delirttin beni hocaa

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Hanımlar benim derdim oğlumun öğretmeni.kadin ceza vermekten xevkmi alıyor ne.sanki öğrencileri dizginleyemedigiiiçin direkli hakka giren cezalar veriyor.halbuki bu onun problemi.mesela çocuklar sessiz olmaz çok konuşurlarsa 2 hafta 3 hafta ceza beden dersine çıkmama cezası.bi kaç öğrenci sulari yere dökmüş bütün sınıfı dahil ederek sularını toplayıp susuz bırakma cezası.derste konustuklari icin gunlerce tenefuse cikmama cezasii.yani oglum cok uzuluyo ve ogretmene kiziyo.napsam benmi abartiyorum cocugu okula giden anneler ozellikle siz beni anlarsiniz.bi akil verin.mudure dilekce yazmayi dusunuyorum.dikkate alinirmii sizce.napmaliyim

Devlet daireleri ve sorumluları ile ilgili olarak şikayetler başta olmak üzere tüm şikayetleri Başbakanlığa BİMER başvuru ve sorgulama hizmeti ile iletebilirsiniz. Başbakanlık bilgi işlem merkezi hizmetleri aracılığı ile sunulan BİMER başvuru ve sorgulama hizmeti vatandaş ve devlet arasındaki iletişim kanallarının her zaman açık kalmasını sağlıyor. Vatandaş elektronik ortamda BİMER başvuru ve sorgulama hizmet ekranından tüm istek, şikayet ve öneri bildirimlerini doğrudan Başbakanlığa yapabiliyor.

Yani herhangi bir şeyi şikayet etme hattı. öğretmen, hemşire. çöpçü yollar vs her şey ... Bimer yazın çıkıyor zaten e devlete bağlı :)

Son düzenleme:
biraz basit anlatmissiniz ama bazen çocuklar kendi aralarinda konusmakla kalmiyorlar. zaptetmek cok cok olabiliyo.. sussuz birakma olmamış. ama onun disinda ben yanlis goremedim.

biraz basit anlatmissiniz ama bazen çocuklar kendi aralarinda konusmakla kalmiyorlar. zaptetmek cok cok olabiliyo.. sussuz birakma olmamış. ama onun disinda ben yanlis goremedim.
Beden derside tenefuste ogrencilere verilmis.yani biz yetiskinler icin beden yada tenefus cok onemli olmasada onlar icin onemli oluyor.ve tenefuse cikmayarak 42 kisilik ogrenci enerjilerini atamadigindan birbirine giriyor inanin.oglum coktakiyor bu cezalara ondan uzuluyorum bendee

Yani dilekce yazsam malum ogretmen beni anlarsa sikayette bulundugumu ogluma davranisi nasil olur.yada notlara karnede haksiz bi mudahale edermi bunu bilemiyorum..acisini cikarir belki diyorum .dilekceye yanlis isim yazsam olurmu kafadan sallasam

Tenefüs ve beden dersine çıkarmaması o günlük mü sürekli mi sürekli degilse normal ama sulukları toplaması değişik :110: kaç yaşında bu çocuklar çocuklarla uğraşmak kolay değil ama cezada belli bir yere kadar :KK12:

öğrecilerine öğretmen olmayı ders anlatmayı hayata dair ders vermeyi ceza ile olacak sanıyorsa öğretmen değil eğitim fakültesini bitirmiştir o kadar
evet ceza yöntemiyle eğitikdik öğretildik okullarda sıra dayağı bir terim vardı bizim dönemimizde şimdiki öğreciler bunu bilmez

Disiplin verecek diye çocukların psikolojisini bozuyor kadına bak sinir oldum.
Şikayet edin önce müdüre sonra bimere.
Öncesinde bizzat uyarın isterseniz.

