Delirttin artık benı delirttinn !

• Konu Sahibi Konu Sahibi H E
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben zaten yemek yemıyorum işyerınde :) Dışardan söyluyom yada yemıyom çok iştahlı değilim :))
Bide şöyle demesı yokmu genclığımde bende senın gibiydm. Saçlarım çok uzun falan fişman diyo. Banane ablacım banane :KK70: Sankı erkegğim kendını bana begendiriyor. Ben senın gibi gencken taşı sıksam suyunu çıkarırdım , tarlalalarda çalışıyodum falan diyo napim bende mı çalışayım :))
Ay napcaz biz bunlarla?? Benimki de benim zayıflığıma takık durumda. Ben de iştahsızım ve genelde yemeğimi bitiremem. Ay bitirme zaten, çok şişmanladın diye laf sokuyor. Cevap vermiyorum ama her gün aynı.. İş yerinde bir kedimiz var.. Genelde et tavuk tarzı yemek olduğunda plastik bardağın içine ona da ayırıp götürürüm kediciğe ve hep "ay verdik ona biz verdik bırak yemesin pislik" diyor. Abla yesin işte hayvan zaten atılacak diyorum ki hayvan her seferinde aç halde kapıda beni bekliyor. Her gün işçilerle kavga ediyor, yemek şirketinden yemek getiren adamlarla tartışıyor ve bize anlatıp duruyor bunları. Of şimdiden şiştim yaa.. Öğlene az kaldı

Ay napcaz biz bunlarla?? Benimki de benim zayıflığıma takık durumda. Ben de iştahsızım ve genelde yemeğimi bitiremem. Ay bitirme zaten, çok şişmanladın diye laf sokuyor. Cevap vermiyorum ama her gün aynı.. İş yerinde bir kedimiz var.. Genelde et tavuk tarzı yemek olduğunda plastik bardağın içine ona da ayırıp götürürüm kediciğe ve hep "ay verdik ona biz verdik bırak yemesin pislik" diyor. Abla yesin işte hayvan zaten atılacak diyorum ki hayvan her seferinde aç halde kapıda beni bekliyor. Her gün işçilerle kavga ediyor, yemek şirketinden yemek getiren adamlarla tartışıyor ve bize anlatıp duruyor bunları. Of şimdiden şiştim yaa.. Öğlene az kaldı
Ben şanslıyım bugun ve yarın yok :KK48:

Ne güzel.. :) İşin kötüsü bundan önceki kadın sessiz sakindi ama biraz pasaklıydı. Bu çok temiz ama çenesi hiç durmuyor
Bizimkinin Allahı var çok temız ve yemeklerı çok guzel ama kusuru çenesı bol :))

Odama girek giriyo . İş yapıyomuş gibi yapıyorum ama bı oturuyo yarım saat kalmayınca bı sure sonra telefona yöneliyorum. Bu sefer konuşmaya başlıyo :KK43: Odama gelme diyemem. Benım odada doğalgaz varya mutfak soğuk dıye işini bitirince dibimde bitiyo. 2 mizden başka kadında yok :KK43:
Ne derse he deyip geçiştir yüz göz de olma

Back
X