut yemiş bülbüle döndü.sende korkma eşinden.kavga ederek değil sakin bi şekilde kendini savun.kolay gelsin canım sevgiler...

susma arkadaşım benden sana tavsiye.ben de iki yıllık evliyim aynen senin gibiydim ilk zamanlar.eşime haklı olduğum halde bişey diyememek o kadar sinir stres yaptı ki anlatamam.neden bilmiyorum ama belki de tartışmaya girmemek için bilemiyorum öylece susardım karşısında.daha sonra içten içe hayali ne kavgalar ederdim eşimle yok şunu deseydim yok bunu deseydim diye.bende senin gibi bütün siniririmi çevremden çıkarırdım.ama olan sadece bize oluyor inan bana.ne zaman ki artık susmamaya hakkımı savunmaya başladım artık kuşlar gibi rahat ve hafif hissediyorum kendimi.toprağı nem insanı gam derler ya o kadar doğru bir laf ki.içine atma hiç bişeyi.bi defa başlasan devamı geliyor.ayrıca erkekler sustukça daha çok üstüne gidiyor kadının.benim eşim öyleydi ama şimdi roller değişti artık o benim karşımda dut yemiş bülbüle döndü.sende korkma eşinden.kavga ederek değil sakin bi şekilde kendini savun.kolay gelsin canım sevgiler...

canım oncelıkle tşkler nekadar güzel anlamışsın içimdekılerı inş senın yolundan yuruyebılırım

o zaman biraz sesini çıkarma vakti gelmiş o seni sindiriyorsa sende doğruları belki sesini yükselterek belki inatla anlatmaya çalış tabi sınırlarını sen ayarlarsın yoksa ağlamyan çocuğa kimse meme vermiyor başka sorunlarınızda varmı acaba eşin şiddet yanlısı falan mı ondan çekiniyosun hani aşırı sinirli falan olurdaa

oncelerı şıddet vardı evet artık yok ama büyük bı kavga etsek oğlumu alıp gitmekle tehtıt eder benı bunu 1kere yaptı 1hafta çocuğumu gorememıştım belkıde bundan susuyorum eşimi seviyorumda oda sevıyo bılıyorum ama ofkesıne hakım olamıyo malesfkı buda küçü
kken bı kaza gecırdığından dolayı sınırı kalıcı napıcam bılemıyorum

alah allah ne demek çocukla seni tehdit etmek asıl sen tetdit et onu bidaha böyle yaparsan seni şikayet ederim eve uzaklaştırma alırım boşar çocuğmla yeni bir hayat kurarım de ne bu böyle sen hep sinersen o daha fazlasını yapar sende çaktırmadan heran gidebileceğinin sinyallerini ver yani seni hep çantada keklik sanmasın

arada yapıyorum tabııkı bugün bişeyıne çok kırıldım sonra annesınde kalacağını haber vermış bana bende ağzıma gelenı soyledım mesajlarda zaten msjlarda olması olmuyo artık dedım sorundlardan bıktım dedım yolumu çizicem dedım oda bundan sonra mutlu olcaz sabret demış bana gıdebıleğime kendım bıle ınanmıyorum ama neyse ...

canım oncelıkle tşkler nekadar güzel anlamışsın içimdekılerı inş senın yolundan yuruyebılırım

yaşayan bilir derler ya aynen öyle işte.insanlar seni anlıyorum diyorlar ya ne kadar yanlış oysa ki! ben bunu çok iyi öğrendim yaşamayan anlamaz, yani anlayamaz.ben senin hissettiklerini çoook iyi anlıyorum çünkü ben yaşadım aynılarını.biraz karışık yazdım sanırım kusura bakma :kedi: sana tavsiyem canım artık yavaş yavaş sesini çıkarmaya başla.insan hastalık sahibi oluyor içine attıkça.

arada yapıyorum tabııkı bugün bişeyıne çok kırıldım sonra annesınde kalacağını haber vermış bana bende ağzıma gelenı soyledım mesajlarda zaten msjlarda olması olmuyo artık dedım sorundlardan bıktım dedım yolumu çizicem dedım oda bundan sonra mutlu olcaz sabret demış bana gıdebıleğime kendım bıle ınanmıyorum ama neyse ...

bence önce kendini inandır dik duruşundan asla taviz verme git hemen boşan falan demiyorum karşısında dimdik dur herşeyden önce çocukların için yap bunu sbaret diyormuş 7 senedir sabrediyosun anladığım kadarıyla sabır taşı olsa çatlar birazda sen deliye vur o sabretsin bakalım

cnm eşinle kavga etmeden ama susmadan sende kendını savunmasını bıl sürekli susarsan o dahada üstüne gelcektir unutma.ama tab ı hersey dozunda:)

selam arkadaşlar sıze kısaca anlatmak istiyorum 7senelık evlıyım 6yaşında bı oğlum bırde 3aylık bı bebişim var sorunum şu aşırı duygusalım ben herşeye ağlarım anında...eşimse tam tersı mantıkla iş yürüten duygusallığı sevmeyen sert sinirli bi yapıya sahip beni aşırı derecede

kırabılıyo evet bazen özür diliyo ama ben düzelemıyorum...
çok sakın ve sabırlı bıyapım vardı bekarken artık hiç bişeye katlanamıyorum yanlız herşeye patlıaybılıyorum oğluma anneme babama cevreme....

ama eşimle tartışırken dut yutmuşa donuyorum haksız bıle olsa cevap veremıyorum içime atıyorum korkar gibiyim resmen artık dayanamıyorum

neolur akıl verın.
.

Eşinizle tartışırken, ona nasıl cevap vereceğiniz konusunda taktik istemek yerine, onunla tartışmamak için çaba gösterseniz, eşinizle tartışmamanın yollarını arasanız daha iyi olmaz mı ? :1closedeyes:

Her şey gönlünüzce olsun inşAllah.

Son düzenleme:
Back
X