Sanırım bayan öğretmen.
Şikayet edin.asla düşünmeyin basın şikayeti.
İlkokul öğretmenimden ne çektik sınıf olarak.
Kocasıyla kavga eder bize sataşır.
Çocuklarının sorunları sınıfta.
Kayınvalidesi yemeğe gelcek akşama ne pişirsem vsss..
5 sene çektik.
Sonra lise fizik öğretmeni
Kocası aldattı diye okuldaki bütün kızlara düşman.
Sınıftaki kızları aşşagılama vss vss..
Bayan öğretmenmi dedim aslaa.
Çocuğum 1.sınıf erkek ve yaşı oturmuş olucak dedim ve öylede yaptım.Atatürk gibi bir öğretmenimiz var ve çocuğum okulu sınıfı dersi seviyor.en önemlisi okuldan mutlu geliyor.bu tarz bayan öğretmenlere asla taviz vermeyin çocuğunuzu bu insanlara harcatıp mutsuz etmeyin.

Tenefüs ve beden dersine çıkarmaması o günlük mü sürekli mi sürekli degilse normal ama sulukları toplaması değişik :110: kaç yaşında bu çocuklar çocuklarla uğraşmak kolay değil ama cezada belli bir yere kadar :KK12:
Cocuklar ilkokul 4 ogrencisi.9 yasindalar.tenefus bi kac gundur var ama araliklarla verir bu cezayi.beden kafasina gore 2 hafta 3 hafta okul acildi acilali 1 kere beden yaptilar.malum cocuklar beden dersini cok severler.ama onuda yapamiyorlar valla sasirdim bendee napsam

Sanırım bayan öğretmen.
Şikayet edin.asla düşünmeyin basın şikayeti.
İlkokul öğretmenimden ne çektik sınıf olarak.
Kocasıyla kavga eder bize sataşır.
Çocuklarının sorunları sınıfta.
Kayınvalidesi yemeğe gelcek akşama ne pişirsem vsss..
5 sene çektik.
Sonra lise fizik öğretmeni
Kocası aldattı diye okuldaki bütün kızlara düşman.
Sınıftaki kızları aşşagılama vss vss..
Bayan öğretmenmi dedim aslaa.
Çocuğum 1.sınıf erkek ve yaşı oturmuş olucak dedim ve öylede yaptım.Atatürk gibi bir öğretmenimiz var ve çocuğum okulu sınıfı dersi seviyor.en önemlisi okuldan mutlu geliyor.bu tarz bayan öğretmenlere asla taviz vermeyin çocuğunuzu bu insanlara harcatıp mutsuz etmeyin.
Evet oglum okul sonrasi sinirli huysuz oldugunu farkediyorum bu cezalardan sonra.yalniz anlayamadigim diger velilerden cit cikmiyo.koyun gibiler.tek ben sivrilip kotu olucam

Sivrilin kötü olun.
Ne kaybeder ne kazanırsınız bi düşünün.
Bizim zamanımızda öğretmen hattı bimer böyle özgüvenli aileler yoktu.
Okul öğretmen değiştiririm çocuğumu böyle psikolojisi bozuklara harcatmam.

Sivrilin kötü olun.
Ne kaybeder ne kazanırsınız bi düşünün.
Bizim zamanımızda öğretmen hattı bimer böyle özgüvenli aileler yoktu.
Okul öğretmen değiştiririm çocuğumu böyle psikolojisi bozuklara harcatmam.
Mudurle konussam yeterli olurmu acaba.annemde kopek kopegi isirmaz diyor konuyu gecistirirmi mudur.yani hocanin az kulagini cekse yeter degilmii

Önce öğretmenle konuşun düzelmezse müdüre ve milli eğitime başvurun ,bunlar da kâr etmediyse ve şikayetlerinizden dolayı çocuğunuza kötü bir tavır alırsa bimer' e yazın.

Büyükler doğru söyler
Anneniz doğru söylemiş.
Eti senin kemiği benim hocam tarzı eğitimin bittiğini sorunlu kadına(öğretmen dahi demek sinirlerimi bozuyo)hatırlatın.

Back
X