- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
Konuya nerden başlamalı aslında bilmiyorum. Ablamla aynı zamanda hamile kaldık buraya kadar sorun yok.fakat ablam kıyaslama yapmaya bayılan biri.kendi gebeliği benimkinden 3 ay önde idi dayanamadıgi icin zoraki sezeryan oldu,sonrasında sütü geldi fakat yeterli olmadığını düşünüp mamaya basladi.ben doğum yapacağıma yakin surkli senin de sütun yetmez ben sana mama vereyim,bence sen sezeryan olacaksın,senin karnin küçük bebegin küçük doğacak herhalde vesaire diye canımı cokca sikti.bebegin de egzama var ,senin de kesin bebeğin de olur vesaire .ki bunlar anlattıklarım daha neler neler. Bebeğim doğdu çok şükür sutum geliyor ve yarıyor kilo alımı iyi.malesf rahatsızlığım yüzünden hastane de yattım 5 gün bu sürede sütümu sağip gönderdim,emara girince 36 saat boyunca süt gönderemedim mecbur mama verildi.dün evime geldim,ve bebeğimi emzirmeye basladim tabi biraz güçsüz emiyor eskisine nazaran..ama emiyor en azından, sutum de geliyor görüyorum..bebegim bugün baya huzursuz,sebebini anlamadım ablamla konusurken uyumadi bugün hiç dedim açtır o ya mama ver diyor.bende sanmıyorum kusuyor aç olsa kusmaz dedim.bazı süt öyle oluyor yiyor ama kusuyo ise yaramiyor demek ki sütun demiş. Şimdi ben ne dicem buna.zaten daha 26 günlük bebeğim bir sürü sıkıntı yaşadım sutum gelsin diye bocaladim icmedigim bitki çayı kalmadı sizce haklı midir..büyük tuvaletini de yapıyor doymuyor mdur gerçekten